Много хубави дечица виждат очите ми, пу-пу, всички са големи красавци, а и мамите и те
. Аз снимки ще пусна от рождения ден, за да видите порастналата госпожица. Днес ми мина проверката, сега остава да подсигуря още няколко документа и всичко е на шест и ми се маха от главата. Вече мога да обърна внимание на подготовката за рождения ден. Вчера открих много готин магазин на бул. Македония за детски дрешки, похарчих доста пари за Калинката, вече е осигурен тоалета за РД, и не само
. Аз ли нещо не съм в час или те
. Няма да поръчвам такава торта, ще си купя обикновена на Лагуна с баварски крем и ще я надпиша
. Знаят ли те що розе ще купя за 70 лв., и то качествено, а Другият ми проблем е, че в момента няма Пентаксим и не можем да направим ваксината. Не й върви на ваксини на Калина и това е.
Вие по кое време излизате и къде се разхождате? Мен в последно време много ме мързи и обикаляме квартала, а на жегите си стоим вътре на климатик. Излизаме чак към 18,00 часа.
Друго не се сещам, пък и мозъкът ми още пуши от писане на документи, но утре пак ще ви навестя. Хубав ден от мен и целувки на всички дечица.
Някои нощи се случва да се буди за да яде, но това определено е от никнещите зъби, защото в повечето нощи си спи...
Явно в тези жеги нищо не искат децата...
Т'ва е дереджето-ако искаш.
. Нощното кърмене и при нас е жизненоважна необходимост и незнам как ще я преодолее Мари. Не съм убедена, че ще издържа нощни плачове и истерии, мъжа ми-също
и само когато спи и е на разходка го слагам.По малко пишка когато е без памперс,а веднъж си свърши и голямата работа в гърнето,направи го тази сутрин.