Няма радост по-голяма,лято се задава...37-Австрия

• 22 511
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
  • Виена
Ро, честито!!! Желая ти една чудесна бременност с много положителни емоции  preggo

Долче, мдааааааа, на Нова Рок ще ходим, но само за деня, в който Металика ще свирят. Видя ми се много авантюристично спането три дни в палатки, коли и незнам си къде още. Никой ли няма да ходи от вас?

Някой да има наблюдение дали уокърите (май така се казват тези колички, които децата ги използват да се учат да вървят бутайки ги... страшно обяснение) вършат някаква работа или по-добре да не пълня апартамента със съмнителни боклуци... Харесала съм един на Чико, че поне е 4 в 1 ...

# 91
Някой да има наблюдение дали уокърите (май така се казват тези колички, които децата ги използват да се учат да вървят бутайки ги... страшно обяснение) вършат някаква работа или по-добре да не пълня апартамента със съмнителни боклуци... Харесала съм един на Чико, че поне е 4 в 1 ...

според мен не вършат работа, защото са леки и нестабилни и бягат пред детото, вместо да са му опора. една дървена количка за бутане е по стабилна или най обикновено пупенбъги с кукла вътре (моите момчета и без кукла го бутаха) http://www.amazon.de/Knorr-GmbH-12519-Little-Princess/dp/B000Q2R … 891791&sr=8-6.

ако си харесала това
http://www.amazon.com/Chicco-65261000000-Activity-Baby-Walker/dp/B0009OD1DK
моля те не го купувай, ела да ти подаря нашето. едва ли ще намеря всички топки, но за бутане става.

# 92
Рени, уомбат,
"Wie werde ich meinen mann los" (kak da se otarwa ot muja si) беше една от първите книги на немски, която четох, с цел учене на езика. да взема да я изровя, беше мноооого интересна и пълна с практични идеи.

Dolce
danke!
ти в кое село си точно? ние пак се концентрирахме върху лаксембург, мьодлинг, биедермансдорф... да видим къде ще ни намери нашата къща Confused аз искам СЕГАААА!!! Crossing Arms

# 93
Това са най-хубавите места за къща! Аз и към Баден бих кривнала ако можех, но това ще го оставя за следващият си живот, че тогава ще съм по-богата  Sunglasses

Вие да не се върнахте от Парндорф??

# 94
Рени, уомбат,
"Wie werde ich meinen mann los" (kak da se otarwa ot muja si) беше една от първите книги на немски, която четох, с цел учене на езика. да взема да я изровя, беше мноооого интересна и пълна с практични идеи.

за свекърви става ли?  такава ми трябва в момента  Twisted Evil

аха, бързи и ефективни  Laughing

# 95
Exxx Парндорф, откога не съм ходила там...........   Sad 

Ро, честито  Simple Smile Лека и безаварийна бременност ти пожелавам!

А сега да взема да сервирам по едно кафенце  Coffee към  палачинките newsm64 с домашно направеното сладко!!!! Успяяяях  Laughing Много съм горда че направих сладкото, оказа се, че никак не било трудно. Сега остава и да не ми мухляса  Wink

# 96
Ро,честито и от мен,лека и безпроблемна бременност.Ние растем,ядем и се разхождаме,Към края на другия месец ще си заминем за БГ за по дълго време,дано всичко да мине ок.

# 97
[
за свекърви става ли?  такава ми трябва в момента  Twisted Evil

аха, бързи и ефективни  Laughing

хайде още само утре. в понед. ще плачеш ли на летището или ще си искрена? спретни една емоционална театрална постановка Joy  или я недей, ще вземат да решат да поостанат да помагат Rolling Eyes

Долче
мерси.
да, много бяхме пъргави и ефективни в парндорф. доволна съм.
от баден знаеш предполагам че пътя до виена е час с кола в едната посока ...или в другия живот като си по богата няма да работиш Wink
по въпроса за горския цар, аз си падам илитерат, от тия дето си прекарват времето в шопинг вместо с гьоте, тъй че  baaa

Надя
сетих се за количката, казва се Phil&Teds
http://www.zwergen-paradies.de/Kategorien/Kinderwagen-Jogger-Bug … -teds-sport-buggy

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 22:46 от deiana

# 98
  • Виена
И пак ще му е малко, иска ми се да направя нещо гадно  Twisted Evil
Рени, аз ли да ти давам идеи!!!Вземаш ножицата някоя вечер докато спи и ...  Mr. Green
Въпреки че аз например бих предпочела да го отровя Mr. Green Mr. Green
Знаех си, че мога да разчитам на тебе, Торбестото! Приятел в нужда се познава!  Mr. Green
Рени, уомбат,
Деянка, след назен-дрън-дрън тази книга ще е поредното добро, което ще попия от тебе, струва ми се!  Thinking Заминавам за България на един интензивен курс по немски и заглавието ме фасцинира да си упражнявам напредъка  Whistling Кога ще ми я дадеш?  Flutter
Я, вие двете Ди да поразкажете за Парндорф. Със снимки, ако може на хубавините, с които се обзаведохте!
ЛаДолче, за кога трябва Гьоте на български?
А, да... Щях да забравя. Някой има ли телефона на Господ да си поръчам и аз къща в Баден за следващия живот? Обаче имам едно условие - да помня всичко от тоя  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 23:50 от Renny

# 99
Рени
винаги съм щастлива, когато мога да помогна Laughing  Hug книжката я изрових, не е дебела...
http://www.amazon.de/Wie-werd-ich-meinen-Mann/dp/3701503907/ref= … 926516&sr=1-4
в парндорф 2те бременелки търсеха бански, дето правят слаб, крият бричове и тн и тениски за голям корем - мисията беше изпълена. аз се обзаведох с бабешки ризка и жилетка за работа, крем за д.. (против целулит) на много добро намаление, и друга козметика.

# 100
Долче,"Ерлкьониг" не е ли малко рано за такава крехка възраст... На мен това стихотворение ми действаше подтискащо, въпреки  че го учихме в гимназията, когато пубертета беше вече минал.

Рени , не ти трябва телефона на Господ за къща в Баден. Ела да видиш край нас какви дворци  с езерца с водни лилии има... Разхождам се, надничам в градините и мечтая...

Между другото съм възхитена от новото място. Прозорците ни гледат към нива с жито. Като завали е пълно с охлюви, че чак ме засърбяват ръцете да грабна една торба... Има дървета с череши с орехи със сливи. Чувствам се като на село...само дето живеем в блок.

Парндорф...ех Парндорф...искам и аз!
Ама като не става си наваксвам в английския ибей. Там е направо благодат  Mr. Green

Да не пропусна да се похваля, че кой знае кога пак ще ми остане време да пиша. Приключихме официално с ремонта. Мъжът ми се оказа, че има неподозирани заложби да маже и шпаклова и спретна един много приличен коридор. Накрая съвсем се въодушеви и залепи дори ламинат на стената.

# 101
  ЕЕЕ Уомбат при следващия дъжд сме жи на гости да си хванем охлюв,  за домашен любимец, много ми хареса идеята от Съни , Стоян е луд на тема охлюви, калинки и костенурки.  И виж какъв мъж си имаш пък само го мъмриш горкия, Явно стимул му трябва на човека.
Много благодаря на всички за пожеланията и аз се надявам на лека бременност ама да видим Simple Smile Рени ти как ме разкри веднага и къде ще раждам Wink  и от къде тези убийствени мисли в твойта светла душа   Naughty Разкажи повече за интензивния курс, кога го почваш и за колко време , към Гьоте институт ли? И аз имам подобна идея особено ако си ходя без Иво за Бг ама още не съм решила кога да е.

# 102
wombat
къде се преместихте вие? искам и аз...

Долче
ти май много добре си се справила с превода.
бг гугъл казва за горски цар, че след ресторант в сф, гоблен с рамка, денс клуб в албена е И балада от гьоте
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B … D0%B0%D0%B4%D0%B0)

# 103
  • Виена
Ро, да! Суперинтензивния курс на Гьотеинститут. Има го през юли, август и септември. Да давам страницата или ще я намериш? Надявам се да направя два месеца курс. Иначе ще отида поне за един и ще извърша покушение  Mr. Green С помощта на Деянка ще съм грамотна по темата скоро  Wink (Ди, хиляди благодарности!  Hug )
В София си имам жокер - "Мама ми гледа детето" се казва и освен за курс, имам време и възможности за клюки с приятелки  Whistling Като махнем родната простотия, остава само радостта от това да имам подобна екстра на разположение без прекъсване и не мога да устоя да не се възползвам.
За охлювите...  newsm78 Не казвай на Стоян, щом е луд по тях, че Торбестото иска да прави яхния  Joy Да не се разстройва детето  Laughing
Торбестото, трябва ми телефона като ти казвам! Къщата не е основно желание. Трябва да съм сигурна, че ще има друг живот. Тоя ме отчая откъм провали  #2gunfire
бг гугъл казва за горски цар, че след ресторант в сф, гоблен с рамка, денс клуб в албена е И балада от гьоте
Добре, че я има баладата спомената. Щото можеше и да не е  ooooh!
Хора, преди малко щях да полудея от смях. Отдавна не се бях заливала така на простотии... Жалко само, че е кратко... Бременните да внимават, понеже от много смях се предизвикват контракции!  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405332.0

# 104
  • На Дунава
Ха добро утро и пу първа за днес!
Моля грабвайте по едно кафе, може и две, че да има и за татковците (поне за онези от тях, които са преживели нощта благополучно), и хубав хубав ден!  Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee
А на който може да нани сладко и до късно smile3524.... искрено ЗАВИЖД!

Общи условия

Активация на акаунт