Юлска мама и дете си мечтаят за море

• 13 626
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на Ники и Ради  nbirthday Да растат здрави, послушни и много щастливи  Hug
Ками, честито ти християнче  Grinning
Мими, дано не е нищо сериозно и бързо да се оправи Катето  Praynig

# 286
Честит празник на Ники и Ради! Нека бъдат много здрави и щастливи!
Мими, мн. неприятно  Hug

# 287
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ И НИКИ   ura  Tada  Да са здравички и все така да радват мама и тати  Wink
Честито и на Вики на патеричка.   bouquet
Ние бяхме на панаир в Попово. Голяма веселба падна на люлките, а на блъскащите се колички Мимко много се смя и кефи  Simple Smile
Ками, честито ти християнче  Hug
Йоана, наистина неприятна случка. Много глупаци има по пътищата. Вече постоянно съм на тръни като пътуваме...
Мими, дано по-скоро се оправи Катето и не те притеснява.
Хриси и на Никсъна по-бързо преодоляване на вируса  Hug
Аз колело мисля на 3г. като стане да му подарявам.. Та още не съм измислила, но като гледам ще е нещо по-дребничко. Моретата ще са му достатъчни подаръци   Embarassed

# 288
Благодаря за подкрепата. Ако беше 5 см по напред щеше да я отнесе направо. Иначе посвърших малко работа - боядисах стените на двора, поизхвърлих, опънах и тентата. Преди това и загубих маратонката в детската градина. Като си тръгнахме ходи малко, но не помня да е била боса. Веднъж се върнах с нея и не я намерих, после я намерих. Изкукала съм тотално.
Мими, дано наистина не е сериозно

# 289
Честит рожден ден на Ради и Ники! Много здраве и безгрижно детство! newsm59

# 290
Ками,честито ти християнче!Скоро наближава рождения ден и на Евичка!Чакам снимки!А и чакам да чуя как е минал празника на Ивето!
Мими,много неприятно!Да не се влошава Кати!
Били,за къпането при варицелата не се препоръчва първо преди коричките та да не стане някаква вътрешноподкожна инфекция,а после за да не паднат коричките преждевременно.Също кожата изсъхва,трябва много да се хидратира после.
А Клара заминава май за постоянно в Ливан,лятото ще си дойде за малко може би да уреди разни неща и така.Кризата много им се отрази и така се получава,ще ми липсва много.

# 291
  • София
ЧРД и от мен на Ники и РАди, Иве!  bouquet
Чрд на патерица и на Виктор!
  bouquet

Мими, Йоана много кофти случки, дано и при двете мине бързо - и при майка ти и при КАти! Praynig

Ние сме малко озадачени вкъщи- Коки имаще 2 поредни дни лека Т до 38 градуса, след което от днес е с обрив по ръцете и по краката, тук там и по тялото, 1-2 пъпки по лицето.

Проблема е че не мога да го идентифицирам като варицела, те. не съм сигурнна дали е или не е
...от вътрешната страна на едната ръчичка пъпчиците имат леко бяло връхче, но другите нямат или поне все още нямат. Не иска да яде, постоянно си бърка в устата и е супер кисел Cry Утре следобеда е на смяна чак педи, та тогава ще го водим, но с доста деца се бяхме виждали, а и на ясла беше, та ще видим какво ще стане.
Янче как изглеждат пъпките- знам че тр да имат мехурче ама веднага ли става? Thinking

# 292
Ели,по принцип пъпките са меки,може и с връхче,пълни са с течност и се пукат.Най-сигурно е варицела,ако има под косата и по слабините.В началото Надина имаше само две на корема като ухапано и даже с коричка,после на челото й се появиха.Много бързо излизат.Педито ме върна първия път като идох и каза,че било алергична реакция,изписа ми сироп даже.  ooooh! Но аз веднага разбрах какво е,а и две познати мами които деца са карали ми потвърдиха.Някой изкарват и с по две пъпки на лицето,някой пък без темп. но с много пъпки,всичко зависи от организма.Върна ме педито и каза да й дам една кафена лъжичка червено вино.Ако искаш дай Ели и да видиш,казват че веднага избиват макар че са бабини девитини.Аз като се върнах от педито си направих едно кафе и седнах на Скайп да пиша на приятелки.Оставих Надина да гледа детско и докато си изпия кафето,отивам в спалнята,а тя цялата в пъпки.От 2 станали над 10.
При Никола още нищо няма.Днес срещнах един познат с две деца,които са карали и варицела и скарлатина,но той не е карал ни едно.  Shocked
Ели,те в яслата сигурно имат случеи на варицела дори и да не е точно в групата на Коки.Ето в градината на Надина нямаше вече карантина и в групата,но..Явно трябва да се примирим,че там са контактни винаги малко или много.В началото нямат течност пъпките,а като ухапано някой път или с връхче.

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 21:28 от Ianamama

# 293
Аз да кажа за РД на близнаците - беше много весело. Поне на мен ми беше приятно  Mr. Green Надявам се, че и другите са доволни.
Обаче си забравих фотоапарата в Смехурко, та снимки ще има утре.
Мими, много целувки на Кати  Hug Дано няма усложнения!
И за малкия адаш много целувки и дано не е нещо сериозно!
И на Ками честито християнче!
Мама_му добре че се е разминало страшното  Hug
Хубава вечер на всички.
PS: опитах се да пусна нова тема, но паролата за общия потребител не е бебоците  Confused Някой ще ми я прати ли на лични моля, да знам за следващия път.

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 21:33 от М@я

# 294
  • София
Ето ме.
Мина РД много скромно но приятно,важното е че децата играха рождинниците,Крис и Малчо.Благодаря на Велина че ни уважи,а на Мая че ни прие,след 4 деца беше мазало а след повече не ми се мисли какво е  ooooh! Подаръците са страхотни и Н и Р си ги харесаха много.Ще чакам снимки.Някакси се чуствам виновна че свърши така бързо деня.Заспаха уморени
Яна много лошо да замине приятел.
Мама Му  Hug
Благодаря за пожеланията.

# 295
Еее, как ми се искаше да дойдем на рождениа ден. сигурно е било мн. весело.
Ние утре си тръгваме, а така не ми се иска. Дели е толкова щастлив тук. Смятаме да си направим сутрешен плаж и след това на разходка и плаж в Слънчев бряг и Св. Влас. Така да изкараме още един ден Wink
Хайде, почвам с оправянето на багажа.
Ели, незнам, но аз си мисля, че е варицела. Бялото връхче обикновено се получава след появата на самата пъпчица. Каквото и да е- да минава бързо Hug

# 296
Наскоро ми казаха, че при шарка е добре да се намаж пъпчиците с прясно мляко - сурово. Ако ви се рискува пробвайте.ДАно се размине на другите  Praynig  Hug

# 297
  • София,
Честит рожден ден на Ради и Ники  bouquetДа са живи и здрави! Да пораснат големи и силни мъже и да носят мама на ръце!(даже и го римувах  Blush)

Peace i ot nas 4estito
i na xristian4eto Evi4ka 4estito Hug

# 298
  • USA
Ето ме и мен. Ние се върнахме от селската почивка. Беше страхотно. Много му хареса на Кристиан.
На РД на близнаците беше много весело и приятно. Радвам се много, че се видяхме. Крис само говори за децата и говори за Косо Simple Smile, преди това само Ники повтаряше. Явно му харесва да научава имената на децата. Половин час след като си легна дискутираше. Иве, родата ти благодари за тортата  Hug. Снимките утре ще ги кача.
Йоана, много ми е мъчно за майка ти. Дано да се възстанови бързо.
Аз да се оплача, като се прибрахме установихме, че един съсед е отрязал 30 годишното дърво пред нас. Направо ми иде да го убия... #2gunfire

# 299
  • На края на вселената!

Общи условия

Активация на акаунт