Да растат здрави, послушни и много щастливи 
Ками, честито ти християнче

Мими, дано не е нищо сериозно и бързо да се оправи Катето
Да са здравички и все така да радват мама и тати

Утре следобеда е на смяна чак педи, та тогава ще го водим, но с доста деца се бяхме виждали, а и на ясла беше, та ще видим какво ще стане.
Но аз веднага разбрах какво е,а и две познати мами които деца са карали ми потвърдиха.Някой изкарват и с по две пъпки на лицето,някой пък без темп. но с много пъпки,всичко зависи от организма.Върна ме педито и каза да й дам една кафена лъжичка червено вино.Ако искаш дай Ели и да видиш,казват че веднага избиват макар че са бабини девитини.Аз като се върнах от педито си направих едно кафе и седнах на Скайп да пиша на приятелки.Оставих Надина да гледа детско и докато си изпия кафето,отивам в спалнята,а тя цялата в пъпки.От 2 станали над 10.
Дано няма усложнения!
Подаръците са страхотни и Н и Р си ги харесаха много.Ще чакам снимки.Някакси се чуствам виновна че свърши така бързо деня.Заспаха уморени

Да са живи и здрави! Да пораснат големи и силни мъже и да носят мама на ръце!(даже и го римувах
)
i ot nas 4estito
, преди това само Ники повтаряше. Явно му харесва да научава имената на децата. Половин час след като си легна дискутираше. Иве, родата ти благодари за тортата
. Снимките утре ще ги кача.