Отговори
# 360

Това е...точно на 35 съм...

# 361
Добро утро!

Аз мислех да не пиша днес, защото знам че всички сте нанякъде, но не се сдържах след последните 3 поста.

Първо честит рожден ден на Данито, много здраве и щестие и всичко което ти се иска да го постигнеш!  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря за почерпката и кафето.

Добре дошла на Галка. И аз ги шпионирах дълго, но ти ме биеш с тези 8 месеца. Много съжалявам за загубата ти и се надявам от тук насетне само радост да те сполетява.  welcome

Ах Цветак как ме заболя като каза за обира. Ако ще ходиш и ще се саморазправяш, съм с теб. То навсякъде има обири ама като знам че в родината ни нищо не правят дори и да знаят кой го е извършл.  #Cussing out Това от собствен опит ти казвам. И така съм повлияна от няколкото обира, че сега в чужбинско ми се смеят, че съм такава параоичка и все за най-лошото си мисля. Надявам се да се оправи всичко по-скоро и няма смисъл да си хабиш нервите, то не са щастливи хора обирджиите, ама защо трябва да ядосват и други около тях. #Cussing out

Приятен ден!

# 362
Добро утро ненагледни мои.

Даненце Честит рожден ден и  страхотно изкарване на рекичката със семейството. Бъди като този слънчев юнски ден - жарка, усмихната, положителна, здраве и късмет ти желая

Галка добре дошла. Човек не може в един пост да събере всичко преживяно, изстрадано и радостните и болните моменти.Съжалявам за това през което си преминала. Повтарям се за сетен път но животът продължава ,  хубавите неща които несъмнено ще се случат в теб и семейството ти, ще направят болката от загубата по приемлива. Кураж  Hug

Тцветенце.Това е като да ровят в душата ти. В такива моменти се сблъскваш с наглостта на крадците и едновременно безхаберието на полицията и системата. Защо все на теб се случват такива неприятни ситуации...

Камъче добро утро- как е времето в Швеция. Тук напук на прогнозите за дъжд е слънчево, а скоро ще е направо жежко. Мъника вчера беше изтощен според графика, днес трябва да измислим подобна програма .

На компанията в Арбанаси - приятно изкарване и леко прибиране по родните места.
На всички приятен неделен ден.

# 363
Добър ви ден! Laughing
Имаме пак повод за празнуване-Данито,честит рожден ден!!!
Бъди здрава и много щастлива!!!

Благодарим за почерпката! Hug

Цветак, ужасно съжалявам за тази неприятност,преживяла съм на няколко пъти обири-познато ми е до болка чувството Cry
Последно ни крадоха автомобила-познай как се чувствах Confused
galka ,добре дошла !Пожелавам ти скоро да се похвалиш с  EFP!
Лени, не съм Бъни,но намерих нещо,което със сигурност ще ти свърши работа.
Питка "Слънце" - стъпка по стъпка

Лек ден от мен и очаквам с нетърпение включването на завърналата се група от Арбанаси Peace

# 364
Здравейте и от мен!
Данито, честит рожден ден!

Да си жива и здрава и много щастие и радост да има в живота ти! Hug

Галка, добре дошла! Дано скоро лошото да остане далеч зад гърба ти и да се радваш на хубави моменти!  bouquet

Рени, добре дошла и от мен! Пожелавам ти скорошно сбъдване на мечтите, а тук, ако не друго, със сигурност ще намериш подкрепа и вдъхновяващи примери. Peace

Цвети, май всички разбираме чудесно как се чувстваш, за съжаление. Sad

Лени, я какво съвпадение! И аз обикалях вчера по магазините с приятелка. Wink

Ехоооо, дружината от Арбанаси, как сте? Hug

Мили, стискам палци да не дочакаш! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Бъни, наистина е много трудно да се намери балансът между информираността и склонността да се "припознаваш", като четеш за някакви проблеми. Наличието на читав лекар много помага. Hug

Камъче, не се пускай по пързалката "ако бях/ако не бях". Това е животът ти - с всичко, което си постигнала, с всичко, което си преживяла - и добро, и лошо, то те е направило това, което си. Аз от моя живот един ден не си давам назад. Мои са си и щастието, и болката, и опитът, и грижите, и радостта, и рзочарованията. Ще изгрее слънцето и на нашата улица!  love001

Vanhorne, тук съм, добре съм. Доста работа ми се струпа напоследък и вкъщи, и на работа, а и служебният интернет нещо взе да зачезва най-безсрамно, та и оттам не мога да пиша през деня. Не ви занимавам със себе си и бебешките вълнения този месец, защото, по ред причини, ако нещо е станало, ще е истинско чудо.  Crazy Затова по-добре да насочите палците там, дето има смисъл. Зазинка Praynig Praynig Praynig
Иначе Дзверич е екстра, сещам се за онова стихче от детските ни години:
"Чавдарчето е весело дете - играе, пее, учи се, чете!" hahaha
Като изключим четенето (за една бройка), всичко друго е на сто процента.

Хубав ден на всички ви желая! newsm51

# 365
Здравейте момичета.Казвам момичета щото малко сме на линия все жени в този слънчев ден.Момчето там в Арбанаси какви ли ги върши.Сигурно с Маргаритка са в центъра на купона Laughing
Лени Фиорчето е много чевръста мома.Фиорче Hug Hug Hug - точно това щях да и пращам на Ленката.Лени сега на ЛС ще ти пратя още инфо за питките.Само време да имаш да четеш Wink
Данито зло да те забрави, да си усмихната, обичана и щастлива жена и скоро семейството да се увеличи Hug Hug Hug

Галка добре дошла Hug сред нас.Много съжалявам за това което ви се е случило Sad, но дано едно малко слънчице скоро изгрее и в твоя дом Praynig Praynig Praynig
Цвети като те прочетох и  #Cussing out.Ужасното е не какво ще вземат - то пари се изкарват и ще си купиш нови неща ама това че ровят в личното ти пространство отврат #Cussing out.Много добре те разбирам.....,но за съжаление често срещано явление по нашите георрафски ширини Sick

# 366
  • София
Ха добър ден и от мен! Laughing
Данито, честит празник, мила! Бъди здрава, много обичана, все така добър приятел и нека най-голямата ти мечта стане реалност!
Аз нямам сега много време,че чакам Коко да дойде и още не съм готова с обяда. Пека едни пържоли по нова рецепта, да видим какви ще ги докарам....
Цвети, съжалявам мила. Ужасно е чувството, че са ти ровили в нещата......
milly vanilly, те тези симптоми може и на друго да са предвестник..... Дай Боже!  Praynig
Добре дошла на Галка. Не си спомням , но съм те срещала в някоя друга тема, аз преди пишех в повече теми, напоследък съм се ограничила до 2-3. Но тук се чувствам най-добре! Надявам се и ти да се чувстваш така и разбира се скоро да ни се похвалиш с една прекрасна новина!

Чакаме новини от купонджийте....  Heart Eyes

# 367
Добър ден и от мен. Преди малко се чух с лекарката и в 18 часа съм на преглед да видим как върви стимулацията.

Danito честит рожден ден. Пожелавам ти от сърце да си здрава, обичана, щастлива и със сбъднати мечти! Приятно изкарване на празника сред природата.

Другарката певица Рени добре дошла сред нас  welcome Не се притеснявай от годините. Щом сме в тази тема значи всички сме малко "големички", но ни е събрала една мечта, която се надявам да се осъществи за всички. Така че, пожелавам и на теб успех.

galka  добре дошла и на теб  welcome. Искрено съжалявам за загубата ви. Надявам се скоро да се получи при вас и всичко да приключи този път успешно - пожелавам ти го от сърце наистина.

Цветак, това което е станало е много гадно. Дано се разреши скоро проблема и наистина обирджиите да си получат заслуженото, защото в повечето случаи не става така. Знам го от собствен горчив опит-приключена преписка поради неизвестен извършител и изтекъл давностен срок /или нещо от сорта/.

Бъни горе нослето   spoko  Докато измъдра моите писания и гледам, че вече си се появила и то май с малко по-ведро настроение  smile3521

Мили Ванили има още надежда  newsm17

Ами това е. Освен да ви пожелая приятен следобед  smile3525

# 368
Добро утро!
Danito ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Още едно близначееееееее.....Да си жива и здрава и сбъднати мечти!!! Изпращам ти най-любимите ми цветя - слънчогледите, за да ти огреят днешният специален ден!

Kamache - разкошен сън е имала майка ти. То е ясно, че милата има огромно желание да стане баба и да знае, че и ти си имаш едно съкровище до теб, но никога не знаеш дали тези сънища не са и пророчески. Не се обръщай назад. Ровенето в причината и ако бях направила така или онака - не помагат. Гледай напред и не се отказвай от целта си!!!!

milly vanilly аааааааа това не се случва често -  австралийски роднини.....Ходила ли си до там? То как да отделиш като ти трябва поне 1 месец, за да стигнеш и мелко да се аклиматизираш до другия край на света, ама е любопитно (особено да гушнеш една от любимите ми коалички) Весело прекарване!

galka добре дошла и моля, моля - не си стара, защото какво да кажем ние по-големичките. Но това ,което си преживяла е логично да е съсипало душата ти......Искрено съжалявам за тази огромна загуба, но и ти трябва да погледнещ напред и кой знае - съвсем скоро може да стане чудото отново и то успешно както с твоето първо момеченце!!!!! Hug Hug Hug

tzvetak - много гадничка новина си получила. Представям си как се чувстваш - тук дори не става въпрос дали ще ги заловят, а за факта да се ровят разни гадове в най-личните ти неща и да взимат неща на детенцето ти. Ааааауууу настръхвам.......

roslem - хубави новини да имаш!!!!!!!! Hug Hug Hug

# 369
  • Манчестер
Данито, Честит Рожден Ден ! Да си жива , здрава, и много щастлива  Hug

Галка, добре дошла  Hug Съжалявам за това което си преживяла  spoko Винаги много ме натъжават, подобни истории  Sad  Пожелавам ти от все сърце, скоро да сбъднеш най-съкровената мечта  Hug Само вярвай в това  Hug

Цвети,  spoko Ужасно е това  ooooh! нямам думи  #Cussing out . Офиса на майка ми, два пъти го разбиват  #Cussing out а полицията нищо не предприе  #Cussing out Даже и отпечатъци не взеха  ooooh! ама не си мръднаха пръста  Whistling ...нямало смисъл  ooooh! , е как ще има, като те нямат нито един пръстов отпечатък в База-Данни  ooooh! ...Просто не ми се коментира  Crossing Arms И Хорейшио да дойде в България , няма да може да помогне  ooooh!

# 370
  • Лондон
Danito, Честит Рожден ден!!!

Много здрава и щастлива!!! И не забравяй каква хубава възраст са 35 Hug

Мерси на всички за подкрепата, аз съм си още бясна и не ме пуска, това е Sad
Четохме случайно преди няколко дни, че тази, битова предстъпност се увеличила с 30% и цъкахме учудено защо ли така, защото избори ли идват или друго newsm78 Но нали всеки си мисли, че на него няма да му се случи...Всъщност на нас това и тук ни се случи преди 5 години, също не ги хванаха и ни взеха доста неща, но си признавам, че онова място си го имах за неприкосновено..както и да е, поръчах нови обици на моята приятелка, просто все едно нищо не е било

На всички приятна неделя и хубава седмица

# 371
Паполино, казвай бързо как изкарахте на срещата! Hug

# 372
  • там където мога да си закача хамака
Лени сега на ЛС ще ти пратя още инфо за питките.Само време да имаш да четеш Wink
Бъни ще съм ти много благодарна ако с едно копи и пейст ми ги пуснеш на ЛС и на мен.

Паполино, казвай бързо как изкарахте на срещата! Hug
Страхотно си изкарахме. Подробности и снимки по-късничко. Чета ви набързо, че съм любопитна в наше отсъствие какви са новините, че като изпусна ден два и после не мога да наваксам. Виждам че сте си прекарали добре. Има нови момичета - добре дошли Hug  bouquet Hug.
Цветак - съжалявам, много е гадно.

Честит Рожден Ден и от мен на Данито! newsm51
Един ден и аз ще се науча как се качват тези снимки и ще видите вие кон боб яде ли!

Hug Hug Hug на всички

# 373
Danito   newsm59 Бъди здрава и много щастлива! Сбъдване на МЕЧТАТА!   Gift Ох, след три месеца и аз ги пълня 35, пък душата и сърцето още на 15  Laughing
tzvetak много неприятно това което ви се е случило  newsm78 защо ли обаче преписките винаги ги приключват с "неизвестен извършител". Преди години едноприятелче ми беше казвало, че ако до 1 година не ти открият откраднати вещи имаш право да отидеш и да си поискаш финансово възстановяване или замяна на вещите с други /на него телефон му бяха откраднали и му предложили да си избере от други иззети при акции и непотърсени/. Не съм запозната обаче с подробностите и е най-добре да питаш адвокат.
 welcome на новите попълнения. Темичката наистина е супер и всички в нея са страхотни /нищо че и аз съм доста новичка и рядко пиша/  Peace
Лени, Фиорчето ме е изпреварила с рецептата. Същата е, но имам едно въведение при замесването и разточването - определено става доста по-дебела и пухкава питката. Вместо на 2, разделям тестото на 4 или 5 топки, като от тях размесвам тънки кръгове. Всеки кръг се маже с олио и така се точи. Между кръговете слагам сирене и поръсвам със шарена сол. За центъра не правя топка, а също навивам като "лъчите", само че слагам парчето отвесно. Уф, ама и аз едни обяснения праснах  Crazy дано си ме разбрала. И за финал отгоре поръсвам със сусам веднага след като намажа с яйцето - така полепва добре и не се рони /сусамчето/.
Стига съм ви занимавала с глупости, да оставя място за впечатленията от Арбанаси. Хайде, включвайте се вече  Grinning чакаме ви с нетърпение. Peace

# 374
Та-та-татара-татара-татра-та! Внимание, внимание! Имаме нов албум в нашата страничка със снимки - Арбанаси 13-14.06.09! Всеки участник да стовари неговите снимки там!

Хайде сега здравейте, банда!

Първо - много, много здраве, късмет и сбъднати мечти за нашето поредно близне - Данито!

Добре дошла на Галка! Разбирам, че след като си при нас вече си събрала силите и оптимизма си. И аз дълго време само четях темата и когато се почувствах в добра кондиция, започнах да пиша. Оттогава трудно могат да ми вземат думата и инициативата!  Mr. Green
Радвам се, че постоянно се присъединяват нови хора към темичката ни - това означава, че притегателната й сила става все по-голяма!

Изчетох всичко, което сте писали и забелявам, че сте ни мислили и мъъъъъничко сте скучали. Нормално - изведнъж да изчезнат такива слънца като нас, това неизбежно се отразява на качеството на темата!  Joy

Гледам, една от любимите ми питки сте разнищили. Аз само да споделя, че я точа на три блата, правя я само с краве масло (никакво олио), между всеки блат слагам сирене и след като я намажа с яйце я поръсвам много богато със сусам, като Лорчето.

Сега ще ви оставям, за да поразтребя багажа, но преди това имам специално поръчение от дъщеря ми Рози (с творчески псевдоним Пингвина) да предам много поздрави на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт