За ужас на мама ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана

• 15 802
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
аааа конкурс викате имало  Crazy ми за къде без нас  newsm47
тука е на приспиване на 7-8 дни
тука преди месец някъде
а тук е преди около седмица, напоследак за ужас на яката гърбина на мама и така се приспиваме  Tired с тия 7500- и нагоре не е лесно.
 Рися стискаме палци за Енчо всичко да е наред.

# 61
Честит "4-ти рожден ден" на наборчетата от многобройната петофевруарска група! Да са здрави, ящни и поспаливи!

И за конкурса, че досега не сме участвали в нито един:

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 16:23 от Mecholana

# 62
  • София
Мале колко са сладки всички спящи пухчета! Трябва да снимам и моята така.
Честити месечинки на многото празнуващи днес - да здрави и щастливи бебоците и много да ги слушат мамите и татковците!
Geia, мерси много. Аз ужким вчера ти писах, ама явно не съм го постнала.
Рися, сигурна съм, че Томова разбира повече по въпроса от вашата педиатърка! Стискам палци и следващият специалист да потвърди, че не е сериозно!
Фокси, и аз мисля че на теб приличат, ама ти нали все повтаряш, че са копия на таткото и затова не съм ти го казвала. Тя и моята е копие на таткото, ама като се вторача виждам и мои черти и от много търсене на прилики в нея намерих прилики ...между мен и таткото.
Моята много сериозно приема следобедния си сън. Ляга си като се наяде в 1 и после вместо да се събуди в 4 откарва до 5, когато аз вече давам зор за разходка и я будя. Сега пак няма признаци на събуждане. Само дано не вали докато стане!

# 63
Здравейте и от мен,
Мартеничка, честита ти машина за хляб! И ние имаме и от тогава не сме купували хляб от магазина Simple Smile Много съм доволна!

За пренасянето на кърма- за 2 часа не е проблем, но може да я пренесете в дебела чанта, пълна с лед.

# 64
  • София
Честит мини рожден ден на всички празнуващи бебчета и техните мами!!!

Толкова са ни хубави бебчетата!Само се моля да са живи и здрави и много щастие да ни носят!!!

Рися,дано с Енчо всичко е наред! PraynigДръж ни в течение след прегледа във вторник.
 Ние вчера водихме Сами да го ваксинират.Еееееее,нямаше такъв рев-съдра се да плаче цял ден,направо ме побърка  #Crazy Днес е добре (да чукна на дърво) и дано само с рев да се разминем,защото мен много ме е страх от тези ваксини.Гадното,обаче е,че ни теглиха и според техния кантар,Сами е наддал САМО 350 гр. за един месец.Аз съм мноооого притеснена от това,защото той така или иначе си е слабичък,а и не е от ящните бебета......абе,не знам-кофти работа.
 А добрата новина е,че след 2 седмици си идваме в България за цяяяял месец.Ще пътуваме само аз и Сами,че тати не може точно сега да си вземе отпуска.Малко ме е страх да пътувам 13 часа сама с бебчо,не все някак ще се справим.В тази връзка,desika май питаше за столчето за кола.Аз ще пътувам с "Луфтханза" и с тях имам право на сгъваема количка ИЛИ столче за кола.Аз избрах да возя бебчо в количката,а столчето да го чекирам като един от куфарите ми.

# 65
Имам въпросче към мамите с бебета около 7-те кила, на 3-ка или 4-ка памперси сте, от сутринта 2 пъти вече ме поакват  Joy и един път се подмокри цялата горката, ние сме на Хъгис 3-ка и се чудя те ли не стават или сме за по-големи, преди 2 седмици бяхме 6.450, предполагам, че все още нямаме 7 кила newsm78

# 66
Имам въпросче към мамите с бебета около 7-те кила, на 3-ка или 4-ка памперси сте, от сутринта 2 пъти вече ме поакват  Joy и един път се подмокри цялата горката, ние сме на Хъгис 3-ка и се чудя те ли не стават или сме за по-големи, преди 2 седмици бяхме 6.450, предполагам, че все още нямаме 7 кила newsm78

Дарина, ние нямаме 7 кила, ама не съм доволна и аз от тоя хъгис 3. Като пиша няма проблем, ама като ходи по-голяма винаги пропускат smile3515 повече newsm25 хъгис- само памперс Flutter

# 67
 Дая ние вече около 2 седмици сме на 4 макси на Пуфис някаква странна номерация - от 7 до 18 кг.  Shocked . Ама такова имаше в Кауфланда до нас. Иначе сигурно има и нормална четворка. Но ние по принцип си ползваме Либеро или предимно пуфис и нямаме проблеми. С Памперс мнооого миришеше като не успея да сменя навреме дори само след пишкане. Хъгис ползвах само един пакет не бяха зле ама знам ли . Но ние взехме 4-ката след като мина седмте кила.

# 68
Хей,привет от нас!
Толкова са хубавки бебковците  love001
Наема,много ме кефят позите на Белослава!
Ламтурниче,определено ни биете с тази коса!Мислите ли да я подстригвате по някое време?Майак ми ме навива да острижа Никичката нула номер Shockedкато стане на годинка-за да стане косата още по-гъста...Така съм била иаз.Но аз като си представя,че на годинка косичката ще й е готова за сладки опашчици,хич не ми се иска да я стрижа.
Рися Hug,дано не е нищо сериозно!Дано всичко си отмине с възрастта.
Да ви кажа и ние имахме тежък ден днес.Вместо дружно да пием кафенце и тортички с Мартеничка и Тутубуту, аз,Ника и таткото обикаляхме мръсната търновска поликлиника.Заведох Ника при друга педиатърка,която ми се видя далеееч по-разбрана от нашата.Зададе ми толкова въпроса относно храненето,режима,връшането на храна-абе многогоо въпроси.И сега трябва да сме на режим под час.А не да се храним на поискване.Трябва да разберем причината,поради която Ника започна да връща храна+проблемите със стомахчето.ИМА ЛИ ОЩЕ БЕБЕ С ПРОБЛЕМНО КОРЕМЧЕ КАТО НАС?Ние нямаме колики болезнени като преди,но продължаваме да се свиваме и сумтим и грухтим. SadДоки каза,че я боли коремчето,пък и аз винаги усещам и чувам как къркори.
Също така имаме анемия.И в понеделник пак сме при нея+резултатът от микробиологията на секрета,за който ви писах,ще бъде готов.Все още си имаме задна хрема/явно не сме преборили стафилококите/Има ли някой като нас?
Това е общо взето,но пък след това малко се разходихме из парка и беше чудно. Grinning
Марти,Туту,ако вече сте се разбрали за друга срещичка-свиркайте!И да се похвалите как е минала днешната,много ми е интересно!
А за мен-оказа се,че нямам цистит, явно са ми излезнали песъчинки с урината.От сега много много течности и да се пазя повечко от настинки.
Изморих се да пиша,пълно гроги съм,че не можах да спя много много и цял ден напред назад.
Хайде гушвам ви и ще ходя да си почивам Hug
п.п.
не разбрах много от кръвните анализи,но май левкоцитите са ни повече..какво значи..или ако това е левкоцити:LYM 6.4 /а нормалните стойности за от 1.2-3.2/ newsm78

# 69
Darima, ние все още сме с колики, на Симона също й къркори коремчето, даже се появиха съмнения за латозна непоносимост, защото дълго време бяхме с разстройство, аз на първо време ще й сменя педито, пък после ще видим как ще я караме, за жалост тук детски гастроентеролог няма.
Освен това папка малко - по около 100мл,  не че й личи Joy

Ние довечера ще се опитаме да идем на концерт на Горан Брегович на площада, естествено по надалеч от тълпата, но ще видим дали ще ни огрее newsm78

# 70
Darima  Hug Hug Hug

Ганич,утре кога пристигате?

# 71
Днес бяхме на консултация . Качили сме 800гр. и вече сме 6,800 , а на сантиметри излиза , че не сме пораснали , пак сме си 62  Thinking

За памперсите , по принцип използваме на Пуфис -3 и съм много доволна , но последният път нямаше и взех на Памперс -3 и съм супер разочарована изпуска на всяко акане .

# 72
И на нас напоследък Памперс ни изпускат на всяко акане (а иначе 3 месеца бяхме безпроблемно с тях) и преди малко взех Хъджис (Хъгис). Дано да ни паснат, че ми писна от  нацапани бодита.
Я кажете на каква цена купувате Пуфиса, че днес ги гледах и ми се сториха адски скъпи! Shocked

# 73
Ние ползваме Памперс актив бейби 3 с разтегливите ушички 4 - 9 кг.Не съм имала досега пропуснал памперс.Т.е.не съм имала такъв от раждането още - а от тогава сме на Памперс.Пробвали сме само Либеро,че майка ги беше купила,но са много дебели и не ги харесах.

# 74
  • Велико Търново
Привет мамчета  Hug
Ние днес си изкарахме супер с Мартеничка на нашата мини Търновска среща! Даримка жалко, че не можахте да дойдете, но важното е да се оправите и двете с Ника, пък срещи пак ще си направим  Hug
Ето и малко снимков материал от срещата:
Мартеничка и бебе Дара
Тутубуту и бебе Габи
двете бебки на шопинг за рокли  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт