Лятото дойде, ще ходи на море сладкото хлапе

• 18 703
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Добре дошли на всички нови мами и малките им съкровища  Hug
missy, вярвам, че малкото ангелче бди над братчето си, и е на по-добро място.
Drdesi, кърмиш или даваш АМ? Защо не опиташ на поискване? Алекс в началото се хранеше на час и половина. Не знаех на кой свят съм от безсъние, но това няма значение. Режим направи по-късно.

За съжаление изцеждам от всяка гърда по 10-15 мл, което е много малко , затова дохранвам с Пре Нан.Колкото до поискването отначало , първите 5 дни тя въобще не искаше, аз  я будех и и давах, а сега се буди на 3ч, не че аз ги чакам да минат, ако са 2ч пак и давам.Но от този НАН имаме запек.
Някой давал ли е и така ли беше?

# 196
  • София,
Привет момичета, гледам снощи купон сте заформили и аз съм го пропуснала, но ние бяхме на друг. Mr. Green КОмшийката ни поканиха да излезем на кафе, да се видим, че почти месец не сме се виждали, а те заминаха на морето и няма да се видим още поне месец, та вместо на кафе накрая седнахме на пицарията срещу блока ни, нова е и е много хубава, а вътре са направили и страхотен детски кът, с масички, столчета, къщичка и мнооогооооо играчки и забавления, голяма плазма с детски програми и ДВД и много филмчета. БЕше супер - ей така обичам да ходя на заведение, не да търчим постоянно по децата, много ни хареса, накрая заваля обаче ние нали сме отсреща набързо се прибрахме. Hug
А днес сутринта рано събудих децата, закусихме и отидохме при др. Куфарджиева - нали имахме запазен час. И да ВИ кажа още немога да повярвам, но тя ни предписа и още едно друго лекарство, с което да правим профилактика на асмата Sick, явно каза тя само със сингулера няма да стане. Изписа ни и фликсотид Embarassed, много ми е гадно и мъчно, защото все се надявах да почне да го израства, а то какво стана  Cry никак не се оправят нещата Confused. СЕга чакам таткото да се прибере и да го пратя с бележките при личната за рецептите и да купи новата помпа и лекарството, дано поне да се научи да го диша правилно и да има файда от него Embarassed Вече повече от месец не сме спирали противоалергичното и инхалациите с Вентолин, а това не е  никак добре. Embarassed

Ели радвам се, че при вас всичко е наред и бебчо расте, много да му се радвате! Hug

Честита дъщеричка на Бордима, да и е жива и здрава и много да ги радва и батко Сашко много да и помага!   bouquet

МИдичке не ти завиждам мила, и аз вече съм вдигнала ръце, въпреки че моите уж не разхвърлят много, но все пак са деца, какво да ги правим. Close

ГЕри и на мен тези показатели нищо не ми говорят, може пъпчиците да са от претопляне, следи го Crossing Arms ВЕсело изкарване на сватбата, и на мен ми се ходи ама никой не ни кани Laughing

Ан - МАри за моренцето и аз съм съгласна, и много ми се ще да отидем, но засега още няма такива изгледи,  Sick ще видим.
Айде докато децата спят да посвърша и аз нещо, че иначе ще ми отиде целия следобед на компа и работата ще си ми остане Hug

# 197
  • София
Drdesi, преместих поста ти в тази тема, да не се обременява другата.

За спането. Недоносените бебенца се уморяват повече. Ако е имала жълтеница, също може да спи по повече. Алекс беше с много тежка жълтеница. Имаше един ден в болницата, когато успях да го събудя само на обяд да яде. Естествено доста спадна в тегло. След това започна сам да се буди, на много малки интервали от време.
Щом е започнала да се буди на 3 часа, значи се чувства сита и добре си хапва.
Четох (мисля, че днес) тема в Захранване за млеката. Имаше мнения, че НАН-а запичал. В началото, когато започнах да дохранвам, бях купила НАН. Но Алекс не го хареса и затова минах на Милумил.

# 198
  • Burgas
И ние бяхме на Милумил,много бях доволна,всичко си изцокваше и си я държеше 3часа и не я запичаше.

# 199
  • Русе

За спането. Недоносените бебенца се уморяват повече. Ако е имала жълтеница, също може да спи по повече. Алекс беше с много тежка жълтеница. Имаше един ден в болницата, когато успях да го събудя само на обяд да яде. Естествено доста спадна в тегло. След това започна сам да се буди, на много малки интервали от време.
Четох (мисля, че днес) тема в Захранване за млеката. Имаше мнения, че НАН-а запичал. В началото, когато започнах да дохранвам, бях купила НАН. Но Алекс не го хареса и затова минах на Милумил.
За съжаление мисля, че не мога да давам друга храна освен за недоносени преди да стане 2500мг, а за сега сме по- малко.Ема харесва Пре НАН, смесвам я с жалките мл кърма и давам БиоГаиа, но въпреки това днес има 2 изхождания като на птиче/малко и твърдо/.

# 200
  • Burgas
Моника я изписаха от болницата 2.300кг и тогава лекарката ми препоръча да я храня с Аптамил,така и направи,после след 3я месец минахме на Милумила,чувала съм,че от нана много деца се запичат,най добре питай някой лекар.

# 201

За съжаление мисля, че не мога да давам друга храна освен за недоносени преди да стане 2500мг, а за сега сме по- малко.Ема харесва Пре НАН, смесвам я с жалките мл кърма и давам БиоГаиа, но въпреки това днес има 2 изхождания като на птиче/малко и твърдо/.

И ние сме били у дома с мляко за недоносени за известно време. Само, че на фризолак. Аз бях много доволна. Нямахме никакви проблеми. Ако искаш питай неонатоложката за фризо пре.Мисля ,че така се казваше.

# 202
Привет Hug
Снощи се будя от Жорковите ,мрънкания.Поглеждам го , цялото му лице в кръв. Shocked
Пак носа Tired
За втори път ни се случва, днес ще го водя при педи.

# 203
  • Burgas
Добро утро.
Гери точно сутринта пихме кафе с една приятелка на която момиченцето й има същия проблем,от няколко дена насам през ноща и течяло кръв от нослето,вчера сутринта я водила при Д-р Ламбов и той й намазал нослето с нещо и изписал някакви витамини и снощи детето спало спокойно без да й тече кръв.

# 204
  • панагюрище
Здравейте всички!

Почерпете се за здраве на  нашият татко, който вчера беше рожденник!  Ходихме на разходка в Хисар цял ден  и изкарахме много добре. Ще кача снимки по- късно, а сега почвам да чета, докато Кристи спи още ,че доста съм изпуснала.

Момичета, Кристи е заспала снощи към 23.30 часа и сега продължава да спи. Преди малко се опитах да я събудя, но тя само се обърна на другата страна и продължи да спи. Вече 12 часа спи Shocked Отивам пак да я будя.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 11:42 от silvanka1

# 205
  • София
Силванке, да е жив и здрав мъж ти Simple Smile

При нас няма спане. Дияна и Алекс вдигат къщата с краката нагоре. Преди малко Дияна ми до доведе, защото ревеше. Кой знае Дияна какво му е направила. Деца.
Искам Алекс да проговори. Че с това реване... "искам да спя" - ще ревна и мама ще разбере", "искам да ям", "искам вода", "искам навън", "искам...".
За месец и малко бузите му се стопиха, и вече не е с такова топчесто лице.
Отивам да вършея, после пак.

# 206
момичета ,аз съм се шашнала доста.
Ако тази вечер отново потече кръв от носа, какво да правя?
На какво мислите ,се дължи това?
Педи, нищо не каза  Tired
Дали е от, жегите?до сега не сме имали такъв проблем ,ето времето се стопли, и се започна.
брейй ,лоша работа Tired

# 207
  • Burgas
Сигурно е от жегите,не трябва да стои много на слънце и задължително шапка,при много деца го има този проблем и съм чувала,че се дължи на слаби капиляри в носната кухина,нищо страшно,трябва да го заведеш на лекар-уши,нос,гърло,ако довечера пак му текне,не се шашкай не е нищо страшно.

# 208
Здравейте Hug
Силванка-да ви е жив и здрав таткото  bouquet и много да ви слуша Wink
Гери- и на мен така ми течеше носа като малка. И на мен ми казаха ,че се дължи на слаби капиляри. А и съм родена с форцепс. Била съм синя като съм се родила- от "кадърни" лекари. Баща ми е мислел ,че от мен човек няма да стане, а я каква съм красавица сега hahaha Joy
При по-голямо напрежение,от жегите ,от слаб удар по главата -от всичко ми течеше кръв. Случвало ми се е и да се будя цялата в кръв. Това са си мои спомени като по-голяма -ученичка. КАто бебе незнам как е било. Довечера ще питам нашите. Но го израстнах де.
Споко-и той ще го израсте.Само внимавай да не се задави през нощта.

# 209
Аз май ,наистина трябва да го заведа при специалист, УНГ Thinking
лекарката спомена но после каза, че нямала направления.Да сме били изчакали, още 3-4 дни.
Утре ще си платя прегледа, и ще  го заведа.може да ни даде някое мехлемче ,или капки някакви.
Поне, ще съм спокойна.
мидичке, Жорко вчера си удари главата, доката чакахме в пощата.  Удари се в едина керамична стена ,някаква. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт