Калина първи ден рожден празнува, АВГУСТовската дружина се вълнува!

• 16 459
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
Още ми е криво... СМГ, вързан в количката беше и  я обърна на земята - тоест падна с нея...   Confused
Да те питам за тортата, има ли я снимана разрязана, че нещо не мога да си представя как се навива?  Embarassed

За рожденният ден сте прави, но аз точно имах предвид заради по-големите дечица да го направя, нека има повече поводи за веселие...  Mr. Green

Герадост, че той направо си върви, Кико от скоро прави опити да става, но му тежи дупето и тупва на земята ...  Crazy

И аз от вчера съм се зачудила къде е Ани_д, че и на скайпа я няма... Да не са в Пазарджик, дано не е нещо лошо  Praynig

Крис, кога ще се видим, затъжих се за Ивко  Rolling Eyes

Приятен ден, че не знам кога ще стигна пак до компютъра  Crazy

За водата - от скоро пие вода Кико, давам розовата на Девин - изворна, за минералната знам изобщо, че не е полезна за деца, натоварва бъбреците...  Tired

# 31
Стели, ето я тортата:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385155&pid=12744445

Ако имаш още въпроси, пак ще се опитам да обясня.

# 32
Тази торта ако я видя още веднъж, направо ще се побъркам, изглежда страхотно вкусна..  Mr. Green

Кико, голям юнак, представям си какво ти е Стели.. Hug Важното е, че сега детето е добре, горкото мъниче, нагушкай го от нас Heart Eyes
И аз се сещам често за Ани и Калата, знам че са добре  Hug
Герадост, вие колко големи бяхте, браво на младежа  Hug

Аз нали от скоро съм Софиянка, даже не знам къде точно трябва да ида да гласувам  Embarassed Иначе за последните 10 години, само 2 пъти съм гласувала (не че е похвално, даже напротив), но какво да правя като не се прибирам често в Плевен, а специално за това да се разхождам.. Naughty

Ел, съжалявам, че Ивчо е така на Вие с храната, София е така от бебе, но тя си има и други проблеми, няма да ти казвам колко сме се мъчили и продължаваме..Та имам представа от злояди деца  Tired Tired

Благодаря ви отново за вниманието и за отговорите, аз за сега давам преварена вода, но се чудих вие как процедирате  newsm78 Следобяд ще ходим в Борисовата градина, ако някой има път натам да звънне, телефона ми е в табличката  Peace Сега ще хвърля едно око на най-новия член на форума Божидарко  Hug

# 33
geradost, до колкото знам прощапулник се прави на 2-3 крачки, поне тук е така  Peace. Ама то какво се чудиш, детето направо си върви  Laughing. Пухи ще направи колажчето като е свободна  Peace.
Стели, и аз много искам да се видим, но май няма да е днес, защото тази вечер сме на сватба  Party. Утре или  в понеделник ще се чуем. Цунки на Кико  Heart Eyes.
Бизу, това злоядство все се надявах да е от зъбките, защото до преди 2 месеца си хапваше всичко, което му предложа. Дори карфиол с картоф ядеше без проблем  ooooh!. Но сега е голяма мъка, само се надявам да е временно  Tired.

# 34
Bizu,първото му пускане стана на 6.05-значи ден преди да направи 9 месеца,а иначе утре ставаме на 10  Flutter
Ами значи е време да се замисля,ама като не сика да се пуска навън и аз за това изчаквам  ooooh!

# 35
  • Бургас
Здравейте!
Честито на всички, имали поводи за празнуване! Simple Smile
Ел, мерси за темичката. Направо ми се насълзиха очите като видях първите снимки на Калинка и като прочетох поста на Ковачева.
Стели, нацелувай го Кико и от нас. И мен много ме е страх, че Христо както е вързан с всички колани и само да спра да го бутам и почва едно дърпане и излиза от коланите и става да скача  Shocked

Да ви кажа, че Ани са добре с Кали. В Бургас са си, но тя нямаше нещо интернет.

Ние сме добре. Водих Христо на плаж вчера и днес. Няма такова радване и викане. Рови в пясъка и пляска във водата. Утре пак сме там Simple Smile
Ето го младежа от вчера                          и от днес

# 36
Аз пак много набързо,но с двете деца вкъщи, понеже каката не ходи на детска съм като отряд за бързо реагиране.
И Мити от почти 2м отказа пюретата, но като гардже чака да му дадем от нашата храна, даже веднъж татко му не му даде пъпеш и реве и сочи с пъст.

# 37
Ицката е мнооооого мнооооого сладък на плажа...  Flutter

# 38
  • София
Аууу, много пусто тук Rolling Eyes

Попи, Ицката е невероятен (пу-пу), няма такъв сладур Heart Eyes

Меви,при вас поне Мити проявява интерес към друга храна.Моят Боби проявява интерес само докато я опита и дотам.Започва да ми бута с ръка лъжицата и да прави Sick

Гери, браво на момчето ти.И според мен е време за прощапулник Peace

Лека нощ от мен и Боби Heart Eyes

# 39
  • Бургас/Пз
Момичета, тук сме, но наистина нямам нет вече втора седмица. Сега хванах един уайърлес на терасата и използвам набързо да ви пиша.

Добре сме!!! Калата удари 10кг и 74см и вече е един голям мъж. Все още обаче не пълзи и не се изправя сам, но прави опити.

С храненето сме горе-долу по средата. Сега въвеждам глутена. Иначе почти всичко което хапва му харесва. Особено моите манджи.

Вече приключихме с нощното кърмене и сега следва да махна вечерното , а после и сутрешното. Смятам до началото на юли да съм приключила.

Поздравявам всички празнуващи и се надявам скоро да ми оправят нета и пак съм на линия.
Целувам ви много и да знаете че ми липсвате.

ще има да наваксвам със задните теми.

П.П и ние също вече открихме плажния сезон, но ще кача снимки по-нататък

# 40
Moмичета ,добро утро!!!Аз да почерпя,е днес ставаме на 10 месеца  Flutter
Кафенце и закуска                                                    целувки:    

Иииии тортичка според сезона                            ето и по един коктейл:

Хайде весел и слънчев ден от нас!  Hug
За малко да забравя да ви се похваля  Flutter-вчера Божидар се пусна и навън  Party и ходеше след топката  Crazy.Тази седмица определено ще правим прощапулник  Peace
П.с.завиждам на морските мами Rolling Eyes,но благородно де  Wink,на нас тази година може да ни се размине морето,но ще видим   Crossing Arms

# 41
АнииииHug На размер май Калоян и Кико са еднакви  Laughing Както и за физическото развитие Wink Но явно е от тежките дупета...  Laughing

Гери, чакаме снимки на вървящият Божидарчо. Толкова далечно ми се струва това на мен  Rolling Eyes И мерси за почерпката.  Hug

Кирил две нощи се събужда пак и рев рев ( съответно пак сме на кърма нощем )... не знам дали е от уплахата или по-скоро са зъбките, които доста са се подули... ще стане ясно  Whistling

Малчеваааа, скоро не си писала май май...  Crossing Arms

Меви, нормално е да предпочита вашата храна, а на детска кухня защо не го запишеш в такъв случай... Thinking

# 42
Пинки, забрави за лъжицата, и Мити ,ако му дам същото с лъжица няма да го иска сигурно.Трохички хляб, тънко парченце пъпеш или диня, много налита на череши-деля на две и леко изстисквам в устичката, смачкано варено картофче и такива неща, даже сам да си ги слага в устата, , но това е съвсем малко.А, има и едно пюре на Хип-сладка царевица с картофено пюре и пуйка. Много е гъсто и става да се дава с пръсти на малки топченца, и това е хапвал като го редувам с трохички хлябче.Направо си е нищо, но поне смятам, че така првиква с вкусовете и може скоро да започне по повече.
Стели, взимам на каката от същата детска кухня за да ми е по-леко с двамата, но готвят много с мляко и брашно, а е единствената детска кухня в града, иначе това също е вариянт, знам много деца започват да ядът директно готвено даже още от 8м, стига да не им дразни храната стомахчетата. На брата на моя мъж са му давали боб на 4м Shocked.
Браво на Божидарчо!!!

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 11:10 от меви

# 43
ЗДравейте  Hug

Радвам се да прочета Ани, знаех си че всичко е наред при тях  Hug Браво за порасналия Калоян  Heart Eyes Ние хапваме добре но сме едва 8.7кг  Simple Smile Другата седмица сме на консултация да видим..

Меви, привет и на теб и Мити  Hug

Честита месечинка на Божидар и честито самостоятелно ходене (ние също сме доста далеч от това)!! Страхотно дете, ще видим какво ще си избере от прощапулника  Mr. Green

Стели, сигурно се е стреснало детето или пък зъбки? Но дано скоро да не плаче така нощем Praynig Ние си се будим най-редовно, но без рев, става яде малко и пак заспива - поне по 2 пъти така. Иначе вече кърмя сутрин в 7 и вечер в 21 (предлагам и след ядене на обяд и следобяд ако иска) Но усещам че е намаляла кърмата (то е нормално)

Останах очарована от Христчето, как добре си играе на пясъка, сега вече тотално ми се приходи на море, дано се класираме, защото сестра ми все още се чуди  Confused Whistling

Ел, значи при вас ще е временно неяденето, дано  Praynig Praynig  bouquet

Ние тези дни се разхождаме в Борисовата градина, малко комари има, но засега не са го нахапали детето (само мен  Mr. Green)
Следобяд ще ходя да гласувам, дано да няма мн хора, защото не знам как ще оставя Ади, освен да го набутам и него в кабинката  Mr. Green

Лек и приятен ден  от нас bouquet

# 44
Здравейте!
Първо,браво за новата тема.Много ме развълнува newsm45,но пък е станала чудесна. newsm10
Много хубави снимки сте пуснали.Включвам се в групата на благородно завиждащите за морето.smile3521
За рождения ден на малчо още не съм мислила.Ние на 5.07. ще го кръщаваме и сега това ни е на дневен ред.Избрахме си една църква в Горублене,по близко е до Младост,а тук май си нямаме църкви.Обещавам да пусна снимки. Simple Smile
Стели,дано да спре да плаче милото детенце.Може да е комбинация и от двете.При нас Цецко всяка нощ се буди минимум 3-4 пъти и знам колко е гадно.В същност снощи му дадох да яде каша и през нощта ми се буди по малко.Дали вече кърмата не му стига? newsm78
Иначе при нас нещата са долу горе добре.Аз съм на очни и почти нямам време да пиша,но остават още две седмици и гърча ще свърши.
Гледам вече проходили дечица има.При нас вчера регистрирахме първото ни  изправяне в леглото,а за прохождане....
И да се похваля,днес успях да гласувам за първи път в София. newsm44До сега гласувах в родния си град,а мисля,че всеки трябва да упражни правото си на глас.Както обичам да казвам,после сам да се вини,че е избрал калпави депутати.Simple Smile
Еми това е за сега от мен.Желая ви лека и спокойна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт