1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 83

• 24 980
  • 435
  •   1
Отговори
# 90
божжжкееййййй този админ ме втрещи  Shocked  Shocked  Shocked
нямам думи за простотията му ......  дали може и по велики обиди и глупости от това да измисли .....
Боже! Слез и си прибери вересиите, дето си напускал на този свят, без да искаш!   Praynig Praynig Praynig

не спирам да гласувам аз, но ..... и снощи пак така стана
ще наваксваме отново

# 91
Минахме и ние 38 000 000! Но Аси ни водят с 200 000!

# 92
И ние минахме 38 000 000 ! Браво момичета продължаваме!
 newsm44 newsm44

# 93
Toplam Oy:38007019 бинбир гедже

аси хвърчат със извънземна помощ #Splat

# 94
Най-много ме изкефи частта с банковите извлечения - култово, култово!  Mr. Green hahaha

Защо им се връзвате на такива индивиди изпростели, изобщо? Stop

# 95
  • Plovdiv
МИШЕЛ,

НЯМАМ ИЗЛИШНИ ДУМИ ЗА ОНЯ ...ОТ ОНЯ САЙТ !

ЗА ТЕБ И МОМИЧЕТАТА ,КОИТО ПРЕВЕЖДАТЕ,
НЕ МИ СТИГАТ ВСИЧКИ ДУМИ НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ,
ЗА ДА ВИ ОБЯСНЯ КАКВО СТЕ ЗА НАС!
 ЕТО ЕДНА :  Н Е О Ц  Е Н И М И  !

Затова , че  АСИ ни изпревариха и аз имам вина -- заспала съм на дивана!
Събуждам се и не мога да вдена сутрин ли е, вечер ли е !
Е , след като прочетох само последната страница тук, вече знам!
Нищо лошо няма ! Така растат и децата , и ние!
Печелим,  губим, падаме , ставаме, поотупваме се, пооглеждаме се,
и пак напред,  по-умни и по - силни !
А сега на тъстиката !

Мнооооооооого баааааавеееен интернет!!!!!!!!

#Crazy  bouquet  

# 96
  • Варна
Toplam Oy:38007019 бинбир гедже

аси хвърчат със извънземна помощ #Splat

И мен  това  ме  притеснява,  че  те  много  бързо  ни  стопиха  аванса!!!  И  вчера  беше

така, но  тогава  нямахме   2000000 аванс!!!
newsm12

# 97
Мишел, скъпа, не се ядосвай, този индивид си мисли, че има глупаци и некомпетентни хора срещу себе си. Той нещо елементарно да е чувал, като банковата тайна например. Ами нека публикува, да видим от коя банка са тези извлечения. По 500 лв на човек, ами я да видим колко хора са следили филма в интернета, вие преводачките трябва вече да сте едни щастливи милионерки, чак да ви завиди човек. Брей, че то сладка работа това преводите.
Ако глупостта имаше крила, този би летял непрекъснато из въздуха.  smile3535 #Milti
Айде всички на тръстиката, че първото място пак ни се изплъзна.  smile3511 hit

# 98
mar_tomova недей така! Каква вина имаш? Точно ти ни заразяваш с ентусиазма си!   love001 
Просто имат много фенове, за толкова кратко време ни стопиха разликата..... Но ние няма да се предаваме!

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 20:55 от mimata67

# 99
  • Варна
МИШЕЛ,

НЯМАМ ИЗЛИШНИ ДУМИ ЗА ОНЯ ...ОТ ОНЯ САЙТ !

ЗА ТЕБ И МОМИЧЕТАТА ,КОИТО ПРЕВЕЖДАТЕ,
НЕ МИ СТИГАТ ВСИЧКИ ДУМИ НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ,
ЗА ДА ВИ ОБЯСНЯ КАКВО СТЕ ЗА НАС!
 ЕТО ЕДНА :  Н Е О Ц  Е Н И М И  !

Мар Томова ,много добре си го казала.Мишел  Hug Heart Eyes  bouquet

И аз съм на тръстиката Peace Ще ги минем пак,сигурна съм Peace

# 100
Момичета откъде мога да си изтегля сериите с превод на български?
Няколко пъти се прибилам по рано от работа и се загледах ,но искам да започна отначало .

# 101
Мен постоянно ме изхвърля и не мога да гласувам.

Възмутена съм за пореден път от злобата на част от посетителите на този форум.
Едни печелели баснословни суми, други агитирали за ДПС......................
Срамувам се, че уж в сегашния век има много интелигентни хора, а то............пощлост само.
Тук в този форум не ни водят партийни пристрастия и финансови тразакции, а желанието да усетим и научим нещо ново.
Повечето тук сме зрели хора и едва ли някой може да ни насади нещо, което не искаме.
Пак се впуснах много навътре, но не мога да се стърпя.

# 102
  • Burgas
Нещо неразбрах за какво става на въпрос,кои за какво взимал пари,от кои сайт е този админ м....му,да живи и здрави моми4етата дето превеждат на тези които неразбират пък ония да го д....т.

# 103
Мишел, скъпа, не се ядосвай, този индивид си мисли, че има глупаци и некомпетентни хора срещу себе си. Той нещо елементарно да е чувал, като банковата тайна например. Ами нека публикува, да видим от коя банка са тези извлечения. По 500 лв на човек, ами я да видим колко хора са следили филма в интернета, вие преводачките трябва вече да сте едни щастливи милионерки, чак да ви завиди човек. Брей, че то сладка работа това преводите.
Ако глупостта имаше крила, този би летял непрекъснато из въздуха.  smile3535 #Milti
Айде всички на тръстиката, че първото място пак ни се изплъзна.  smile3511 hit

Мишел, Дамла не се ядосвайте. Казват, че простотията не ходи в гората. Явно е заседнала при тези и няма мърдане. Тяхната наглост е сравнима само с тази на Еда.

Връщам се обратно на тръстиката. Hug

# 104
Мишел, Дамла, Севи за вас по 500  Hug   love001 newsm51 /парите явно вече сме ви ги дали/. Вие си знаете колко ви обичаме и колко сме ви благодарни. Ама момичета несериозни сте. Човекът има банкови извлечения от сметки, по които сигурно са се събрали стотици хиляди левове. Ами обадете му се да ви даде номерата на сметките да си приберете парите, де.
Момичета не си троветв живота като се занимавате с глупаци. Подминавайте ги с усмивка.

А сега пак на тръстиката.

Общи условия

Активация на акаунт