Юлска мама и дете си мечтаят за море

• 13 634
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте
Честит рожден ден на Виктор .   bigdance2Да расте здрав и силен и да бъде най добрата отмяна на мама и на тати и подкрепа на бати.  costumed034
И за давам на Сашо ягоди но той не ги хареса в натурален вид ,а ги яде с кисело мляко или в сладоледа.Но кайсики и черешки си ги хареса и  в натурален вид.
сега се сетих и за ново заглавие "Нашто Юлче палаво и диво вече втора свещ ще духне."

# 271
  • София,
 newsm59 na Viktor! Hug veselo i bezgrijno detstvo! Hug

# 272
  • София
Да ви почерпя за Рождения ден на моите деца.

# 273
Да са ти живи и здрави Иве  Hug
Повече да те радват и по-малко да те притесняват   bouquet

# 274
  • sf
Иве,  да са ти живи и здрави и все по-пслушни и добри да стават! Много приятни мигове за цялото семейство!
И извинявай,но довечера не ни чакай.

Вчера бяхаме на Витошаю беше много готино, въпреки че беше малко хладно. Ето малко снимки- http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi2009#5347059988035717186

Айде,че пак изчезваме на пътешествие.

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 09:04 от donsita

# 275
  • София
Ей тоя Кико спи навсякъде,много е сладък.
Подарихме им лего за най малките ама не искат да играят с тухличките а с джъмбовските играят newsm78

# 276
ЧЕСТИТИ 2 ГОДИНКИ НА РАДИ И НИКИ!  newsm59   Tada newsm38
Желая ви много хубави моменти заедно,здраве и сила!
Да изкарате хубаво довечера!Надявам се,че около вас има много добри приятели!Дано винаги имате приятели до себе си,че инъче е страшно!
Не ги глезят децата си Дидо и Вики,тренират ги при всякакви условия,хихи.
Много хубав подарък Лего.Аз съм харесала цирка на Лего,ама много пара бе..  newsm78

# 277
  • София
И аз го харесах но предпочетох обикновен за начало,май не сбърках рано им е,но баща им си поигра Laughing
Яна Клара за колко време заминава?

# 278
4естит 2 Рожден Ден на Ради и Ники ! Да са живи и здрави,много послу6ни и много 6тастливи.  Hug

Иве,весело изкарване дове4ера  Party

Ейй,как оби4ам периода на рождените дни.Нямам търпение да дойде и на6ия ,оби4ам купоните по принцип,ама е хубаво да са с повод  Mr. Green

# 279
Иве, да са ти живи и здрави палавниците - да ви носят само радост
Вики, възхищавам ти се за начина по който гледаш децата си.
Аз съм сдухана - имам да чистя и да боядисвам, а няма как да го направя във времето, когато детето спи.
Какви са прогнозите за времето в края на седмицата?

# 280
  • Асеновград
Честит рожден ден на Ради и Ники , да растат здрави , весели и мъъъничко по-послушни ! nbirthday

Йоана , бързо оздравяване на майка ти !

# 281
Йоана, дано бързо се оправи майка ти. Много неприятна история.

# 282
  • На края на вселената!
Здравейте и от мен!
Макар да не съм прочела последните 7 стр, пиша набързо и после ще си прочета.

ЧРД, Ники и Ради! Бъдете много здрави и малко по-послушни!

Днес сутринта се прибрахме от Гоце Делчев. Вчера бяхме на плаж с децата и много им хареса на басейна. Лошото е, че Катето се разболя. Вдигна Т, повръща и за капак й се спука тъпанчето и изтече много секрет (същата работа като при Лина). Утре съм по лекари с нея, а колата нещо взе да загрява и ще я карам на ремонт да отварят двигателя. Дано стане бързо, че много свикнах с нея.

# 283
  • Варна
Честит рожден ден на Ради и Ники  bouquetДа са живи и здрави! Да пораснат големи и силни мъже и да носят мама на ръце!(даже и го римувах  Blush)
Йоана много неприятно  Sad.Скорошно оздравяване  Hug

# 284
Иве, честит празник   bouquet Пожелавам на двете ти щури момчета, много здраве и късмет, весели детски дни и много ,много любов  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт