Юлска мама и дете си мечтаят за море

• 13 623
  • 299
  •   1
Отговори
# 15
  • sf
мале,мале, егати и хората  ooooh! добре,че вече нямаме домашен телефон.

Купих към три кила тиквички,ама дали ще стане само с телепатия да ги опържа  Joy

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 12:05 от donsita

# 16
  • USA
Ува, и от мен някоя молитва за майката.  Praynig
И аз ще се опитам да дойдеме на срещата. Майче, кога отваряте в неделя да знам дали може да дойдем по-рано, че нали сме от раннобудните?
Яна, не се самонавивай, скоро ще свърши този период и ще ти е мъчно за него след години. Не знам, аз съм от другата страна, сега се радвам, че съм си с детето. Парите се изкарват, въпрос на периоди е, а децата ти веднъж са малки. След няколко месеца може и да съм на друга вълна, де.  Mr. Green

# 17
Велина забравих да ви поздравя с добре дошли на наша земя и да ти пожелая по бързо Криси да си пренавие часовника Wink
Целувки и за Дели като прочетох и веднага насръхнах защото си спомних за Пешко като го лепиха.
Вики ако стане с телепатия обади се че да си купя и аз тиквички Mr. Green

# 18
Направо нямам думи,тези хора кога 6те спрат да се гаврат с хората.На мен ли4но два пъти са ми званели,втория такава майна му теглих  #2gunfire  
Сре6тата 6том остава за неделя сигурно няма да можем да дойдем,4е сме на рожден ден,пък и  клуба ми е много дале4е.6те гледам снимки поне  Tired
Аз нямам търпение да по4на работа,но 6те ми липсват тези безгрижни мигове,за6тото втори път няма да има,знам,4е с второ ве4е не6тата стоят по друг на4ин .
Вики пусни ги във фритюрника,по-бързо 6те станат Wink

# 19
  • София
Боряна, аз се просълзих, като четох за Дели, на теб не знам какво ти е било  Hug

Ува моля се операцията да е успешна и всичко да има добър край!

Велина, дай да организираме повече срещи за Кристиан, може би сред деца по-добре ще се адаптира.

За срещата, щом е в неделя, ще се пробвам да дойдем, Ние ще ходим на една вила с преспиване, но ако си тръгнем по навреме в неделя, ще се присъединим. Предполагам, че поне два часа ще сте там?

Booty,  Hug

Яна, и аз нещо съм много безпарична, вчера си купих в магазин половинка ориз, че нямах за голям пакет  Laughing Ама поне и двамата с мъжа ми сме на един хал, и, друго като не можем да напраим, се подкрепяме  Laughing

# 20
Прави сте,момичета!И аз знам,че ще е така но поредица от ситуации се събраха.Явно и при мене се усеща кризата.Като дойде момента да почна работа едва ли ще ми е по-лесно,така че не бива да се оплаквам.Ще почета в Дом и семейство,трябва да се уча да съм практична,но тва си е направо мисия невъзможна.Откак се помня все мисля как да изкарам повече,но не и да харча по-малко.  Rolling Eyes
Бооти,много кофти с тия измами и дано престане тая мода.Казах ви и на мен ми звъняха,макар да разбрах бързо че е измама после цял ден ми беше криво.
Дели,е мъжко момче!Какво изпитание минава милото.И на ваште сигурно им е кофти.Аз затва немога да ида на гости при брат ми,а като ходя сядаме по кафетата на около.Имаме една луда далматинка и имах случка с Надина още,та немога да я накарам да обича животните оттогава.На картинка и отдалеко им се радва,но не ги доближава ако няма ограда.Ако те я доближат само в истерия дето не изпада.

# 21
  • Асеновград
Здравейте ,
позагубих се малко , ама ме налегнаха едни работни проблеми , задачи и какво ли не.Още не мога да си вдигна главата , обаче блокирам от време на време , та да се поразведря с вас.
Сега подред на номерата и дано не пропусна някой.
Миличките Дели и Никола , дано им мине бързо  Hug.
Яна , аз работя вече 1 година и пак не ни стигат парите , преосмисляме си интересите и така.Гошо в това отношение е много разумен , аз съм склонна да дам много пари за глупост , а той винаги си прави сметка.Освен това в работата имаме проблеми , говори се за съкращения , а специално от нашия отдел , ако махнат някой и работата му остане за мен , търсете ме в някой санаториум.Но ще се оправим някак.
Велина , добре дошли с Криси  Hug.Скоро ще си смени времето и ще свикне.
Ува ,  Praynig , дано всичко е наред.
Мая , много се радвам за теб , на късмет да са ви тези първи стъпки  Hug.
Бути , ужасно е , в такива моменти хората се притесняват и колкото и да си ги подготвял за такава ситуация забравят всичко.
Йоана , тези дни разглеждах каталог на Хиполенд.Имаше и пясъчник и къщичка.Пясъчника беше мида , затваря се , но малък ми се стори , а къщичката пък ми се видя скъпа , над 200 лв беше , а като че ли съм виждала и по-евтини.

Сега да ви разкажа за нас.Водихме Тедо по разни лекари , при алерголожка , която ни съветваше разни неща , иначе той е добре , в понеделник ще го пускам на ясла , но много ме е страх .Почнахме ремонт у свекърва ми , сменяха дограмата и сега там е като в Бейрут.Във вторник вечерта се бяхме събрали на полеви условия , теливизора сложен върху едно нощно шкафче , мебелите разместени.И докато вечеряхме , Тедо си играе.Докато не отвори шкафчето , от него се изсипаха сумати списания и бумаги , то олекна , захлупи Тедо и телевизора падна отгоре.Явно е прескочил Тедо , той е останал под шкафа , защото има само една цицина на челото , а там където телевизора е ударил паркета има дупка.И това пред очите ми , сърцето ми слезе в петите , взех него да успокоявам , пък на мен краката ми трепетят.Слава Богу , че му е дървена главата и е останал под шкафа.Сега търчи у майка ми на двора , опитва се да язди кучето и му дърпа опашката.

# 22
  • София
привет
добре че коки спинка, че да попрочета какво сте изписали, ма много бе  Laughing
за срещата- отсега съм за за мястото, деня и часа, само остава да кажа и на ицо ,че да не ми мине котка или друг план път Laughing
бути, ужасна история, аз заради такива кретенизми на свеки специално конско четох и на майка , ми, та белким вденат Rolling Eyes
бубе, как е дели днес? много съжалявам за случилото се, милия как ли се е чувствал самичък. и вашите не ги съдете много строго, те едва ли са искали нещо да направят лошо Hug
велина, добре дошла, кристиан аклиматизира ли се вече Grinning
за голите дупета на плажа- аз съм за, обаче не всеки ден или поне не всяко ходене на плаж, защото дупето се жули от пясъка, а и не само то, отделно хигиената..
вики, като ги опържиш, аз заставам с чиния и влициа под вашия прозорец на опашка Laughing Laughing
рокси, не го променяй сега режима, той на яслата сам ще се принуди да си го смени. коки спеше по 2 пъти, поради което голям зор видя до нова година, че и след това имаше дни в които си е дремел милия на някое столче Confused
кати, честита племенница, да е много здрава й желая!  bouquet
били, е това с телевизора ме уби просто, как е успял да извади всичко, егати кошмара Shocked
ние поФал поФал имаме си нов матрак, за него подробности като си дойде майка ми, понеже ни е подарък от нея, обаче е мнооого Фубаф Laughing и удобен, и иии супер е отвсякъде. стария излита към бистрица Naughty
от днес смешна случка- видях в едно магазинче потници със спораткус и взимам на коки един, е познайте какво- не ми даде да го сложа за пране, гушнал го е и спи с него, все едно е кукла Laughing

# 23
Хихи,Ели и при нас е подобен случеи с блузката на Спортакус.Като му я обличам и вика '' иее,иеее''.А да не говорим,че постоянно се върти,подритва,подскача като Спортакус.На Надина пък й купих комплектче със Стефани и като тръгнем така в комплект сме атракция.Сега Надина се настояваше за рожденния ден на баща й да му подарим блузка с Роби и торта с Роби.  Joy
Опасен е Тедо!Били,дано няма проблеми в службата!
На нас ни предстои купуване на цяло легло за Никола.Аз съм харесала тия дето са като коли.

# 24
Милият Тедо! Hug Добре,че сте се разминали само с уплахата.
Биле, мидата всъщност не е никак малка  - за дете до към 5 год става -виждала съм на живо.А къщички имаше в Кауфланд.
За телефонните терористи - нямям думи
Янче, на всеки му се случва да не му стигнат парите в магазина. Поговорете си с мъжа ти - откровенно с риск да си кажете неща от които може да  ви заболи. Децата ще стават все по -големи и ще разберат къде ви куцат отношенията. Колкото повече си мислиш,че те поттиска -толкова повече няма да можеш да вдигнеш глава. Ти си достатъчно пълноценна личност и факта,че се грижиш сама за дом и две деца е достатъчен повод за добро самочувствие и гордост. Той би ли могъл да прави същото?
Винаги е емало периоди на криза - да сме живи и здрави да си гледаме децата. Помня кризата през 90те - тогава майка ми правеше кекс със сладко от зелени домати защото нямаше захар.
Най-странното е,че винаги съм била доста разумна в харчовете си. От както се роди детето и започнахме да се дрънкаме с мъжа ми станах много харчлива. Отдавам го на опита си да му докажа, че живота със жена и дете е по-различен и че трябва да се грижи и за мен,за дома, не само за детето.Не мога да се оплача -дори и за глупости  ми връзва на акъла, щом е за детето. В общи линии е като на хотел -влиза,събува се, яде, къпе се и спи- ако ще и къщата да падне на главата му.
Днес вятъра отворил металната врата и я беше откачил от пантата. Да го похваля -веднага взе мерки.
Купих и едни ефтини сандалки за вкъщи, а тя като се разсърди - Буя,буя - да и ги събуя и не мога да я предумам да ходи с тях, носи ми старите си обувки

# 25
  • sf
А една колежка на свеки пратила подарък за РД на Вероника- рокля със Стефани, ама знам,че няма да я хареса, не си пада по нея. И сега няма да я носи, какво да я правя  Crazy

# 26
Ува и аз стискам палци  Praynig Дано всичко мине без усложнения!
booty ужасих се  Shocked Като ги знам моите баби каква са паника.. дано не ги нацелят.
winx от 10 часа сме в почивните дни. Кажете само какво да взема за ядене, да не оставям за последния момент.
Аз мислех да взема плодова пита от Неделя  Mr. Green , сокове и още някакви дребни неща за ядене за малките.
Виждам за семейните пари си говорите.. при нас стигат точно от заплата до заплата, но поне никой не ми прави забележки. А и сега покрай новите занимания все излизат някакви харчове и вече съм почнала и семейните пари и да видим дали ще стигнат до другата заплата  Rolling Eyes
Но пари се печелят - не издребнявайте! Нали ви писах за трагедията на близко семейство - таткото се беше хванал на няколко работи и накрая заспал преуморен на волана и ..  Cry

# 27
Ува,  Praynig

Боряна, в момента точно смяната на личния лекар, т.е. отписването от стария, става автоматично. Но побързай, не знам докога е срокът. Иначе по всяко време може, ама ще трябва да ходиш при педиатърката. Надявам се Дели да се е поуспокоил вече след преживяното  Heart Eyes

Вилма, при мен пък все стават грешки с телефоните напоследък, ама много стресиращи такива. А това със свекърва ти е било преднамерено ли? В смисъл някаква от ония схеми?

Велина, добре дошли  Hug

# 28
  • sf
До 30ти юни е срокът.
а ако картонът на Дели е у Бубето, не мисля,че трябва да ходи до педито си. Нея после ще я уведомят,че я е напуснал пациент.

# 29
  • Варна
Преднамерено е естествено. Просто не знам как не се е стигнало до пари. Тя от паника нищо не помни. Ама най ме е яд, че миналата седмица като беше удома и разказах за същата случка с моя позната и тя ми се хили и вика - ний на такива неща не се хващаме.  Rolling EyesВърви ги разбери. Явно човек се панира. Не знам. Най- кофтито е, че ме луднаха и мен. Аз реших, че със сестра ми се е случило нещо и майка ми вместо на нея звъни на мен. Абе луда работа. Предупредете близките си  Praynig
Велина и от мен добре дошла  Hug Все забравям  Hug

Общи условия

Активация на акаунт