Калина първи ден рожден празнува, АВГУСТовската дружина се вълнува!

• 16 460
  • 303
  •   1
Отговори
# 45

Вече приключихме с нощното кърмене и сега следва да махна вечерното , а после и сутрешното. Смятам до началото на юли да съм приключила.
е как го направи този  номер с нощното кърмене?
тази нощ Венци се буди през час и сутринта осъмна с ново зъбче ( 5то подред Simple Smile )
стискам палци при Валени всичко да е наред  Praynig
отивам да спинкам, Венци заспа преди малко. тук днес беше ад и забягнахме малко към Габрово  Flutter

# 46
Момичета здравейте
Влизам на бързо само да ви почерпя че баща ми днес има рожден ден.Става на 46 г.

# 47
Стелче според мен е от зъбче,сигурно вече е забравил за падането  Wink
Гери,честито,влизате в рекордите,непременно да пуснеш снимка как ходи!
Попи Ицката е страшен пич!  Sunglasses представям си как ще припадат мацките след него  Laughing
Ани радвам се да 'те видя',успех в отбиването!
Данида къде се разхождате в Младост?Аз когато съм в София,а мъжът ми е в Белград, стоя при майка ми в Младост-4 и обикновено разхождам Дара в Бизнеспарка.Хайде да се видим някой път,аз се прибирам след 2 седмици
Ей момичета Белград е сто пъти по-хубав от София за разхождане на дете ,има километрични алеи и покрай двете реки с огромен избор от ресторантчета и кафенета.Отделно главната пешеходна улица завършва с парк,в който е крепостта и зоологическата градина.Около всички сгради има зелени пространства и детски площадки.Имат си и плаж.Само и компания да имах и нищо нямаше да ми липсва  Sad Уикендите са страхотни,но през седмицата  направо изкуквам  #Crazy

п.п Теди да е жив и здрав и баща ти и на още внуци да се радва!Ама ти сигурна ли си ,че става на 46  newsm78

# 48
  • София
Меви, Бобчо си познава лъжичката и като я види винаги си отваря устата, като някое гладно гардже Laughing, дори и празна да му я поднеса.
Проблема е в храната.Скоро пробвах да давам с пръсти едно пюре с телешко,ами нямах успех, чак се разрева горкото накрая.
Но надеждата ми е да свикне с храната от кухнята Rolling EyesДнес беше добре-
на обед си хапна пиле фрикасе,а вечерта му дадох и малко супичка със сухар.
Нямаше протести, като изключим отказа да яде каша следобед,но не е толкова страшно Wink

По принцип аз съм била много злояда като малка,така че ако Боби е наследил това качество ooooh!Ще се борим и това е Naughty

Теди,честит ти рожденник.Да е жив и здрав Peace

Лека нощ Heart Eyes

# 49
Привет, момичета!

Честити празници на всички ! Живи и здрави!

Стели, нямаше ме мяколко дни и затова не съм писала... Бях в Търново, после на село 2 дни.  Вече мога да похваля Марти - има си зъбче! Рождения ден незнам къде ще го празнуваме, има много време до тогава. Незнам дали въобще съм тук... Cry 
Снимките на дечицата са страхотни, т.е. - августинчетата са прекрасни!!!

п.п Теди да е жив и здрав и баща ти и на още внуци да се радва!Ама ти сигурна ли си ,че става на 46  newsm78

И аз се присъединявам към пожеланията!! Стели, напълно е възможно!!! Моят няма 49, а има почти 5-годишна внучка  Laughing

Лека вечер на всички!

Ел, темата е много... сантиментална  Cry

# 50
Забелязвам раздвижване  Party

Каприс, то и аз бях махнала нощното, тък като си спеше Кико от вечерта до сутринта без да се събуди, само се претъркулва от време на време... Но ето, че от вчера пак съм дежурна по цица  Joy Като му избие и 6-ия може и да ти даде почивка Wink

Теди, много млад баща си имаш, да ти е жив и здрав още много години  Hug

Стелка
, ходила съм в Белград и мноооого си го харесах този град, наистина е чудесен за разходки  Flutter

Пинки, добре се справяте с кухнята явно, в тази жега си е цяло постижение храненето... Кико днес е на ябълков сок и кърма ... стиска устата и не иска нищо...  Whistling

Малчева, "Незнам дали въобще съм тук... " - какво означава това, че не разбрах  Thinking Нали щеше да идваш, аз не се отказвам и те тормозя с този въпрос от време на време  Blush

Моето голямо момче беше днес с татко си за риба, щяха да ловят златната рибка  Flutter, напоследък все повече не ме търси, а търси татко си... знам, че е нормално, но ми е малко мъчно... Добре поне, че Кико не може без мен  Mr. Green Сега отивам да прегледам и ФБ и после в леглото, че стана нощ...  Tired

# 51
Стели чакай че ме замисли бе жено? newsm78 И чак започнах да смятам на колко години става баща ми.Ами 1963 година е значи на 46. Joy
Малчева била си в търново и не си се обадила браво бе.Пиша ти черна точка Mr. Green

# 52
      Здравейте мили мои!

Ел темата е невероятна, разплака ме! Миличкото ми Калинче - голям борец с голямо бъдеще.  Hug

И ние още не сме решили нищо за РД, но преди да помислим за този трябва да организираме този на каката, който е 2 седмици преди този на Вики.  Grinning При всички положения ще е някъде навън , но няма да е в детски клуб, защото е безсмислено. Те са толкова малки, че никой аниматор няма да се наеме да ги забавлява, а и те нищо няма да разберат. По-скоро си мисля за нещо като градинско парти, където да могат да тичат на воля.  newsm78

Гери браво на Божидар, непременно да му направиш снимки на малкия палавник  Hug Божеее колко бързо растат тези деца, като че ли вчера родихме, а вече проходили  ooooh!

Стели за компания нямаш проблем - идвам със все децата , само кажи че имаш място  Mr. Green (уффф как ми се ще да се махна от мръсната София )

Вчера решихме да се разходим в Борисовата  - е да ама не, всички паркинги бяха затворени заради мача. После реших да идем в Южния само че пак си бях направила криво сметката - там Синята коалиция си закривала кампанията и беше ад.  #Cussing out И на финала от Южния се пуснах пеш по Витошка. А Виктория беше голяма атракция по целия път, един човек говорейки по ГСМ го чух да казва "Чакай, чакай че минава едно страхотно бебе с много опашлета.." Laughing

Лека и спокойна нощ от нас!  Hug

# 53
Добро утро!

Измъкнах се преди всички и си пия кафето на спокойствие.  Grinning След малко трябва да стават - кой за градина, кой за работа. Отдавна не е било толкова тихо вкъщи. Даже ми е малко странно.

Вчера ходихме дружно да гласуваме - за европейски парламент и за кметски избори тук. Много се учудих като разбрах, че имаме право да гласуваме. Тази сутрин като изпратя Марина и мъжът ми, ще ходя с Алекс да ми вземат кръв. Правих си изследване преди месец и желязото ми беше ниско. Пих някакви лекарства и сега ще видим как са нещата. Направила съм и списък за пазаруване, че има намаление да пюретата и кашите, а искам да си взема за Бг.

Асе, то с тази прическа на Вики е нормалко да я заглеждат.  Laughing

Щастлива мама, честито и от мен на рожденника на патерици!

Ани, чакам и аз да споделиш как мина спирането на нощното кърмене. Мисля си като се върнем от Бг, Алекс ще е почти на годинка и аз да пристъпвам постепенно към отбиване.

Лек ден на всички!

# 54
  • София
Привет, банда Grinning

Честито прохождане на Божидар и Вики!

Теди, нашите бащи са набори.. моят също е 63та год. Simple Smile Жив и здрав да ти е!

Аз пък не гласувах. Първо нямах време, защото не си бях в квартала, а при свеки; второ - няма за кои Peace

# 55
Добър ден и от нас!
Стели нацелувай зетя да му мине. Аз Точица вече не я оставям и за секунда. Връзването не и е проблем. Измъква се и застава права в количката  ooooh!

Да кажа как сме. Въвеждаме глутена, Точката от седмица зоби овес Simple Smile))) Вчера опита за пръв път сокче от ябълка (хареса и, но не много), изпи две глътки и се нахвърли на пъпеша, за секунди изпапа едно огромно парче и аз  Shocked 
От пюретата , ако изяде половин малко бурканче, казваме, че е яла много  Outta Joint , но си яде парченца телешко, краставица, ориз, банана си го яде цял.
С Точката пак ще пътуваме двете със самолет и се чудя с количката или със слинга  newsm78 Със слинга ми е по-тежко, но примерно, ако ми се наложи да отида до тоалетната ще е незаменим.  newsm78 И сега съм в голяма дилема.

Честито на всички, които имат повод за празнуване!

# 56
Брит, а не можеш ли да вземеш и двете? Слинга да го сложиш в багажника на количката и като ти потрябва да го ползваш? Или не искаш да носиш много багаж?

Аз минах сутрината и ми взеха отново кръв. Сега да видим до къде го докарах желязото. Предният път беше 19 при норма 60. Алекс се държа геройски пред лаборантката.  Joy В едната ръка държах него, а от другата ми вземаха кръв.  Joy Joy Joy После минахме да напазаруваме и се прибрахме. Днес не съм му чула гласчето на моето момче. Пу, пу. Утре ще ходим на басейн с още едно семейство. Дори купих на Алекс специални памперси за плуване.  hahaha

# 57
СМГ, мисля го и този вариант, но количеството на багажа е ограничено, а след самолета ще пътуваме няколко часа с кола и искам да имам най-важното в ръчния багаж, в случай, че с големия багаж стане гаф. Въобще голяма  чуденка.

# 58
Здравейте!
Britt,виждам че все още се кърмите-слинга май е по-удачен ,а и самото пътуване със самолета едва ли е много.
SMG,дано всичко е наред  Praynig
Божидар вече става все по-смел-снощи на площадката сам се пускаше след децата и топката гонеше.Така се радваше милия,с глас се смееше...
За яденето -той яде добре само не обед,останалите хранения са едва-едва,включително и кърменето от извесно време хич го няма  ooooh! .Суче много вяло,кърмата ми намаля   Tired,ще видим на къде ще избие това ...

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 16:42 от geradost

# 59
Данида къде се разхождате в Младост?Аз когато съм в София,а мъжът ми е в Белград, стоя при майка ми в Младост-4 и обикновено разхождам Дара в Бизнеспарка.Хайде да се видим някой път,аз се прибирам след 2 седмици
Няма проблеми,аз живея точно до Бизнес парка.В блок 470А съм.Стига да съм в София с най голямо удоволствие ще се видим.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт