Лятото дойде, ще ходи на море сладкото хлапе

• 18 702
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
Гери стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed със сестричката ти всичко да бъде наред.

# 286
  • София,
Е момичета темичката ни е на финала, давайте заглавия  Hug
ВИки така е Вероника изведнъж подивява, започва и тя да си държи на свието, станала е много лошо, все нещо мрънка, особено от батко си и все той го отнася  newsm78
Браво на Викторчо, то ще вземе да му се хареса в яслата, дано бързо да свикне и да нямате проблеми,  Hug
Аз още не съм легнала, вися още на компа Tired, при нас пак загърмя и затрещя и Вероника може всеки момент да се събуди.  Crossing Arms

# 287
Жоро, тези дни не спи добре.много плаче Tired

Уф, и моя така...и взе да се буди посреднощ да иска мляко  ooooh!

# 288
  • София
Здравейте, вече съм на линия Simple Smile Снимките още не съм ги свалила, но ще гледам днес да го направя преди да си е тръгнала леличката. А иначе бяхме на св. Константин и Елена. Добре беше, общо взето не сме мърдали много, само от хотела до плажа. Носихме количката, но така и не я извадихме от колата. Май скоро ще я прибирам.
Гери, ще стискам и аз палци за сестра ти, дано да са сбъркали диагнозата  Praynig
Семирамида, дано да не е от флексотида тези настроения... аз не съм запозната със страничните му ефекти. Ама да ти кажа може и да си е такъв период. Дани също е започнал да се тръшка и то почти всеки ден за какво ли не... наприменр на морето като му хрумнеше че не иска да слиза от асансьора и седи до вратата и реве  ooooh! Лора също проявява характер, но не се тръшка, а започва да реве с все глас и някак успявам да я вразумя с думи или заплахи. Дано наистина да е период
Аз не съм много по заглавията, някой с повече въображение да измисли нещо Simple Smile

# 289
Жоро, тези дни не спи добре.много плаче Tired

Уф, и моя така...и взе да се буди посреднощ да иска мляко  ooooh!
Crazy Crazy Сладур
Жорко моя,  не си спомня вече за кашата.Хубаво ,че спря да яде.

# 290

Здравейте!
Днес ще водим Жорко, на моренце.Дано само ,не се объркат плановете ни.
Дребен е с нова прическа CrazyПодстигах ,го лично аз.
Снощи пак не е спал,  цяла нощ се въртя и мрънка ,пъшка.
Хубав ден Wink

# 291
  • София,
Хубав ден ГЕрка, благодарим за кафенцето и закуската, аз даже точно това правя в момента. Да си изкарате хубаво на плажа. Ние не се знае и как ще излезем, при нас е една мъгла до земята, и е студено, но трябва да отидем до кухнята поне и до магазина. Ицо и Вероника постоянно нещо се карат оттатък и ми пилят нервите.
Айде, никой ли не измисли ново заглавийце ooooh!

# 292
Привет и от мен.
Честито прическа на Жорко. Гери кафенцето е супер.
И Коки е с нова прическа. Вчера го водих на фризьор и опищя салона в чудо се видях, наложи се фризьоркат да го подстригва на почивки.

# 293
  • панагюрище
 Привет Hug

Ние днес станахме раничко и успяхме да се разходим. Ходихме до училище да се мерна, че нали се водя на работа вече.Пък и тази нощ спахме добре.Кристи не се събуди нито веднъж. Снощи бяхме с колеги на ресторант и изкарахме весело.Кристи с баща й се разхождаха цяла вечер с колата.Питам мъж ми " що я возиш само" ,а той вика "ми щото ни е скучно да си седим в къщи".Като се прибрах тя вече беше заспала.

silvanka1, през нощта плакахте ли или само си играхте?

Не плаче, само мрънка и се върти и изправя в леглото.

Вики, защото малкия ходи само за 1 час в яслата?

При нас пак заваля. Вече ми омръзна от този дъжд.

Гери, стискам палци за сестричка ти. Дано всичко е наред!

# 294
Слънце грее,дъжд вали,хлапето е готово за бели Hug

Това от мен,вместо добър ден Hug. Ама то вече ми е неудобно само мои заглавия да слагате Blush,така ,че няма да се разсърдя ,ако не го използвате  bouquet.
МАрия си продължава с повръщането по време на хранене Sick. Днес поне е по-малко ,а не цялата манджа. Но нервите ми са на ръба Tired.
Сега спи,а аз използвах възможността да потренирам малко. Живи и здрави,от 20-ти,когато сме на банско ,ще се възползвам и от фитнеса. Дано времето е хубаво та да събера и малко тен Crazy.

Това е за сега. Отивам да си хвърля един душ преди да е станала малката. Hug

# 295
  • София,
Слънце грее,дъжд вали,хлапето е готово за бели Hug

Ама то вече ми е неудобно само мои заглавия да слагате Blush,така ,че няма да се разсърдя ,ако не го използвате  bouquet.

Да ама като нямаме друго и това става, даже е супер и много си отговаря Joy

# 296
  • София
Мидичке, заглавийцето е супер.
Дано Мимето да се оправя вече  Hug

# 297
  • Варна
silvanka, пробва ли да намажеш зъбките с някакво гелче - дентинокс или калгел?
Явно нещо  го "дразни" детето и затова е било неспокойно.
Вики и днес беше само за 1 час на ясла. Тук така процедират -води се период на адаптация. Понеже днес е плакал, утре пак ще е за час (деца, които по-бързо се адапатират остават и за обяд; следващата стъпка е да останат и да спят там).
Явно от емоциите се изморява. И вчера и днес като го прибрахме от яслата, хапва и заспива.
Утре обаче не трябва да го оставяме да заспи - трябва да го задържим буден до 17ч, че сме на ЕЕГ, а там го искат поуморен (за да стои мирен).
Честити прически на Жорко и на Коко.
Алекси, избрахте ли торта?
Мидичка, и на мен много ми хареса заглавието!   bouquet

# 298
Viki_76,утре ще ви мисля!Дано ,всичко е наред.Стискам палци, и дано се похвалиш.
мидичке , мими как е?

# 299

Общи условия

Активация на акаунт