Юлска мама и дете си мечтаят за море

• 13 631
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
Ками, дай малко снимки на абитуриентката  Laughing Hug

# 256
  • София
ДУ
При Мая ще сме утре от 17ч. живот и здраве
Яна как е Надина?

# 257
  • Асеновград
Добро утро ,
Честит втори рожден ден на Виктор  newsm59 !Да расте весел , здрав и палав за радост на мама , тати и бати !
Яна , макар че не съм била там , не мисля , че някой ще те обвини в нещо , не си знаела , нямало е как да го предвидиш , просто малшанс.Бързо оздравяване на Надина  Hug.

Моята почивка е под въпрос , може и да ми се размине , може и да остана без работа , не съм се чувствала толкова несигурна от много време насам.

# 258
  • Варна
Добро утро!
Честити две годинки на Виктор   ura Да е жив и здрав, да расте голямо и добро дете!
Снощи бях поканена на едно откриване на нов спа-център на Златни пясъци. После обиколихме дискотеките с приятели. Направи ми впечатление колко е пълен вече комплекса с туристи и какви прилежни цени има навсякъде, да не кажа повече от прилични . Явно няма криза за тях. ThinkingМного млади хора, семейства с по две и повече деца.Лятото започва с пълна сила. Laughing
Днес обаче изпратих Преслав на ваканция при баба му и дядо му в Силистра и сега ми е едно тъпо. Стоим и се гледаме с Нелия като куку и пипи.  SickМного ми е мъчно  Cry.Как ще издържа две седмици незнам.
Вчера за първи път я оставих да обядва в детската ясла и като я взех я целунах ми замириса необичайно на нещо сладко. Викам на лелката мирише ми на ягоди да не е яла кремче,пък тя- не яде няколко пресни ягодки  SickКато ме питаха за алергии аз казах, че няма, ама хич не ми дойде на акъла, че може да дават ягоди на толкова малки деца. Сега ще следя за обриви,но пък вече и с ягоди е захранена.
Момичета не се притеснявайте за варицелата.Никога няма подходящ момент за такова нещо. Яна,а ти защо се кориш просто не разбрах. NaughtyТова са нормални неща и няма нужда да си вменяваш вина напразно.Преслав за периода между 2 и 5 години съм го събирала неволно поне три пъти с деца разболени от варицела без да знам, но нито веднъж не прихвана. А миналата година така и неразбрах откъде дойде. Беше първи в неговата група. Никога няма гаранция.
И аз съм от майките , които пушат и използвам когато Нелия е около мен и я виждам да пуша. Иначе и аз предпочитам да я оставям сама да се справя с препятствията около нея като винаги я наглеждам.По пясъчници и квартлални градинки не ходим.Ще нападнем директно големия пясъчник съвсем скоро  Mr. GreenМен цигарите не ме дразнят стига някой да не пуши в лицето на детето ми.Има други неща от които се дразня повече-чопленето на семки и хвърлянето по земята,пускането на фасове на асвалта, кучешки изпражнения под път и над път, като ги настъпваме редовно/в по-добрия случай/ и разни такива.Иначе и аз се готвя някой ден да спра цигарите, но за сега за мен това е начин за борба със стреса от това да гледаш две деца сама.Сещам се и за други начини- плюскане нон стоп, шопинг, но и те са вредни за организма  Mr. GreenНа мен воля не ми липсва и щом съм ги отказвала два пъти от раз за по близо две години/за двете деца/ ще го направя пак.Просто трябва да съм мотивирана.
Този път верно се олях  ooooh!. Май не съм писала толкова много  Laughing

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР!МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ!  newsm59  ura Tada
Здравейте!Надявам се да изкарате добре утре,този хубав ден!Затова е гадна тази болест,защото незнаеш кога ще се прояви.Цял месец я държах в къщи,а после е ходила само три пъти в седмицата.Но то може да си контактен и без да знаеш,а децата в ясла и градина са все контактни явно.Ние предния ден бяхме на годишнина на балета,на голяма сцена,с мноого деца.Клара в четвъртък пътува с децата и не се отказва,нито се е изолирала макар че най-много са били контактни с нас.Моля се никой да не прихване!
Надина е много изнервена най-вече,заради изолацията.Цяла седмица се крием,ходим сами на една пързалка до блока и една друга градинка на близо с люлки.Вчера най-сетне се видяхме с една приятелка и нейното момиче е карало та не бяхме сами.
Инъче има много пъпки,в устата,в ушите,на слабините.Суха й е кожата и я сърби доста,вече е с корички.Нейната карантина изтича във вторник,в сряда може да е на градина.Не трябваше да я къпя,ама вчера я полях с душчето че не се траеше,тя обожава да се къпе.
Не е вдигала температура,не е отпаднала,но повече на течности кара.
Яд ме,че седмица откак отбих Никола,ако знаех че ще има варицела нямаше да го отбивам горкия.Още не са ми добре гърдите.Не съм спала като хората незнам от кога,цяла седмица сама с двамата от сутрин до вечер,днес сме с мъжът ми и да видим къде ще се крием и изолираме.
Хубаво е да се подсилва организма в този период с вит.ц и имуностимулатор.

# 260
  • Асеновград
Забравих да ви кажа , Тедо 2 дена спи в яслата , добре му е , има си приятелка - Ема.
Бути , и в нашата ясла е имало ягоди тази седмица , разминали са му се на косъм , защото свекърва ми го е взела преди да обядва , обаче това редизвика дискусия вкъщи "кво пък толкова , щом давали в яслата , значи можело и аз съм се престаравала".Това при положение , че братовчедка му е алергична към ягоди и миналата седмица го водихме по лекари да търсим алергии.

Яна , инересно ми е , защо не дават бг лекарите да се мокрят пъпките , какво им е основанието ?Четох някъде , че чуждестранните лекари препоръчвали точно обратното , а едно форумско детенце варицелата го застигнала на морето и очудващо от морската вода пъпките му минали много бързо.Съзнавам , че това мойто може и да са градски легенди , затова само питам , защо не дават да се мокри?

# 261
Добро утро!

Вики,4естит втори рожден ден ! Много здраве , 6тастие и безгрижно детство   Hug

Ян4е не се обвинявай,4овек като не знае няма никаква вина.Стискам палци да няма заразили се  Peace
Мерси,моми4ета за подкрепата,стискайте палци в сряда да ви по4ерпя за добър резултат  Praynig

# 262
здравейте! dess76 съм
Честит рожден ден на Виктор! Много здраве и безгрижно детство! newsm59
Честито за изпитите на Велина и буболечка(стискам палци Peace)
Яна, не се обвинявай, бързо оздравяване на Надина Hug

# 263
Яна, няма изобщо в какво да се обвиняваш, тези неща не могат да се предвидят или избегнат.

У дома новините са вирусни Confused Това, дето го мислехме за Т от зъб си се оказа вирус в най чист вид, появиха се сополи и секрет в очите. Бихме всякакви редорди за бързо разболяване, два дни на ясла и толкова. Педиатърката какво да каже милата, изпизва рецепта и ме пита какви капки за нос имаме. Когато й казах, че никога не съм му слагала капки за нос досега ми вика "Аз ти казах, че ще стане така в яслата". Какво да се прави, дано поне да са по малко боледуванията.

# 264
  • София
ЧРД на Виктор много здраве и щастливо детство
http://ecx.images-amazon.com/images/I/31JwXjSx5eL._SS500_.jpg ей с това можело да се къпе при варицела
Хриси съжалявам,направо не е за вярване а препоръчват сезона за тръгване на ясла.Моите желания за такава отпадат поне до края на месеца после ще видим

# 265
ЧРД на Вики! Много здраве и хубави моменти му желая!
Здравейте! Аз смятам Дели от 10 ден натам да го изолирам от децата за всеки случай, както и от бременните ми приятелки.
Вчера му дадохме смучещ бонбон Embarassed, задави се, беше мн. гадно. Накрая го повърна. Ядосах се на себе си. Тук на морето съвсем го ударих през просото. Яде всякакви боклуци- сладоледи, вече и шоколад опита. В София пак ще влезем в ритъм.

# 266
Честит рожден ден на Виктор - весело и безгрижно детство
Аз да се оплача - сутринта един с кола навлиза в насрещното и бутна майка ми, която съответно се оглеждаше в другата посока - сега е с натъртен крак и счупена ръка #Cussing out

# 267
Честит рожден ден на Виктор  newsm59  Да расте здрав и много щастлив  Hug

Ками, ще кача скоро снимки на Герито  Wink
Аз пък не бях чувала за ваксина срещу варицела. Май не е разпространена у нас  newsm78
Били, стискам палци по-скоро да се разсеят черните облаци  Hug

Леле, Йоана, ужасно е това, бързо да се възстанови майка ти  Praynig 

# 268
В България до колкото знам няма ваксина срещу варицела. Една приятелка  ми каза, че може да се направи в Гърция.

# 269
здравейте
Честит рожден ден на Вики, пожелавам му много веселба и щастие, от здраве да не се отърве  Hug
Йоана, съжалявам, това е безумие, направо тръпки ме побиват като чувам за подобни инциденти.Пред нашичт блок няма тротоари и то на далечно място ,ако ходя в посока към голямия магазин ходим с евичка по улицата  PraynigБързо оправяне на майка ти  Hug
Били, надявам се да дойдат по добри дни и стискам палци тревогите тид а са напразни  Hug
Бързо оздравяване на Никсъна  Heart Eyes
Нашето кръщене мина благополучно,без много рев  LaughingЗаплака когато я топнаха в казана, но като цяло се държа доста прилично .Ще метна и снимки тези дни Grinning
Ягоди давам на Ева още от миналата година, естествено в малки количества.Тя ги харесва и яде с апетит, няма никакви оплаквания засега  Praynig
Хайде лек ден ан всички че ме чакат гости и трапези  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт