Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Магреб и къде се намира?
Какво представлява заушката и как се лекува?
Как се чувстват арабите към европейците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Магреб и къде се намира?
Магреб е термин, използван за обозначаване на региона, състоящ се от Мароко, Алжир и Тунис, разположени в Северна Африка. Тези страни са били под френско владичество и са обитавани от различни местни племена като бербери, вестготи, финикийци, гърци и римляни. Магреб е регион в Северна Африка, който включва държавите Либия, Мароко, Алжир, Тунис и Мавритания. Този регион е известен с богатството си на история, култура и география. Той се простира от западната част на Либия до Атлантическия океан на запад и от Средиземно море на север до пустинята Сахар
-
Какво представлява заушката и как се лекува?
-
Как се чувстват арабите към европейците?
Чувствата на арабите към европейците могат да бъдат смесени, но обикновено са гостоприемни и отворени. Въпреки това, някои може да изпитват ревност или предразсъдъци, особено когато става въпрос за съжителство с европеец. Много араби обаче са толерантни към чужденците и ги посрещат с готовност, което се счита за престижно в общността им.
-
Как се приготвя арабският кус-кус?
-
Какво е общото отношение на арабите към българите и как се възприемат българите в сравнение с други националности от арабите?

лелеее, много се зарадвах, че ще идвате насам 

Тогава маслините бяха голям кът а аз обичкам маслинки. Има едни ама сега де, не тогава, които са със розмарин-много ги уважавам. Но като няма аз слагам във маслинките розмарин и те си попиват от неговия вкус и аромат. И аз съм пак най-доволната 
та ДЯДО ХАДЖИЯ- тази картинка все ми се движи от дясно ,така ли трябва да е или аз не съм наред нещо
/
И понеже умирам за сладкиши, много моля, ако някои има време и има някоя уникално лесно елементарна и не така трудна рецептичка /надявам се си направихте извод за кулинарните ми умения
/ много моля да я сподели!
в другата тема съм само аз! но така и така сега има повече, може ако ме одобрите,да си направим в края на лятото среща и ние
за мен още не е сигурно,но с любимия си правим планове да ходим за 2 месеца на морето и

.
.
. Предполагам колко си нетърпелива вече да се видите. А като се върнете ще отидем да хапнем нещо "нашенско" в арабския ресторант
, но май няма да ти свърши работа. Въпреки това ви черпя по едно...
но дано пък да прекарам 2 месеца с любимия ми! иначе като се сетя първата година от колко много страни имаше танцови състави.... невероятно беше. минаваха през цялата главна и се спираха на места, изиграваха по нещо,после продължаваха. така се оживи за няколко дни най-пустия сезон-лятото... много хубаво беше. след това , всяка следваща година започнаха да издват от все по-малко страни...