Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Магреб и къде се намира?
Какво представлява заушката и как се лекува?
Как се чувстват арабите към европейците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Магреб и къде се намира?
Магреб е термин, използван за обозначаване на региона, състоящ се от Мароко, Алжир и Тунис, разположени в Северна Африка. Тези страни са били под френско владичество и са обитавани от различни местни племена като бербери, вестготи, финикийци, гърци и римляни. Магреб е регион в Северна Африка, който включва държавите Либия, Мароко, Алжир, Тунис и Мавритания. Този регион е известен с богатството си на история, култура и география. Той се простира от западната част на Либия до Атлантическия океан на запад и от Средиземно море на север до пустинята Сахар
-
Какво представлява заушката и как се лекува?
-
Как се чувстват арабите към европейците?
Чувствата на арабите към европейците могат да бъдат смесени, но обикновено са гостоприемни и отворени. Въпреки това, някои може да изпитват ревност или предразсъдъци, особено когато става въпрос за съжителство с европеец. Много араби обаче са толерантни към чужденците и ги посрещат с готовност, което се счита за престижно в общността им.
-
Как се приготвя арабският кус-кус?
-
Какво е общото отношение на арабите към българите и как се възприемат българите в сравнение с други националности от арабите?

интересно ми беше да попитам.
.Ония гости дето му се натресоха без да са канени и които не искали да го притесняват, да не би да са го раболели нещооооо 
Уж съм стрелкиня,пък май неточна излязох. 

. Просто тук така е прието. Повечето магребци употребяват думата расизъм за лошо според тях отношение на местни хора. чувала съм го от устите на по-бели от мене, синеоки и руси алжирци. Дори и причината да е чуждоземният им произход се касае за ксенофобия, а не за расизъм. Отношението на мнозинството от тях към местните е, меко казано, грубо. Аз неколкократно съм пресичала опити за запознанство и контакти от магребци поради лични предпочитания, уплаха, нежелание за разговор с мъже с определено агресивно поведение. За сведение ходя без грим и полите или панталоните ми са винаги почти до глезена. Винаги ме обвиняват в расизъм. Е, доволна съм, че поне не са ме набили, щото и това го има. Тук има квартали, в които жена не може и да мине незабрадена и с къса пола под страх, че ще я пребият, убият, запалят итн. Помните ли Сохан, залятото с бензин, запалено и оставено да изгори живо момиче? това е тук в парижки предградия. След масивна демонстрация на 30 000 души на 8ми март 2003 г. , помня я, ние тогава си направихме сватбата се създаде организацията "Нито курви, нито подтиснати" в защита на жените от гетата. Сещате се откъде са тези жени. Веднъж ходихме с мъжа ми там и повече няма и да стъпя. Мюро се казва квартала и непрекъснато има палежи на коли и грабежи. Направо е страшно през деня, за вечер не знам. На пощенските кутии няма едно френско звучащо име.
? Както и да е. Да си доволна и щастлива е важното.
.
. Добре че на мама й дойде идеята да й обясня, че ваксините са, за да има едно имюнити бери, като на Марипоса, за да е здрава и никаква магия да не я лови. Та с това спряхме да плачем
.
.
.
как си ? драсни два реда.. 
всички ме карат да ям, а аз не обичам ( той вярно хич не обича, а като погледнах менюто втора седмица подред, всеки ден таратор ) и как да го ям, кажи ми мами, като в купичката ми плуват разни дълги копъри , и ми се залепват на гърлото и ми пречат , приключвам с таратора , завинаги, да кажеш и на госпожите да не ми се моткат с разни таратори ..
Последен опит за зодията - водолей

Малко леко обядче обаче нали вече е топло викам да не ви се приспи ако ви шатна тука някоя капама
,това е престъпление тук .Има си норми ,такива помоЩения въобЩе не трябват да се дават под наем(опасни са ) ,но въпреки това те го правят .Няма да ви казвам колко бутилки газови такива са били причина за пожари .Това е само един от примерите ,нямам време да пиша и описвам повече ,съжалявам