Лятото дойде, ще ходи на море сладкото хлапе

• 18 702
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Geri chestit praznik. Pojelavam ti mnogo shtastie, zdrave, lubov i sbadnati mechti. newsm51

# 241
  • София
Алекс все по-трудно заспива вечер. Днес едва към 22:30 заспа с голям рев и пищене. Спи му се, но не. Джони му намаза венците. Опитах се да го приспя. Но Алекс никога не е приспиван и не познава "люшкането". Опитах се и залъгалка да му дам. Започна да си чеше венците с нея. Накрая заспа, по корем, в срещуположния край на леглото. Естествено се пази тишина в стаята. Дияна влезе на пръсти, за да си легне.
А, аз се бях изнервила до пръсване Sad

# 242
На сестра ми ,и излязоха резултатите.Кистата, е злокачествена.
Всичко било в начален стадий, и се предполага ,че кака ще се излекува.Пак ще и прават операция ,за да и отстранят левия яйчник.
боже момичета ,какво ще се случи сега?

# 243
  • София,
ГЕри, незнам какво да кажа, много съжалявам, но искрено се надявам нещата да потръгнат и сестричката ти да се оправи. Предполагам, че като я оперират и с някакъв курс с химиотерапия, ако се налага де тя ще се оправи, трябва да сте много силни всички около нея и да и вдъхвате кураж за да  не се предаде и за да може да се справи. НИе сме с вас Hug Hug Hug

Бордима, видях те че си тук, напиши два три реда, разкажи за малката госпожица Blush

# 244
  • панагюрище
Гери, честит рожден ден на патерица. Пожелавам ти само положителни емоции и дано всичко с сестричката ти е на ред!

Ние вчера бяхме за риба.Изкарахме добре и Кристи много се радваше на рибите и на водата.Даже и топнахме крачетата в язовира и много се изкефи.

Да ви питам може ли вече да давам кайсии и праскови?

# 245

Tanita,честит празник  bouquet
бъди здрава, и много късмет ти желая.

# 246
  • София,
tanita ЧЕстит РОжден Ден! БЪди жива и здрава и много обичана съпруга и майка, много щастие и късмет, и много позитивни неща да ти се случват!   bouquet
ПИши как е малката какво прави, отдавна не си ни писала нищо за нея, добре ли е? А това е за теб

И ние днес сме на Рожден ден на зълва ми, да видим как ще изкараме с децата. Но тъй като тя ми заръча аз да резервирам заведението, аз запазих места в пицарията слещу нас, там има страхотен детски къти се надявам да си изкараме добре, децата да се занимават, а не да ми висят постоянно в ръцете Mr. Green

# 247
  • София
Много рожденички Simple Smile Тани да си жива и здрава. От сега нататък само хубави моменти да имаш   bouquet

Гери, не зная какво да ти кажа. Щом е в начална фаза има много голям шанс да се излекува. Гушкам те  Hug

# 248
Сестра ми ,утре заминава в София да търси, второ мнение.Според тези лекари ,които са говорили с нея ,не е толкова сериозно.
Аденома е на границата,и в момента нямало лошо в нея.Дано, обясних добре.
В столицата, предполагам ще направат биопсия и ще се реши, дали ще се махне яйчника.
бог, да е с нея!

# 249
tanita-Честит рожден ден и от нас. ЖЕлая ти много здраве,щастие и сбъднати мечти.
ГЕри-стискам палци за сестра ти Praynig. Това за второрто мнение е много добра идея Peace. В София има такава клиника ,така че съм сигурна ,че ще направят най-доброто за нея. Успех й желая  bouquet

# 250
  • София
Гери, стискам палци за сестра ти. Хули сигурно ти е казала, че най-добрите специалисти са в Онкологията.

# 251
Гери, стискам палци за сестра ти. Хули сигурно ти е казала, че най-добрите специалисти са в Онкологията.
ПОдкрепям-от личен опит Peace

# 252
Момичета, приятно ме изненадахте, благодаря ви! Радвам се, че не сте ни забравили   bouquet

Ели е в процес на лечение, в момента е на кортикостероиден курс и още няколко вида противоепилептични лекарства. На два пъти лежахме в болници, първият път в Пловдив за 8 дни, а вторият път в София за 24 дни, след две седмици отново сме там за изследвания. Ще имаме нужда от вашата положителна енергия  Hug

Гери, Hug вярвам, че със сестра ти всичко ще бъде наред! AnMary е права, най-добрите специалисти са в Онкологията. Ще ти пиша на ЛС.

# 253
  • Варна
Привет,
първо искам да честитя рожденните дни на Гери и Танита! Желая най-вече здраве и обич!
Гери, много мъчно ми стана за сестричката ти. Няма да се предавате, дори и емоционално. Възможно най-бързо предполагам трябва да се направи операцията. Аз също мисля, че ще е по-добре да се направи в София или поне във Варна (нямам инфо за бургаските специалисти по онко-, но като съм чела за другите...   Confused ).
Вики и Мама, Вики много се е променила, пораснала е.  Hug Много е хубава снимката на аватара ти.
Малката Лаура също е много сладка. Как бързо лети времето - сякаш вчера бе когато прочетох първия пост на леля й, а вече е госпожичка.
Хелче, като тръгвахте за почивката прогнозите бяха за валежно време. Радвам се, че за морето не са познали и сте си изкарали добре.
Ние пък бяхме на планина, обаче там валеше всеки ден по няколко пъти. Като си подадяхме носа навън и започваше да вали. ooooh! Все пак си е смяна на климата и се надявам на Вики да му се отрази добре.
Той от 1.07 тръгва на ясла. Първия ден ще стои там 1 час. Ще видим дали след първите 15 мин няма да се обадят да си го приберем, че като реши да реве е много гръмогласен.  Laughing

Танита, стискам ви палци !

# 254
  • панагюрище
Танита, честит рожден ден!  Много здраве и свъднати мечти!
Стискам палци Ели да се оправи скоро!

Общи условия

Активация на акаунт