Калина първи ден рожден празнува, АВГУСТовската дружина се вълнува!

• 16 461
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен!!!!  Hug
Ел поздравления за темата - сътворила си нещо невероятно, което успя да изтръгне доста сълзи и мили спомени от мен. Аз също никога няма да забравя горещия юнски ден в който усъмнахме с новината за Калина. Плаках с цялата си душа и сърце, от радост и вълнение, от тревоги какво ли ще се случи с нея и не на последно място мислих как ли се чувства Ковачева в този не лек за нея и семейството миг. Безкрайно много съм щастлива, че това дете е родено под щастлива звезда и й пожелавам цялото щастие на земята - тя го заслужава, защото е най-големия боец от всички ни!!! Ковачева целувам ви и ви обичам много и двете  Hug
Честит Рожден Ден на Мелфин и Андонова
Момичета желая ви всичко най-хубаво - от здраве и късмет да не отървате и безброй щастливи мигове със смисъла на живота Ви - вашите дечица  Hug newsm59  bigdance2  Gift  party023 happy bd bdbaloni
Засрамено накланям глава, защото аз съм объркала Ася с поста си оня ден, но мен пък ме подведе ФБ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да де, ама не съм прочела, че хората ме подсещат, че предстои в петък  Mr. Green и така се наложи бързо да се коригирам, но явно съм разконспирирана  Mr. Green
Пожелавам на милата снахица и майка й незабравимо първо море заедно  Hug Да прекарате чудесно, да ви е много хубаво времето и да се насладите пълноценно един на друг и на почивката. Очаквам ви с нетърпение обратно, а аз напредвам с ремонта  Mr. Green Мнооооого весело изкарване   grinning039
Нелка весело изкарване и на теб в Кюстендил, пък ако е станал добре ремонта може да ни водиш на барбекю  Laughing  cook Другата седмица задължително искам да те видя преди да заминеш, защото после....чак септември  Sad
Честита месечинка и на малкия Ади, жив и здрав и все такъв послушко да е  Hug Бизу   bouquet
След някой и друг час и аз заминавам при Денис  newsm44 newsm68

# 16
Колкото пъти отворя темичката, толкова пъти очите ми се насълзяват от умиление...  Heart Eyes
Нашето талисманче е почтина годинка, а скоро ще има порой от рожденни дни...  Laughing

По този повод да ви питам: как, къде, с кого мислите да отбележите рожденният ден на детенцето си?

Аз скоро разбрах, че в Елхово има детски парти център ( голямо откритие е за тук да знаете  Mr. Green) с диджей и какичка, която рисува страхотно личицата на децата... та мисля да събера една голяма дружина деца, малки и големи и да отидем да там...хубавото е, че има и лятна градина и няма да сме на затворено, че август не се знае колко ще е горещо...  Crazy Тортата съм решила сама да направя, така че СМГ, чакам следващите ти произведения на детска тематика Wink

# 17
  • Germany
Мелфин, Андонова ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СТЕ ЖИВИ, ДА СТЕ ЗДРАВИ, ВИНАГИ ЖЕЛАНИ!

Elle, направо ме разплака тази тема  Hug. И без това ми е ревливо тези дни, като се сетя как се чувствах преди една година, че тогава преживях най-трудния етап в живота си, но пък Господ ме дари с най-прекрасното същество на земята. Никога няма да забравя и подкрепата, която ми оказа целия форум, благодаря ви момичета, чувствам ви много близки и ви обичам   Hug. Няма да забравя как се прибрах вкъщи без бебе, изписаха ме през задния вход, не смеех да се похваля, че имаме бебе, и ми беше едно тежко, тежко, единствено тук валяха поздравления и усещах една прекрасна позитивна енергия, която ми помогна да превъзмогна мъката и родилната депресия, да повярвам в детето си и да стана майка. Малко объркано стана, аз не съм много по приказките, но се вълнувам и ви казвам едно огромно БЛАГОДАРЯ  Hug.

Моето момиче вчера и днес е много кисело, май ще ни изненадат нови зъбки, или поне се моля, да е това. Много е неспокойна, стряска се, проплаква. Сега спинка, за да порастне.

На всички заминаващи за морето желая приятно изкарване, да се къпете и за мен, и се надявам скоро и аз да успея да се класирам. На Дони желая скоро да нацелува Дениско и да си види скайпа  Wink.

Аз днес пих хапчетата за отслабване за първи път, прочетох, че трябва да е съпроводено пиенето им с много движение и обиколих квартала на бърз ход Набрах си липа и сега целият ни дом мирише на липа.

Хубав ден и целувки от мен.

# 18
Ел наистина страхотна темичка и мен много ме разчувства!!!  bouquet
Мелфин,Андонова,честит празник!!!Бъдете много здрави,обичани и желани и най-вече радвайте се на здрави дечица!!!
Адашче още не сме решили как ще празнуваме,но сигурно няма да е в парти център,защото водих Дара в един такъв(на рожден ден) и тя беше единствената ,която не можеше да се забавлява там.За по-големи дечица е супер!
Нелка и на мен ще ми липсваш,още повече,че аз не можах да те видя преди да замина.Ние също планираме моренце от 03.07,но в Гърция,където евентуално ще наемем един апартамент за трите летни месеца.
Дони да нацелуваш Дениско,Дара много се изкефи на снимките му(без да преувеличавам  Grinning )
Граци и вие много добре да си изкарате в Анталия(в което не се и съмнявам).Ще взимате ли Васка- купона с вас  Laughing ?
Бизу хиляди прегръдки и на порасналия Ади!!!  Hug

а сега за непристрастените към ФБ една снимка от Дара и нейния галантен джентълмен Теодор(септемврийче)

# 19
  • Варна
Здравейте и от мен!
Темата е страхотна, толкова много ме разчувства и като се замисля как бързо порастнаха децата newsm78
Не ми остава време да се включвам защото съм в ремонтна треска занимавам се с майстори избиране на мебели и тн.
Най-после след 4 годишно чакане живот и здраве август месец ще бъдем в собствено жилище.
Виждам всички сте планирали до почивате някъде май само аз ще си остана тук на варненското море, ама какво да се прави ще се задоволим и с това Simple Smile
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЧКИТЕ МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА

# 20
Мерси за поздравленията, явно докато я изпишем тази тема все от умиление ще ревем - но Дай Боже все такива хубави поводи  да има:love: Heart Eyes Heart Eyes
Ковачева, какви са тези хапчета, сигурна съм че и така си си добре  Hug Целувки на киселчето и дано и мине скоро неразположението  Heart Eyes

Стели, страхотни сте с Диди и Тео (с тези очила е убийствен  Mr. Green) , а Дара е жива кукличка, много и отива това синьо! Heart Eyes

Стелка, аз още не мисля за рождения ден, но пък това е хубавото да си последно бебе..ще черпя идеи от вас  Hug Като минат всички рожденни дни, ако искат мамите Софиянки, може да си спретнем едно бебешко-форумско парти някъде, ще е интересно за бебоците, а за мамите многоо приятно! (Тъкмо и Бланш ще се е върнала от морето, а и Денис ще си е вече при мама)  Hug Hug Hug

Пепчо, да ви е честито новото жилище!
СМГ и аз ще пробвам от твоята торта..мм ням ням  Party

Я да ви питам вие каква вода давате на децата - преварена или минерална?

Днес въведох сиренето и на обяд му дадох малко диня да близне  Rolling Eyes Дано да не ми се обрине, че ми е един чувствителен.. Вече заспива все настрани и се търкаля преди сън по 30 мин, да ви се похваля от вчера прави опити да пълзи  Crazy

Приятен уикенд на всички и гледайте да не изпишем темата преди 14!!!!  Mr. Green

# 21
  • Пловдив
Здравейте в хубавата темичка! Много букети, много пожелания! Благодаря  Hug
Честит рожден ден, Мелфин! Да си изкарате страхотно  Peace

Честита месечинка на Ади! Да расте много здравичък и да слуша мама, от време на време  Wink

Една виртуална почерпка и от мен за 30-тия ми рожден ден:

Ние тази вечер ще се съберем с приятели в едно заведение и ще похапнем и пийнем.

Пускам поста и започвам да чета темата, тази няма да я изпусна  Naughty

# 22
Бизу,давах до скоро(до преди 2 месеца) преварена.Сега давам от тази на хип трапезната.На мен доки ми каза до годинката да не давам минерална,но този месец сме при Буева и пак ще я питам.

# 23
  • София
Честита месечинка на най-малкия член от нашата дружинка-Ади!!!

За рожденния ден все още не съм мислила как да го отпразнуваме.Все ми се вижда далечко,че има време,а то е сега ще дойде.Като се прибере мъжо ще го обсъдим и преценим как ще е най-добре.

Дара е истинска лейди пред джентълмена Теодор Laughing

Бизу,браво на Ади за пълзенето.
За водичката- аз от 2 месеца насам непреварям,а давам изворната на Девин.

Лека нощ от мен Heart Eyes

# 24
Тази вечер мислех да ви се похваля как излязохме семейно на биричка, с децата естествено ( при нас няма вариант без деца ), но вместо да се похваля ще ви се оплача как Кико обърна количката на една страна и падна на цимента... ooooh! Направо думи нямам да ви опиша колко се уплаших, добре че първо се удари в земята количката, а после главичката му и сега е само малко охлузен... доста си поплака милия, но го измих веднага със студена вода и се поуспокои, добре че не се поду или посини... Охххх, и като си помисля, че беше вързан, а ако не беше щеше да се удари още по-лошо... изобщо не знам как успя да я обърне  Shocked ума ми не го побира, нито е бил под наклон... Много да внимавате и да пазите дечицата си, аз все се радвах до сега колко ми е лека количката, но май точно за това и лесно се обърна... Но пък и с Вальо съм я ползвала, а беше още по-палав, но не и толкова тежък... не знам... не знам какво да мисля... Tired

# 25
Здравейте Simple Smile

Честито на Мелфин и Андонова. Да сте здрави, обичани и обгрижвани щастливи майки и съпруги   bouquet

Аз днес упсях за 5 мин да си извадя ПИК-а в НОИ и съм доволна, сега ако по бързо ми преведат и останалите пари ще съм още по-доволна Simple Smile

Елле, темата е страхона   bouquet Ще трябва да направиш и една такава за последното септемврийско августинче Simple Smile

Вода от 2-3 месеца не преварявам, давам и аз изворна на Девин. За минерална знам, че до 3 години не е хубаво  Rolling Eyes

Много съм гладна отивам да ям   chef

# 26
Steli Meli, нагушкай го Кико от мен.  Hug Сигурно много се е уплашил. Дано му мине скоро охлузеното. И аз винаги връзвам Алекс в количката, дори да го оставя за малко в нея. Вече е много бърз и за секунда може да падне.

За първия рожден ден - не съм мислила още. Сигурно ще сме вкъщи, но не сме решили дали да каним гости. Тук роднини нямаме, така че най - много да поканим някои приятели с децата.

Днес си изкарахме много приятно на гостито. Алекс беше много спокоен и му беше интересно как си играят каките. Сега и двамата спят уморени, а аз седна с чашка шампанско / остана малко от вчера/ да си почина.

Лека вечер на всички!

# 27
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на СМГ, Малфин и Андонова! Желая ви цялото щастие на света!

Честита месечинка на Ади! Да е здравичък и да радва много мама!

Радвам се, че ви харесва темата. И аз се разчувствам всеки път като видя първите снимки на Калина - колко е малка и беззащитна newsm45. Не мога да повярвам, че мина една година. М/у другото днес след обед добавих на първа страничка и поста на Ковачева, в който ни съобщава новината  Peace.
Асе, честито прощъпълник (нали се смята 3 крачки  newsm78). Ще добавя Вики в класацията като първото проходило Августинче Peace.
Бланш, след баня мажа със Стелатопия на Мустела. Имам и лосион на Бюбхен. Но вече не го ползвам, защото не става за сухата кожа на Ивайло. И да, мисля да гласувам, но не съм сигурна за кой, въобще се чудя дали има смисъл  Confused.
Валени, дано не е нещо сериозно  Hug.
Гале, пробвала ли си да капнеш затоплена пъдпъдъча мас в ушето, много помага. Свекърва слагаше на Ивайло сок от запечен праз лук, но по това време на годината май няма  Sad. Цунки на Мишето  Heart Eyes.
Пинки, не знам за Боби, но Ивайло почти от 2 месеца е почти изцяло на кърма – отказва да яде всичко. Много рядко го прилъгвам да хапне пюре. Никой не може да ни бие в класацията „Най-злоядо дете” Wink.
Бизу, давам изворна вода – розовия етикет на Девин (той не, че я пие  Crazy).
Стели, още не съм решила дали и как ще правя рожденния ден на Ивайло. Не мислиш ли, че са малки за такова парти, те нищо не разбират още  newsm78. Май Вальо ще е по-доволен  Laughing. Да цункаш ранения юнак от Ивайло и мен Heart Eyes.
Светле, задължително ще има темичка и за Ади  Peace.
Сладки сънища на всички мами и бебоци  Heart Eyes!

П.П. Галка, пиши на каква възраст захрани Миши, че не е отбелязано в класацията.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 12:48 от Ellle

# 28
  • Germany

Добро утро, момичета, ето малко закуска и от мен!
Стели Мели, пази го този немирник Кико, да го нацелуваш от нас. И аз онзи ден за малко щях да направя беля - седнала съм пред градинката на народния театър, купила съм си нови обувки и горя от нетърпение да ги пробвам. Калинчето уж беше вързана, но като погледнах за малко към нея тя се изправила в количката и танцува  Crazy. Зарязах и обувки и кафе, явно наистина стават много опасни, но пък са и много издръжливи  Wink.

Сега да ви кажа какво ми се случи снощи - звъни телефона, вдигам а отсреща ми казват "Здравейте, обажда се Ивайло Калфин", аз "Даааа", а записа отсреща продължава да ме убеждава, колко е важно да ида да гласувам  Crazy, щях да падна, до къде стигнахме. След това разказвам на свекърва ми, а тя само съжаляваше, че на нея не се е обадил Ивайло Калфин  Mr. Green, а намерил на кого да се обади  Mr. Green.

За рождения ден ще го направим градинско парти на вилата на сестра ми, където е направена и Великденската снимка  Wink. Ще си направим барбекю и просто ще се почерпим близките, в същия състав от кръщенето. И аз смятам, че е още много малка за детско парти, пък и няма толкова малки дечица, които да поканим, така че ще се ограничим с това, което имаме. Ще купя балони, за да украсим двора, чудя се дали да купувам специална торта, и това е.

Чудя се защо Ани-д спря да пише, дано всичко е наред при нея и Калата  Praynig.

Хубав и слънчев ден и много целувки.

# 29
Здравейте момичета!Как сте днес?
Ellle,казваш,че на първите три стъпки ли се прави прощапулник?
Хм,значи трябваше на Божидар да сме го направили,защото той от Гергьовден се пуска и обикала из къщи,но го е малко страх.Онзи ден баща му даде ключовете за колата и нашия от радост,че ги е докопал,съвсем забрави ,че никой не го държи и си отиде сам чак до кухнята-прекоси хола,после един коридор и ние   Crazy.
Честно казано си мислех,че след това ще се пуска повече,но не би.Навън трябва да го държиш поне за едната ръчичка,иначе в къщи като се изправи на дивана и идва до мен примерно или до секцията и така.
Та искам да кажа трябва ли да правим вече прощапулник  newsm78
Щерката от първия път се пусна и си ходеше без страх-та на нея и направих веднага след първото пускане,ама тоя юнак нещо много ме обърква  Whistling
За рождения ден и аз съм мислила за нещо като градинско парти,но ще видим как ще се стекат нещата и най-важното къде ще сме.
Стели цункай Кико.

П.с.-качила съм сснимка на Божидар във фотоколаж 2.

Общи условия

Активация на акаунт