Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Магреб и къде се намира?
Какво представлява заушката и как се лекува?
Как се чувстват арабите към европейците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Магреб и къде се намира?
Магреб е термин, използван за обозначаване на региона, състоящ се от Мароко, Алжир и Тунис, разположени в Северна Африка. Тези страни са били под френско владичество и са обитавани от различни местни племена като бербери, вестготи, финикийци, гърци и римляни. Магреб е регион в Северна Африка, който включва държавите Либия, Мароко, Алжир, Тунис и Мавритания. Този регион е известен с богатството си на история, култура и география. Той се простира от западната част на Либия до Атлантическия океан на запад и от Средиземно море на север до пустинята Сахар
-
Какво представлява заушката и как се лекува?
-
Как се чувстват арабите към европейците?
Чувствата на арабите към европейците могат да бъдат смесени, но обикновено са гостоприемни и отворени. Въпреки това, някои може да изпитват ревност или предразсъдъци, особено когато става въпрос за съжителство с европеец. Много араби обаче са толерантни към чужденците и ги посрещат с готовност, което се счита за престижно в общността им.
-
Как се приготвя арабският кус-кус?
-
Какво е общото отношение на арабите към българите и как се възприемат българите в сравнение с други националности от арабите?

ние още сме на предпоследна обилколка ,ама там сме нещо запецнали! 
Така е
Няма ли кой да им каже, че е отровно?
.
Малчо как е?
/
Слагай им да ядат и си гледай работата.
за разлика от футболиста.Такива къчове ми хвърляше...
правил ми е брияни (май така се казваше индийския ориз с разни неща вътре), много готви пилешко със зеленчуци и мнооооого подправки ( броколи с канела, карфиол с куркума и т.н...) ,всеки ден прави много хубав ориз (изглежда като сух,а не както е в нашата кухня,все мазничко) . прави едно телешко с шафран и сок от нар... не мога да се сетя точно,какво да изброя. 
.Разбирам момиче израстнало с воала (от 15-16 г) да си го слага без проблем ,за нея това е все едно да не си измием ние зъбите и лицето (давам пример) ,това е навик придобит в най-рана детска въздраст .И как аз на кусур и колко години (27) ме виждаш да се позабрадя и като не съм водела такъв начин на живот ,това честно казано би ме направило неЩастна от колкото Щастлива с любимия .Та любовта Ще си отиде за нула време ,ако почнат да се поставят такива условия .Доколото разбирам приятелката на Дидонка Ще стои там само за месец ,това не е живеене и аз ако отида някъде на почивка или визита в тия страни ,Ще сложа воал от уважение към хората и техния начин на живот ,няма да се разкарвам гола -това е ясно ,но това е една визита ,а не живене в тая страна ,всеки би се примирил за месец -2 ,ама за цял живот
(първоначално друго разбрах,