Няма радост по-голяма,лято се задава...37-Австрия

• 22 507
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
  • Виена
Кажете как разбирате израза Преваляше пладне

Аз го разбирам като "Минаваше обяд"...

А срещата не беше ли на 21-ви?

# 76
Ами на 21. си е срещата. Но аз прочетох 19. и реших да напиша и аз нещо умно  ooooh!´
В повечко ще да ми е дошло мерлото днес  Sunglasses

# 77
 smile3508 Роси, ще те приемем и без алкохол. Честито   bouquet Някой като каже, че няма да пие и си представям  preggo и да повлечеш крак да има още бременелки
И аз като Ели разбирам минаваше обед, значи не е диалект
Долче, супер надпис
Приготвихте ли подарък за Фатертаг, има ли някакви обичаи като на Мутертаг закуската в леглото  Crazy

# 78
Сетих се за нещо, което исках да питам и затова няма да редактирам предишният си пост:

Дъщеря ми учи в момента баладата "Erlkönig" на Гьоте. На български е "Горски цар". И много ми трябва класическият превод на български, които се изучава в немска филология. Дали някой може да ми помогне на тази тема?

Ани, за Фатертаг ще подарим любимата му закуска, но не в леглото(че после аз ще се търкалям по трохи) и една кошница с Шоки, че си пада по сладките неща. Децата са приготвили в училище картички.

Редакция: Лека нощ!

# 79
  • Виена
А на мен ми казаха, че Денят на таткото е миналата неделя и аз вече се отчетох с подаръците  Thinking
Но и таткото не се дърпа ...

От няколко дни се забавлявам изпращайки снимки на Кати за разни конкурси... Някой от вас правил ли го е това или аз съм потенциална прекалено амбициозна майка, от която идея направо ме втриса...

# 80
ели , незнам ама и аз бих пратила ако не ме мързеше да търся къде  Laughing
 За пладне се има предвид времето когато слънцето е в най високата си точка (сиреч по обед), а като преваля значи я е минало и е тръгнало надолу  и се има предвид най горещата му точка ( сиреч жега и мор) Simple Smile

Ани мерси, само дето той кракът отдавна е повлечен, аз  следвам отпечатъците от стъпки  hahaha ама ще набивам крак по надълбоко, че да не изгубите следата  Twisted Evil

# 81
  • На Дунава
Честито на Ророанааааа! Много хубава и лека бременност ти желая! Ей голям кеф, тръгна новото поколение дребосъци, ще си направим щурчава тълпа  Joy Еееейййй че прекрасноооо Simple Smile

А часът е 5:30, будна съм от час, а Деян е на път да ни изяде ушите. Вчера го гледаме с мъжа ми - бе тва дете изглежда пораснало. За 1 нощ 4 см! (е тъй де, от последното мерене преди 1 седмица). Бе кой им дава да растат толкоз бързо!

Айде аз кафе си направих, освен да ви викна за компания - а и цяла бутилка Бейлис имам. Добро утро Simple Smile  Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee

# 82
Добро утро от още една ранобудна  Coffee Coffee Coffee

Ро, честито и лека бременност  preggo

Ани, мерси за инфото   bouquet. А страхът на Габриела като че отшумя - тя не говори вече за змията, а ние не споменаваме въобще "виенска гора".

Хубав съботен ден!

# 83
Ро, честито!  bouquet preggo

# 84
  • Виена, Австрия
Добро утро!

Яна Бибияна и Диана, мерси за кафето!

Роооо, честитоооо!!!
Страхотна новина! Приповдигна ми настроението за деня!
Лека и безпроблемна бременност!   bouquet

Лек и спокоен ден на всички!

# 85
добро утро!

Роси, честито! лека и безпроблемна бременност ти желая. ех как се радвам че се увлеличава броя на мамите с 2 деца.

Жени, разбрах защо не идваш по срещи. тоя лизинг е на м.... си Shocked няма да ставаме съседки, къщата дето гледахме граничи с двора на детска градина Rolling Eyes при цялата ми любов към децата... мерси. имаше и други недостатъци де. много се разочаровах, но търсенето продължава.

ние с *Diana* i hopen    ще правим днес  betriеbsausflug към националната забележителност парндорф Laughing 

# 86
  • Виена
Я, тук станало интересно!  Laughing
Ро, честито! Супер лека и приятна бременност и лесно раждане в Ст. Йозеф  Wink
Съжалявам, че съм пропуснала партито снощи, но у нас напоследък пада мрънкане до безобразие, ако случайно се задържа повече от половин час на компа. Ама не от Филип. Баща му е превъртял и затова за неделя не обмислям никакви изненади, подаръци и закуски. Така ще си отмъстя и за Мутертаг, и за 1 юни, когато и ние с детето бяхме пренебрегнати. И пак ще му е малко, иска ми се да направя нещо гадно  Twisted Evil

# 87
И пак ще му е малко, иска ми се да направя нещо гадно  Twisted Evil
Рени, аз ли да ти давам идеи!!!Вземаш ножицата някоя вечер докато спи и ...  Mr. Green
Въпреки че аз например бих предпочела да го отровя Mr. Green Mr. Green

# 88
Rosiiiiii,а така!Голяма радост!Честито!

# 89
Аз вчера от блеене... Ро, Честито!  Hug Hug Hug

Деяна,фил шпас в Парндорф. Ще сте ми за кратко време окръжни съседи  Grinning
(Весело търсене на къща! Абстрахирай се просто от факта, че веднага ще намериш подходящата къща и тя ще ви намери вас  Peace)

Рени и Уомбат... Да не ви четем из вестниците някой ден  Shocked  Mr. Green

Елица, на Нова Рок ли ще ходите да гледате Металика?

Аз отново побутвам въпроса си за "Горски цар"?... Битте  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт