Юлска мама и дете си мечтаят за море

• 13 624
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
# 31
аз за тва питам, щото пари не са искали...

Вики, даже и картонът май се праща по служебен път до края на месеца... ама не съм сигурна.

А да питам тези, които са слагали или ще слагат преванар, какви са ви аргументите за него вместо превмо23? Ние ще сложим нея другия месец понеже.

# 32
Да не забравя да сложа подробната карта:
цък

Сложих я в общия албум и пак разглеждах снимките от преди 2 години. Много мило ми стана  Heart Eyes

# 33
Momicheta sori za latinitcata
Dobre sme na selo edni babi gi gledat ama pipat navsiakude yzas.
Uva  Praynig
Ako e v nedelq sme tam na sreshtata.

# 34
  • София
Indiscipline, споед Бърди поне не е добре да се слага Пневмо 23 на дете под 3-4 годишна възраст. Характерът на ваксината (полизахаридна май беше, но това съвсем по памет и може и да греша) е такъв, че не изгражда ефикасна защита при по-малки деца. Също така при по-малки деца Пневмо 23 дава чести нежелани странични ефекти. Същият е случаят с Менингит А+С ваксините.

Боряна, аз смених педиатъра на Кая миналата година, не съм ходила при старата педиатърка, но картонът на детето винаги си е бил в мен.

# 35
  • На края на вселената!
Силве, и според Тонев не е добре да се слага Пневмо на деца под 6год. Била неефективна и правила проблеми. Майка сложила ваксината на 3годишно дете обвинява нея за честите пневмонии след ваксинацията.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377723.new;topicseen#new

Бубе, ако картона е в теб, няма нужда да я виждаш. Ако не е в теб, а при нея, отиваш взимаш го и се прехвърляш при новата. Дано случите и на лекар и на човек!

# 36
Мими, прочетох я още одеве тая тема. В нея друга една майка пък казва, че детето й боледува по-рядко откак му е сложила пневмо23 (ако трябва да ползваме същия източник, де).

Както и да е, де, извинявам се, че повдигам вече коментирана тема, на мен въпросът ми беше защо така са решили тези, които са избрали преванар и сега разбрах (макар и днес за първи път да чувам за Бърди)

Simple Smile

# 37
  • На края на вселената!
И аз се извинявам, че не отговорих на въпроса. Според мен е по-безвредна, ако може така да се каже, защото може да се поставя на бебета на 2 месеца. Мисля, че е ваксина от по-висок клас и по-добре разработена.

# 38
  • София
Indiscipline, Birdie е педиатър, който пише в здравословни проблеми, в една тема за ваксини и ваксинационни програми. Практикува в Гърция, изказва се много ласкаво за превенар. Иначе аз съм го питала коя от двете ваксини е по-подходяща за възрастни хора, той каза, че и двете се слагат. За възрастни вече си мисля,  че може би е по-добре пневмо 23, т.к. е с/у повече щамове.

# 39
Здравейте!
Много се радвам, че ще се видим на срещата и че ще е точно при Мая. А ако и Велина успее да дойде ще е просто чудесно.
За педиатърката още се чудя. Не мога да реша при коя да го запиша.
Ува, дано всичко при момичето е минало успешно Praynig
Бути, мн. неприятно.
Дели е добре. Дивее. Дори вече не се плаши толкова като му сменяме лепенката.
Днес бяхме цял ден на Владая. Много добре му се отразява ходенето там. Играе по цял ден гол и бос по двора. Има доста забавления за него.

# 40
Добро утро! Вижте какво приготвих рано рано  Joy

Весел ден на всички  Hug

# 41
  • USA
Еее, Мая, като гледам си приготвила и продуктите за следващата тава.  Joy
Да попитам - до коя спирка на метрото сте по-близо? К. Величков или Опълченска?

Криси се събуди в 3, изяде 2 закуски и сега пак заспа. Дано да поспи повечко да направи поне малки стъпки към смяна на режима. Много му е интересно навън и не ще да се прибира, реве пред вратата на входа. Може би му липсва неговото си "вкъщи".
Айде, приятен ден на всички.

# 42
Леле Winx страшен режим!
Карта от метрото до Смехурко
Само да предупредя, че се минава през пазара - мила родна картинка  Wink

# 43
добро утро

Мими, Галена, мерси  Simple Smile

хубав ден!

# 44
Добро утро:)
Ники сутринта яде закуска и се пооплеска малко. Дадох му салфетка, а той се бърше в следния ред- ръцете, устата, краката и после пак отначало  Joy

Общи условия

Активация на акаунт