1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 83

• 24 982
  • 435
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
     МИШЕЛ,  джанъм  не  обръщай  внимание  на  такива

глупости!!! Разбирам  защо  си  ядосана,  но  аз  съм  сигурна, че  той  сам  не  си  вярва!!!

# 106
Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 13039431
Toplam Oy:38504279

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 13046894
Toplam Oy:38820472

smile3511 smile3514

# 107
Мишел, скъпа, не се ядосвай, този индивид си мисли, че има глупаци и некомпетентни хора срещу себе си. Той нещо елементарно да е чувал, като банковата тайна например. Ами нека публикува, да видим от коя банка са тези извлечения. По 500 лв на човек, ами я да видим колко хора са следили филма в интернета, вие преводачките трябва вече да сте едни щастливи милионерки, чак да ви завиди човек. Брей, че то сладка работа това преводите.
Ако глупостта имаше крила, този би летял непрекъснато из въздуха.  smile3535 #Milti
Айде всички на тръстиката, че първото място пак ни се изплъзна.  smile3511 hit

Мишел, Дамла не се ядосвайте. Казват, че простотията не ходи в гората. Явно е заседнала при тези и няма мърдане. Тяхната наглост е сравнима само с тази на Еда.

Връщам се обратно на тръстиката. Hug

mari_nk, надявам се да си разбрала иронията ми и да не ме причисляваш към "тези", цитирайки  ме в своя пост.  newsm78

# 108
# 109
Момичета откъде мога да си изтегля сериите с превод на български?
Няколко пъти се прибилам по рано от работа и се загледах ,но искам да започна отначало .

лапаче, замунда, бгшеъра
според мен в лапаче качеството е най-добро от изброените

# 110
Момичета, на някоя от вас случвало ли и се е да и се загуби нета на стационарния комп след ударна копан на тръстиката newsm78 На големия комп изключи нета, а на лапопа уайърлеса си работи Thinking

# 111
аз съм към бтк - сега при гласуването не се е случвало, но понякога като оставя торентите по дълго време забива модема, но с рестарт се оправя

# 112
Момичета, на някоя от вас случвало ли и се е да и се загуби нета на стационарния комп след ударна копан на тръстиката newsm78 На големия комп изключи нета, а на лапопа уайърлеса си работи Thinking

Нета не ми се е случвало, но след няколко ихвърляния, на компютъра нещо му става и не мога да отворя никаква страница, защото курсура почва да се движи като луд, а скрола на отворените страници застава най-долу и по никакъв начин не мога да го преместя  ooooh! Явно и машинките пощуряват  newsm78

# 113
Görüntülenme 13128677
Toplam Oy:38802495

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 13133173
Toplam Oy:39123404   
Тази вечер има проблеми и с компютрите и с бройката на гласовете newsm78

# 114
Toplam Oy:39000910-binbir gece
Toplam Oy:39220539-asi

# 115
Мишел, скъпа, не се ядосвай, този индивид си мисли, че има глупаци и некомпетентни хора срещу себе си. Той нещо елементарно да е чувал, като банковата тайна например. Ами нека публикува, да видим от коя банка са тези извлечения. По 500 лв на човек, ами я да видим колко хора са следили филма в интернета, вие преводачките трябва вече да сте едни щастливи милионерки, чак да ви завиди човек. Брей, че то сладка работа това преводите.
Ако глупостта имаше крила, този би летял непрекъснато из въздуха.  smile3535 #Milti
Айде всички на тръстиката, че първото място пак ни се изплъзна.  smile3511 hit

Мишел, Дамла не се ядосвайте. Казват, че простотията не ходи в гората. Явно е заседнала при тези и няма мърдане. Тяхната наглост е сравнима само с тази на Еда.

Връщам се обратно на тръстиката. Hug

mari_nk, надявам се да си разбрала иронията ми и да не ме причисляваш към "тези", цитирайки  ме в своя пост.  newsm78

Използвах цитата за да не повтарям почти същите неща. Коментара ми е като продължение. "Тези" са "онези" от "оня" форум.
Надявам се не се сърдиш, че те цитирах, но и аз мисля така! Hug

# 116
  • Plovdiv
Приготвих  хубави пържолки,  разкошно вино ,
има и къде да си повдигна крачетата ,
добре ще е АСИ да ги хвърля някъде назад ,
пречат ми на апетита , настроението
и гледката в тръстиката  .
 1dating

# 117
Минахме 39210000, почти ги стигаме.
Феновете на №3 вече ги карат да си лягат. Идва нашия час!
Отивам да копам на тръстиката.
mar_tomova Наздраве!
Ани дай нещо за вдъхновение.

# 118
# 119
39млн.400хил и нещо
малко ни остава да ги стигнем
при мен става по друг начин
без ентер
но дали трупа така точки  не знам

май ги минахме