Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Магреб и къде се намира?
Какво представлява заушката и как се лекува?
Как се чувстват арабите към европейците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Магреб и къде се намира?
Магреб е термин, използван за обозначаване на региона, състоящ се от Мароко, Алжир и Тунис, разположени в Северна Африка. Тези страни са били под френско владичество и са обитавани от различни местни племена като бербери, вестготи, финикийци, гърци и римляни. Магреб е регион в Северна Африка, който включва държавите Либия, Мароко, Алжир, Тунис и Мавритания. Този регион е известен с богатството си на история, култура и география. Той се простира от западната част на Либия до Атлантическия океан на запад и от Средиземно море на север до пустинята Сахар
-
Какво представлява заушката и как се лекува?
-
Как се чувстват арабите към европейците?
Чувствата на арабите към европейците могат да бъдат смесени, но обикновено са гостоприемни и отворени. Въпреки това, някои може да изпитват ревност или предразсъдъци, особено когато става въпрос за съжителство с европеец. Много араби обаче са толерантни към чужденците и ги посрещат с готовност, което се счита за престижно в общността им.
-
Как се приготвя арабският кус-кус?
-
Какво е общото отношение на арабите към българите и как се възприемат българите в сравнение с други националности от арабите?
Благодаря виииииииииииииии

и виж сега реакция-...ми,то-хубаво,ама там живота е труден..те,трябва да работят,там се печелят пари!....Чаткаш ли?!
-не сме вани Ние в картинката...Парата прави Играта

ми се работи вече ,нямам търпение Лина да тръгне да у-Ще и да се захваЩам с неЩо ,а от септеври съм ученичка Ще почвам курсовете по нидерладски
, развесели ме !!!
Наздраве 

и ...аман от вечно мрънкащи и много знаещи свекърви
на Джумаята
ех....любимият ми Пловдив

/
. Но както и да е. Важното е, че след 10тина дена заминаваме и сега сме под пълна пара с приготовленията. Освен това вчера и миналия ден бяха организирали тенис турнири тук при нас, та ходихме да викаме
Това е за щастливата мама.
И едно разхладително коктейлче от мен, че тези дни май ние бием рекордите. Вчера беше към 40+ със страхотно хюмидити