Калина първи ден рожден празнува, АВГУСТовската дружина се вълнува!

• 16 475
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз за следобедна закуска давам каша или плодово пюре + АМ Peace
Въведох и телешкото месо, Мартин го понесе добре Grinning
Вчера беше много нервен, но мисля, че беше от жегите. Днес е спокоен и спинка Grinning

Казвам Ви от него и до тоалетната не мога да отида.. виде ли, че излизам и започва да реве истерично Whistling Преди малко като си взимах душ го взех с мен, сложих го във ваната му и познаите.. стоя мирен точно 3 мин. как не се обърна не знам.. само се молех да излезнем от банята и двамата здрави ooooh!

Граци, страхотни снимки Flutter и на мен ми се приходи по-скоро на моренце Grinning

Тея дни мисля да водя Мартин на басейн и най-вероятно от 14 до 16ч. ще сме там. Я споделете какви мерки да взема и всичко необходимо, което трябва да направя, за да не изгори малчо newsm78

# 196
Здравейте и от мен,

И ние се завърнахме от Анталия,беше супер,само където Даримир много ни липсваше.Той се е чувствал много добре,с много разходки и внимание,но следващия път си го вземаме. Simple Smile

Граци,снимките са много хубави и много щастливи изглеждате,в кой хотел бяхте,нашият е Куин Елизабет.Ния е ходила на дискотека май WinkА за англчани и германци не знам,ама ела да ги видиш руснаците... #Cussing outАбе няма значение живот и здраве пак,пожелавам и на всички по една хубава лятна почивка Grinning

Да поздравя и аз Geradost и Божидар с добре дошли.

И Калина да  расте здрава и много усмихната!

# 197
Благодаря за комплиментите. бяхме в "Сатурн палас" в Лара-Анталия. Ния всяка вечер беше първа писта на киндер диско, а след това заспиваше, за да можем не да гледаме вечерната програма. След това се разхождахме по плажа. Не съжалявам, че я взехме, защото като видях колко много малки бебета бяха довели и щеше да ми е криво, че не сме я взели. Тя беше доста послушна Simple Smile двата горни зъба са се очертали като резки през венеца и май ще избият едновременно. Чакам ги всеки момент.
Танче, аз за Ния  и Калин взех на Нивея фактор 50+ и ги опазих. Нито един от двамата не изгоря. Вземи повече вода или чай, или так каквото пие, че се обезводняват от слънцето и го дръж под чадъра възможно най-дълго. Виж дали си заслужава да го вкарваш в басейна, ако има много хора не ти препоръчвам. на почивката ни доста деца получиха слънчева алергия и беше много неприятно за родителите. Вземи си също и памперси за басейн, ако решиш да го пускаш във водата. По-малко вода попиват и са като гащички. Много са удобни.
Ния от понеделник е на частна кухня, защото вече не смогвам с тези пюрета. Много са скъпи, а не винаги имам време да и приготвя домашно. Гледаме до обяд да сме навън, за да може следобяд да поспи вкъщи.
Тази вечер сме на рожден ден на кумовете ни на дъщеричата им и сме и купили микрофон с усилвател и китара... дано да и хареса.
Друго да споделя... дано не ме упрекнете, но на мен вече взе да ми дотяга майчинството и мисля при първа възможност като проходи да я пускам на ясла Ния. Забелязвам я че иска да общува с деца, защо да я държа до полата ми когато може да е при децата...? притеснявам се единствено от боледуването, но и това е в менюто нали???
Хайде приятен ден засега, ако има нещо интересно пак ще се включа Simple Smile

# 198
  • София
Ани, и при мен вече все по-често има моменти, в които ми се искам да изляза сама и ми е дотегнало. Незнам дали ще го пусна Мартин на ясла по-рано от 2год., но поне да си излея мъката Laughing
А тези памперси за басейн от къде мога да ги купя?
На Мартин крема е 50+ на Себа Мед Peace

А има ли начин да го отуча да ме търси постоянно? Всъщост той не иска да стой сам, не е задължително аз да съм в стаята.. просто иска да има някои при него.. период ли е или?

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 13:19 от IntRiGa_GirL

# 199
Ани, и при мен вече все по-често има моменти, в които ми се искам да изляза сама и ми е дотегнало. Незнам дали ще го пусна Мартин на ясла по-рано от 2год., но поне да си излея мъката Laughing
А тези памперси за басейн от къде мога да ги купя?
На Мартин крема е 50+ на Себа Мед Peace

А има ли начин да го отуча да ме търси постоянно? Всъщост той не иска да стой сам, не е задължително аз да съм в стаята.. просто иска да има някои при него.. период ли е или?
Памперсите за басейн аз ги купих от детския магазин при южния парк на ул. Нишава, но предполагам, че ги има по всички по-големи детски магазини... моите бяха на либеро и съм доволна има и други, но не съм ги пробвала.

# 200
Друго да споделя... дано не ме упрекнете, но на мен вече взе да ми дотяга майчинството и мисля при първа възможност като проходи да я пускам на ясла Ния. Забелязвам я че иска да общува с деца, защо да я държа до полата ми когато може да е при децата...? притеснявам се единствено от боледуването, но и това е в менюто нали???

Аз лично те подкрепям!!! Цветина тръгна на 1г. и 4м.  Мартин също мисля да го давам сега наесен (ако не излезе нещо друго до тогава) А болестите много точно си го казала - част от менюта са си. Но ти знаеш,че всяко дете си е индивидуално! Познавам малки деца, които ходят на ясла,а мноооого рядко боледуват!!! Така че ще се надяваме и нашите да са от тях  Wink  Не мога повече да издържам - признавам си! Толкова ми липсва социалния живот!!! Имам чувството,че затъпявам. Вече дори не излизам с приятелки, които имат малки деца. Ами писна ми от памперси, храни, кой какво ял, кой какво акал  ooooh! Предпочитам да се разхождам сама, отколкото едно и също да се говори. Веднъж им казвам - абе дайте да си говорим за нещо друго!!! За мъже, за любовници, за политика ако щеш... Обаче те Ц. 

Миналата седмица бях на театър. Ей как разпуснах самоооо. След представлението излязохме с част от трупата, ходихме на кръчма. Беше много забавно и вълнуващо, веселихме се. Актьорите, които гледам от екрана, и които обожавам... с мен на една маса ядем и пием... Абе с една дума - страхотна вечер!!! 

# 201
Здрасти мацките Simple Smile

Граци знаеш че съм 100 % за яслите. Wink Пуканката от Септември ще вее опашлета и памперс в яслата  Mr. Green

Я кажете какви подаръци купихте на татковците по случай Деня на бащата ?

Аз му поръчах чаша със снимка на нас трите и надпис "Обичаме те" и фанелка с надпис "Секси, млад татко #1"

# 202
Кога е денят на бащата???
Ние не сме празнували до сега ...

# 203
  • София
На 21 юни Peace
Асе, добре, че ме подсети.. аз бях забравилааа

Заповядайте по нещо разхлаждащо:

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 15:53 от IntRiGa_GirL

# 204
Мила ми сватя, как бих могла да те упрекна, та нали самата аз ще го пускам на есен на ясла. И това на мен ми е спасителната сламка за да си го взема при мен. Остава ми само да се моля да е здравичък и всичко да е наред. Подкрепям те с две ръце и тогава ще си пиеме кафето на Неделя САМИ  Mr. Green

# 205
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Честит Рожден Ден на Калина!!! (на патерица)

Да расте много здрава, много обичана и щастлива!
Да е все така борбена, да постигне много успехи в живота за гордост на мама и тати!

Пак не мога да пиша  Confused, Интрига дано е период.

# 206
  • Бургас
Аз пък даже не знаех, че има и ден на бащата Embarassed
И аз съм за яслата и ще го пусна, но на пролет сигурно. А зимата се надявам майка да го погледа, пък аз да работя  Wink
Да похваля моята счетоводителка, че е пуснала още в петък молбата и сега като гледам май утре ще имам превод  Party

# 207
  • Бургас/Пз
Граци, Май тука много сме се събрали дето им поомръзва седянето вкъщи. Ама така е, като сме свикнали все да водим интензивен живот, сега еднообразието ни изнервя. Аз лично не мога да се оплача, защото определено личното ми време и пространство продължава да си го има, но определено е в по-намалял вид. Все пак женските събирания си продължават. Така беше като се роди Дария, така е и сега. Все пак тези деца си имат и татковци. Лошото е обаче на другия ден след излизането.....  Wink
Аз определено нямам намерение да давам Калоян на ясла, но поне смятам след годинката да се гледаме по половин ден. То и в тая криза, не че има много работа де, ама все пак.... Пусто да остане много положително ми влияят контактите с хората и еднообразието определено си ме депресира.

Малчева, аз явно случих на компания. И ние говорим кой какво е ял и правил, но определено и за много други неща извън монотонното ежедневие. Просто всички от групата сме много различни и всяка има какво да сподели освен нормалните разговори около децата - и за филми, и за книги и за почивки, събирания и изобщо други неща. Между другото Поли, свърши ли вече книгата на компютъра??? Wink

Таничка Н-С , чакаме снимки!

# 208
Здравейте от нас  Hug

Граци, добре завърнали се, снимките са чудесни  Heart Eyes

И аз съм за яслите, то не че имам избор, като си го гледам сама ще трябва и пари да изкарвам за двамата  Simple Smile Но сигурно и ние като Попи ще мислим за това на пролет, до тогава се надявам таткото да помага  Rolling Eyes

Асе, късметлия ви е младия татко с такава жена Flutter

Интрига и Ади само се оглежда за мен, понякога, ако го издебна и изчезна без да ме види си играе сам в кошара, но мерна ли му се се почва мрънкане...И аз все още издирвам от памперсите за море (басейн), сестра ми твърди че има на метро Thinking

Таничка, дай снимки от вашата ваканция  Hug

СМГ, ти в кой град ще се подвизаваш в България  Mr. Green Браво за вашите мерки..Ние днес бяхме на консултация и нищо не сме качили  Confused Пак сме си 8.7 и + 1см =71  Rolling Eyes Както и да е - да ми е живо и здраво детето  Heart Eyes

Ел, намери малко време за четене, че то ей го наближило твойто  Hug Моята защита ще е най-вероятно октомври. Стискам палци, Ивчето да те слушка и да почне да папка, поне да си по-спокойна Praynig (ние от днес също сме в лека стачка, дано е времено). Какво става с Атаклизарб, как е бебчо? А Стели Мели на всички липсва  Heart Eyes Hug Hug

Да не забравя на поздравя Ани, за вече пълзящия Калоян  Hug Браво на момчето, ние пак изоставаме в класациите  Laughing

Желая ви лека вечер, аз отивам да хапна нещо, да посъбера играчките (които са просто навсякъде) и си лягам  Peace

# 209
  • Русе
Момичета, здравейте, отдавна не съм писала, но сега май имам повод да се похваля.
Ема днес се пусна от ръката ми и направи 8-10 крачки сама.
Тя и предните дни минаваше по 3-4-5 крачки, но не повече. Това брои ли се за прохождане  newsm78 Да правя ли пита?
Днес е точно на 10м. и 11 дни. Преди по малко от месец се тюхках колко е нестабилна и бях сигурна, че няма да проходи до годинката. Изправи се сама за първи път преди по-малко от месец. От 7-8 дни ходи хваната за едната ми ръка или по-точно за показалеца ми. Аз не я държа. Но не желае да обикаля къщата, държейки се за мебелите. Не пълзи. Така че явно затова просто и се налага да проходи, миличката.  Laughing
Иначе нямаме зъби, не искам да говоря за храненето и. Казва редовно "айдеее" и "айде, де" без да съзнава какво казва. Но когато вика "татеее" не съм много сигурна дали не разбира какво казва.  newsm78 Иначе понякога казва "бум" съвсем намясто. Не знам защо.
Много ми е приятно, че вече мога да си общувам с нея. С поредици от звуци и жестове тя ми показва какво иска, а и аз я уча на "не", дай, направи еди какво си. Разбираме се все повече.
Не мога да повярвам, че това е същото бебе, което излезе преди 10 месеца от мен...

Общи условия

Активация на акаунт