За ужас на мама ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана

• 15 811
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Атмосферче,много готини снимки!Ела да видиш в нас какво е-всичко не е там ,където трябва да бъде.И като имам свободно време от чуденето кое по напред да свърша-накрая сядам пред компютъра и ...при вас!
Лека и спокойна! Hug
Аз съм същата.... ако не си напиша план за дейностите през деня, нищо няма да направя от чудене откъде да подхвана  Joy
А за вашите неволи не знам какво да кажа, дано скоро да минат  Hug

Рися, те колежките са успели да те поуспокоят, аз само се присъединявам към стиснатите палци  Praynig
Гери, дано да не е анемия, но ти за всеки случай се подготви за захранване.
Аз още се подмотвам, ама най-късно дръгата седмица ще й пусна една кръвна картина на бебонка, барабар с урина и... ако Simple Smile /че още е слузесто Sad/
толо, моля кажи как е номера с взимането на урина
Иначе педи за задавянето не съм го питала, ама и аз не знам защо.... Аз още от раждането искам да намеря някое платено педи, ама и за това се моткам... Препоръчйте някой, който е ЗА изключителното кърмене и прави посещения по домовете. Цената няма значение, защото не смятам да го викам често, а само при истинска нужда...

Хайде момичета, хубава вечер и много  Hug от мен Simple Smile

# 91
Здравейте и от мен!Пропуснах цяла тема,една седмица нямахме нет и се побърках,най-вероятно ще сменям доставчика.
Да ви се оплача и аз,каката тръгна с 300-та зора на градина и ходи 2 дни и на 3-тия с 38 градуса Т.Утре има Рожден Ден и дано се чувства по-добре,за да се радва на празника.
Рися моя Вики също е с шум на сърцето и ходихме  в Пловдив на кардиолог,защото и мен така ме уплашха,че се чува по-силно,но човека го гледа на ехограф и ми каза,че в действителност се чува по-силно от колкото е реално.След 6 мес ни каза да ходим пак.Пиши как е минало в 3та Градска,може и до София да отидем за консултация и ние.Стискам палци всичко да е наред.за посиняването около устата,каката нямаше шум и пак и посиняваше при силен рев,така че споко.  bouquet

# 92
  • Пловдив
Мила Фокси,всички майки така и така ще се придвижват по някакъв начин.Дали ще е до Смирненски или до някъде другаде не виждам разлика.А пък и нали знаеш,че майките с близнаци са с предимство  Laughing

# 93
Цитат
Мила Фокси,всички майки така и така ще се придвижват по някакъв начин.Дали ще е до Смирненски или до някъде другаде не виждам разлика.А пък и нали знаеш,че майките с близнаци са с предимство 

Да де,ама нали се сещаш,че Смирненски е по-краен квартал и не на всеки може да му хареса /въпреки,че има доста приятни местенца,където може да се отиде/.А за предимството...ти видя миналия път шофьорите /давам тях за пример/ какво предимство ми даваха #Cussing out

# 94
  • Велико Търново
Ауу, тая Неделя е до в къщи Mr. Green Усещам, че ще има много мини срещи там smile3508 Много сте готинки, аз съм ваша от 13 юни нататък Laughing

Аууу, значи си и до в къщи  Crazy Я казвай бързо къде живееш  Laughing Ние сме на бул. България, над магазина на мебели "Явор", долу горе срещу Рикона (това май е по-добър ориентир  Mr. Green)

Даримка ти кажи как ще ти е по-удобно - преди или след срещата с педито и можем поне за малко да се видим  Hug И хич не се притеснявай за хеви метълката, най-много да направят дует с моята певица  Mr. Green Макар че, тя днес се държа изключително прилично пред Хилендара!

# 95
Честита месечинка на празнуващите февруарчета!!! Да са ни живи и здрави!

И аз имам повод да почерпя, днес батко Райън става на цели 2 годинки Heart Eyes

# 96
Цитат
Дорабела,на баба й хвърчилото на твоята педи.Извинявай,ама малко се ядосах.Раличка е по-голяма от моите мъници,а главичката й е 41см.На нашия Наско преди 10 дни обиколката на главата му беше 41,6см и бяхме при специалист точно заради това-да му премери главата,защото видя,че му е по-голяма от на Гошко.Човека каза,че си е екстра детето и ни вика пак чак след два месеца.А имай предвид,че той е може би най-големия специалист по неврология и педиатрия в Пловдив и знае доста
именно Фокси Peaceаз точно заради това я пуснах репликата с моята глава. Е щом на Насето му е също толкова обиколката и всичко е ок - и аз няма да се спичам!

# 97
  • в сърцето на един мъж...
Аууу, значи си и до в къщи  Crazy Я казвай бързо къде живееш  Laughing Ние сме на бул. България, над магазина на мебели "Явор", долу горе срещу Рикона (това май е по-добър ориентир  Mr. Green)

Хех, аз съм баш на центъра - над съдебната палата има една задънена улица - Чавдарче, та на нея си живея когато съм си в БГ Mr. Green
Рени, да ти е жив и здрав баткото! Да те слуша и да расте весело и засмяно дете!  bouquet

# 98
Цитат
Дорабела,на баба й хвърчилото на твоята педи.Извинявай,ама малко се ядосах.Раличка е по-голяма от моите мъници,а главичката й е 41см.На нашия Наско преди 10 дни обиколката на главата му беше 41,6см и бяхме при специалист точно заради това-да му премери главата,защото видя,че му е по-голяма от на Гошко.Човека каза,че си е екстра детето и ни вика пак чак след два месеца.А имай предвид,че той е може би най-големия специалист по неврология и педиатрия в Пловдив и знае доста
именно Фокси Peaceаз точно заради това я пуснах репликата с моята глава. Е щом на Насето му е също толкова обиколката и всичко е ок - и аз няма да се спичам!

А тя не измери ли и твоята глава? Защото нашия доки измери нашите с таткото,за да види дали има някаква зависимост.Незнам какво точно му стана ясно,но каза,че всичко е нормално.Моята е някъде към 53см,а на таткото-56см.
Ей,аман от такива коментари не на място.За какво,мамка му,им е нужно на някои лекари да говорят такива глупости,без дори да влагат нещо в това? Понякога изобщо не мислят,просто си плямпат машинално и ни оставят в някаква странна чуденка и се притесняваме..

Рени,да цункаш малкия сладур по двете бузки Hug Да ти е жив и здрав!!!

# 99
Darima, ние все още сме с колики, на Симона също й къркори коремчето, даже се появиха съмнения за латозна непоносимост, защото дълго време бяхме с разстройство, аз на първо време ще й сменя педито, пък после ще видим как ще я караме, за жалост тук детски гастроентеролог няма.

И ние сме с разстройство от няколко седмици, даже има слуз в акото.
Питахме педито тя вика нормално е, някой деца акат по-често ама аз много се съмнявам да е нормално.
Йоан ака всеки път след като го нахраним, на ден му се събират между 6-8 изхождания  Confused

Сега се зачетох за тази лактозна непоносимост, която подозирах от преди това, че може да се окаже проблем за нас и отговаряме на повечето симптоми.

Оф милото ми детенце, сега и това ли  Cry
На 15 сме на контролен при алерголожката и ще видим тя какво ще се произнесе.
Дано да няма и такъв проблем детенцето, че вече се измъчи горкото. от как се е родил само по доктори ходим  Confused

# 100
  • Варна
Включвам се и аз в новата темичка със малките сладурковци. Нашите снимки са малко стари - от преди 2 месеца, но други спящи нямаме.
[/URL][/img]
desika и ние много често пълним памперсите, поне 3-4 на ден, не мисля че е обезспокоително. Добър метаболизъм  Wink

newsm78 нещо не се получи

# 101
  • Велико Търново
Аз днес ще ви затрупам със снимки, ама да се включим и в спящия конкурс  Blush
ама кой пръст е налапала  Crazy
а тук не можем да я събудим за баня  Laughing

Хайде стига от мен, засега  Mr. Green

# 102
коте много сладък тоя моя зет да му изям бузите Hugа как сладко спи Heart Eyes
утре ще пусна снимки от малката ни среща днес с Ивето и Дорето и да видите хубавия ми племеник Winkа сега още една снимка от спящите,че досега си разглеждах старите и много и се кефя на нея,само не ме порицавайте hahaha(това си е фамилна обремененост)

# 103
С риск да стана нахална ама може ли да помоля някоя мама да ни включи и нас на 1-ва страница за статистиката- Христо, роден на 28.01., секцио, термин 8.02, 3850 г,53 см. Благодаря предварително!
Видях че има конкурс и нали не съм ви показвала моето момченце ето да го видите:
Така спеше до преди 1 месец
ох че е горещо
а тук сме будни вече
Лека и безревлива нощ!

# 104
pretty_mimi готово лепната си отпред  Peace

Момичета не мога да намеря файла с личните данни да го сложа на първа страничка newsm78 В бебешките теми го няма, а бременните не мога да отворя за редакция за да го копна  Confused
Някой ако знае как да го лепне отпред плиииис

много  love001 от нас за вас  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт