Лятото дойде, ще ходи на море сладкото хлапе

• 18 702
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
  • панагюрище
 Преди малко чувам,че Кристи мрънка от спалнята.Викам си тя се приспива така. След 5 мин отивам да я проверя дали е заспала и какво виждам - тя се изправила наща в леглото  и седи и ме гледа. ooooh!В първия момент се стреснах, защото не очаквах да я видя права.После взех да се чудя как  се е ориентирала в тъмното newsm78.Всеки ден ме изненадва това детенце. Grinning

# 226
момичета  HugСпециалиста каза ,че нищо му няма на Жорко ,и да не се тревожа.
Хайде ,че се стягам за сватбата GrinningОще не съм решила, какво ще облека Blush
целувки на всички Hug Hug Hug

# 227
  • София
Поспахме малко повечко тази сутрин, Алекс до 9:30, аз час и половина след него Simple Smile
Гери, весело изкарване на сватбата Simple Smile

# 228
Здравейте и от нас Hug.
Ние пък станаххме раничко днес. Към 8.20.
Закусвахме и си направихме страхотна разходка в зоопарка с едни приятели. Този път на Мимето й хареса повече там . Задържаше се повече пред клетките и се радваше на животните. И пак ги храни с трева. Изобщо не е страхлива. Посягаше да ги гали.
После пихме и кафе и накрая едва успях да я нахраня и я сложих да спи.
За сега няма реакция от ваксината. Дано нямаме проблем Praynig.Убедих и мъжа ми за консултация с психолог Crazy. Накрая се съгласи ,за да се успокоя и аз малко Blush.
Около 10-ти ще бъде живи и здрави.
Гери-весело изкарване на сватбата Hug. КАзахме ти ,че не нищо страшно Heart Eyes.
Довечера имаме покана и за пиано бар ,ама да видим какво ще правим. Определено имам нужда от разноообразие. Но пък и се чувствам маллко апатичн Tiredа. НЯмам настроение за нощен живот.

# 229
  • панагюрище
Здравейте  и от нас!
Ние поспахме да към 10ч.Излизахме на пазар  и на кафе след това.Кристи вече спи.Аз ще почвам да готвя.

Гери, радвам се че му няма нищо на Жорко.Весело изкарване на сватбата.
Мидичка, стискам палци да няма реакция от ваксина.И аз още се ослушвам и не я слагам.Ще видя до кога ще отлагам.

Вижте последния начин за придвижване, който измисли Кристи. Много й се смях като видях какви ги върши. Дано да може да се види

http://www.boozho.com/view_video.php?viewkey=c2637978921616cadb1d0cc875eee9f0

# 230
  • София,
ПРивет и от нас, и ние днес ходихме на пазар и после цял следобед готвя. ВЕроника още спи, но мисля да я вдигам вече. МИслехме си и ние днес да ходим до ЗООпарка, но тук си е студено и валя ужасно сутринта, сега е ту мрачно ту изгрява слънце, и не се знае кога ще завали пак.
ГЕри, радвам се за ЖОрко, да си изкарате  супер на сватбата.
Аз онзи ден нали ви казвах, че и на мен ми се ходи на сватба, и вечерта  мъжът ми носи една покана, от негов колега, ще се жени на 5 септември Mr. Green, то хубаво, ама сватбата е тук в СОфия и е вечерна, с децата абсурд да отидем, а иначе пък кой ще ги гледа, ще видим де дотогава има два месеца Sick
СИлванка много е изобретателна Кристи Joy
Айде че мъжо ме гони от компа, той спа досега с Вероника Mr. Greenще гледа пак обявите за апартаменти Mr. Greenтова го прави от три години и повече Joy

# 231
  • София
Не можах да изгледам клипчето онлайн, ще си го сваля Simple Smile

Ние излизахме следобяд, и използвахме пълноценно "хубавото време". На прибиране малко ни закапа, но не ни заваля. А и не вали в момента. Алекс хареса уокъра си. След малко и аз ще ви дам линк за клипчета Simple Smile

http://78.128.60.30/bg-mamma/ned/PIC_0005-1.AVI
http://78.128.60.30/bg-mamma/ned/PIC_0011.AVI

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 22:22 от AnMary

# 232
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ГЕРИ  Hug
НЕКА ИМА САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ В ЖИВОТА ТИ, НЕКА УСПЕХИТЕ ТЕ СЪПЪТСТВАТ НАВСЯКЪДЕ И ПОЛУЧАВАШ МНОГО ЛЮБОВ ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА В ТВОЯ ЖИВОТ! ХУБАВ ПРАЗНИК  Hug

# 233
Гери-честит рожден ден ,мила. Бъди много здрава ,щастлива и обичана майка и съпруга.
Весел празник   
bouquet

# 234
  • София
Гери, честит празник   bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти да ти се сбъднат най-съкровените мечти.

# 235
Гери, Честит Рожден ден, мила! Желая ти най-вече здраве, щастие и много любов!
Бъди винаги такава всеотдайна майка и обичана съпруга!

# 236

момичета ,благодаря Ви! Hug
благодаря за красивите, пожелания!

# 237
  • София
Тани, как сте вие с Ели?

Днес моите ги пуснах сами да се разхождат, аз бях решила да полегна малко. Изведнъж ме налегна ужасна умора, както баба ми казваше "сърцето ми спи". Е, не можах да спя.
Алекс от вчера прави много смешни муцунки. Оня ден докато мъж ми го хранил, котаракът се покачил на количката и много звучно душил малкия по ухото. Явно и от гъдел, и от звук, Алекс се скъсал да се смее. Та от вчера има нов номер: отваря уста, бърчи носле и започва шумно да диша и издиша. И си се смее сам Simple Smile

# 238
  • София,
ЛЕле замалко да пропусна ражденичката НИ, ама съм  Sick

ГЕРИ
ВЕсело изкарване на празника!

НИе днес бяхме но ЗООпарка, Hug е нямаше по учудено и ентусиазирано дете от Вероника,  Crazy с усилие я откъсвах от клетките, а накрая като си тръгнахме и се скъса да реве.  Cry Всички животни за нея бяха БАУ и МАУ, но много им се радва.  Party ГОлямо впечатление и направиха мечките.  Blush Обаче уви нямам снимки, забравих да взема фотоапарата Sick

# 239
  • Burgas
Гери честит рожден ден желаяти здраве,щастие и много усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт