За ужас на мама ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана

• 15 807
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
tutubutu,много хубави снимки!!!И аз искам вече бургаска срещаааааааааа

# 76
Ох,че хубави и слънчеви снимки!!!
Толкова искахме да дойдем,че и барабар с таткото!
Туту,пиши ми на скайп да се разберем за гостито и Марти с Дара да заповяда!!!Малко да подишате свеж въздух Laughing

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 20:09 от Darima

# 77
  • Велико Търново
Ами хайде тогава още другата седмица! И татковци приемаме  Laughing А пък после като си дойде и Гея и ще си направим голяма търновска среща  Hug

# 78
  • София
Ми, айде и ние да се включим в конкурса:

Така става, когато мама и тати не са спали 3 дена:

Много беше приятно и вкусноооо на срещичката днес! А племенникът на Алхимика е страшно красив!!!

# 79
Включвам се на бързо,че дребния не иска да остане и за минута сам,постоянно иска внимание и всеки момент ще се размрънка.
Честити месечинки на всички бебчовци! newsm67 Да са живи и здрави и много щастливи!
По късно ще чета,че много съм изпуснала.Лека и спокойна и много поспалива вечер на всички.

# 80
  • в сърцето на един мъж...
Ауу, тая Неделя е до в къщи Mr. Green Усещам, че ще има много мини срещи там smile3508 Много сте готинки, аз съм ваша от 13 юни нататък Laughing

За левкоцитите, че са повишени - означава, че има някаква инфекция!
За анемията - възможно е да е анемично детето, точно защото е само на кърма. При АМ има вътре желязо и не може да се получи недостиг, докато при кърмата няма от къде да се набави.

# 81
  • Sofia
Здравейте, майчета!

Честити месечинки на голямата банда!!! Много да ги нацелувате по дупетата сладки и пухкави от леля им Инка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рися, не се притеснявай предварително! Сигурно всичко ще е наред! Томова е голям кардио-специалист, ако имаше нещо сериозно, щеше да го види  Peace Целуни го красивия Енчо и мисли позитивно! Hug Hug Hug

Много са хубави всички бебоци! След малко и ние ще се включим в конкурса, ама първо да изнамеря снимка...

Стригано магаре съм от днес Simple Smile Толкова ми е къса косата, че... ooooh! Още не съм решила дали се харесвам Simple Smile Като реша, ще се снимам и ще ви се покажа  Crazy

Изключвам се за малко, че пиша през Мтел модема, на БТК - изгоря, утре трябва да дойдат да го сменят, ама... Thinking

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

Хайде на конкурса Simple Smile

тук мислим колко е на две половината  Mr. Green

играл играл и заспал Simple Smile

и на тази й знаете историята Wink

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 21:37 от cutesmallcat

# 82
Много хубави са всички февруарчета спящи Simple Smile
Честито на месечинковците днес baloni, здрави и усмихнати да растат!
Да не остана и аз по назад- ето една снимка за конкурса
И много кураж пожелавам на Рися, надявам се и стискам палци всичко с малкия Енчо да е наред Hug

# 83
Аз днес съм леко отнесена ooooh!
Честити месечинки на всички дечковци! Да са живи и здрави и да растат все така добре!  bouquet
Рися, дано всичко е наред! Hug

# 84
Туту,ние имаме идване към Търново в понеделник/към 11 някъде трябва да ходим при новото педи/,та преди това може да пийнем кафенце или след това...
Гея,абе аз не разбрах точно какво е,но лекарката не каза,че е обезпокоително,тъй че едва ли са левкотици.Хайде идвай и ти!/аз не че съм се появила на първата мини срещичка,иначе давам зор Joy/Само да сме добре и всичко да е наред при нас и сме на линия!Аз много се притеснявам да не вземете да се уплашите,ако почнем с концертите,щото нашите са хевиметълски-дране отвсякъде EmbarassedВсички се стряскат.
Аз отивам да поошетам това онова,Атмосферче,много готини снимки!Ела да видиш в нас какво е-всичко не е там ,където трябва да бъде.И като имам свободно време от чуденето кое по напред да свърша-накрая сядам пред компютъра и ...при вас!
Лека и спокойна! Hug
[/size]

# 85
  • Пловдив
запииииииииииииис

# 86
Дарима, с две деца съм - не можеш ме уплаши Mr. Green А и съм работила в детска забавачница. Имахме едно негърче - горкото така ревеше, че тапи за уши трябваха...

# 87
Привет сладурки!
Честит мини рожден ден на най-бебевалежния ден!
Рися, стискам палци всичко да е наред с Енчо и дано педито се е изказало неподготвено. Незнам дали си спомняш ,но преди два месеца един ортопед искаше да ни гипсира крачетата,защото според него бяха криви, но след като намерих доста по-добри от него в тази област се успокоих,че всичко е наред, и действително едното краче,което ни беше криво вече се оправи. Нас също ни увериха,че проблема се израства. Силно се надявам дори да има нещо да се израсне както при нас. Напълно те разбирам как се чувстваш, тъй като и аз бях много притеснена представяйки си Рали с гипсирани крачета. Много Hug от мен!
Ние във вторник бяхме на консултация - 6200 сме /въпреки че сме на Аптамил - които много "напомпвал"/ , но за сметка на това май сме доста дългички - 65 см.  newsm44 на мама дългокраката хубавица! Иначе педито се опита нещо да ни стрисне, защото като и казахме,че нямаме някякви оплаквания ,тя отсече "Много хубаво не е на хубаво" - що за реплика?
Вторачи ни се в главата - много и била голяма, но засега няма да правим никакви изследвания. Обиколката на главата и е 41см, а на гръдния кош 43см. Мен ме издразви с тази последната реплика и й казах "Ами тя мойта е била много голяма като съм била бебе" /без да съм много сигурна/ и тя "Ами значи няма нищо притеснително" ...е аман от простотии.
Дарима,много добре си направила с новата лекарка, дано е по-съвестна и проблемите на малката сладурана се разрешат. Ти пробва ли го това с "трънчетата"?
За конкурса ще се включа в неделя.
Уф,за малко да забравя - снощи заспа в 8 и се събуди чак в 5,10 newsm47 за първи път съм толкава свежа!

# 88
  • Пловдив
ПЛОВДИВСКА СРЕЩА-във вторник-9 юни,от 12.00 часа пред магазин Сани в кв.Смирненски

# 89
Дорабела,на баба й хвърчилото на твоята педи.Извинявай,ама малко се ядосах.Раличка е по-голяма от моите мъници,а главичката й е 41см.На нашия Наско преди 10 дни обиколката на главата му беше 41,6см и бяхме при специалист точно заради това-да му премери главата,защото видя,че му е по-голяма от на Гошко.Човека каза,че си е екстра детето и ни вика пак чак след два месеца.А имай предвид,че той е може би най-големия специалист по неврология и педиатрия в Пловдив и знае доста.

Елфитка,най-накрая Hug Ееее,ще се отчетем и майните със снимки Mr. Green Само дето ме съмнява,че ще са много майките дето ще се съгласят да ми угодят на мене и да дойдат в Смирненски...Ако няма други желаещи направете си среща другаде,където на всички ви е удобно.Аз просто няма как да се придвижа /освен пеша/,затова не се съобразявайте с мен..

Доре,у нас не е чак такова мазало,обаче пак си е леко разхвърляно,най-вече в спалнята.Не защото нямам време,а просто защото ме домързява.Онзи ден подреждах секцията и малко по-късно,когато реших да взема нещо от там,го търсих половин час,само защото въпреки неразборията съм си го оставяла някъде и винаги си го намирах...А така,подредено като в аптека,доста се обърках Laughing

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 22:12 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт