Калина първи ден рожден празнува, АВГУСТовската дружина се вълнува!

• 16 454
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас/Пз
Здравейте и от нас!!!

Много се зарадвах , че си имаме вече бременна мама. Септемврийките отдавна имат такава. На Слънчогледка лека и спокойна бременност!!!

Ние днес направихме голям плаж!
От 11 до 17ч. Времето беше страхотно леко подухваше и беше 26-27градуса. Къпахме Калоян в морето и си умря от кеф. Следобяд в най-топлото поспа два часа на сянка и после беше готов за нови подвизи по пясъка!  Laughing

Утре изпращам каката малко при майка ми , така че ще имам 2 седмици спокойствие!!!

Леле Теди, голям мъж расте твоя Гого!!! Направо е с 10 см повече от Калоян  #Crazy Браво на момчето , да порасне голям като татко си!!!!  Hug

Бланш, чакаме те скоро да се включиш!!!

Асе, все се каня да те питам как си след процедурите с пигментните петна!!! Доволна ли си все още!!!

# 241
  • В чуден свят с четири Слънца
Ех, че радостна бременна новина  Grinning Честито на Слънчогледката, лека бременност и здраво и щастливо бебе догодина  Grinning

При нас нещата още са на точки  Crazy, слава Богу батито кара не много тежка Варицела, пъпките взеха да завяхват и скоро май ще се изчисти Praynig

Мишето вчера за първи път се пусна и стоя няколко минути права, пази безгрижно равновесие Grinning, без да се държи никъде и гледаше брат си как дивее. Ама явно и беше много интересно и забрави, че не я държа Mr. Green Обаче като реши да крачи, се усети, че не се е хванала за нищо и започна да мрънка и да протяга ръце, и аз, за да не се стресира я хванах веднага. Също вече се опитва да повтаря думите, които и казвам - за лампа казва "ам-па", чао го казва почти правилно, може да се резбере и от непознати Crazy, казва "ба-ти", "мама", "тата" , "папо" съвсем съзнателно, и още няколко, ама ги забравих  Tired  Вчера щях да ги записвам в дневника й, ама бях ужасно изморена и отложих за сутринта, ама като станах,  вече ги бях забравила Cry  Много е контактна, а аз съм доста свита и притеснителна и ми се вижда чак прекалено, ама нека - няма да е задръстена като майка си  Blush Маха на всички хора, докато не и обърнат внимание, вика им "ей", и им маха, после им казва "чао" и маха за довиждане  не спира да се смеме с глас. Много малко спи, през деня пропуска редовно, а вечер спи от 21:30 - 03:30, после се кърмим до 4:30 и ставаме  Crazy Тоест тя става и започва да пее, блъска по таблата на леглото, бърка ми в носа, устата, очите, целува ме, докато не ме разсъни  Crazy На мен ми се вижда много малко спане за бебе, ама какво да я правя  ooooh!

Днес трябва да приемам гости, такъв наплив от моми кандидатки да целуват моят син не е било никога, и то бащите им ги водят у нас, че и на опашка се редят за ласките  Mr. Green  Като научиха мамите и татковците от квартала, че сме с Варицела, и се юрнаха да водят децата си у нас да ги заразяваме. Аз отначалото бях против, ама те така ми се молеха, че склоних - на булка по 15 мин. целувки и толкоз  Mr. Green За ергените не знам по колко да отпусна  Mr. Green Извън майтапа, за мен е непонятно да заразяваш насила детето си, нооо, хора разни  #Crazy искали докато са малки, да изкарат болестта.

Чакам снимки от море, планина, давайте, не се стискайте Grinning Че аз с тая карантина стоя заключена, а и на море не се очертава да ходя, та поне да изплакна очи с красиви пейзажи и усмивки  Simple Smile

# 242
Това с умишленото заразяване с варицела направо ме остави  Shocked

А за прекалената общителност не ми се говори, Еллле ще ви каже за моя Вальо... ooooh! Човек не е подминал без да каже здрасти, да се самопокани на гости, да се самопочерпи... За общителни всички сме такива, но той надмина всички. До сега не съм го видяла да се притесни от нещо  ooooh!

Браво на Гого, голям ще порастне  Hug

Снимки снощи не съм правила, че Кико заспа рано рано и пропусна голямото вечерно къпане  Mr. Green

# 243
Ехооо здравейте  Simple Smile

Аз от миткосване не смогвам да се добера до компа, а вчера след бурята спря и нета.

Ех че хубава новина ( на чужд гръб )  Simple Smile Слънчогледке лека, спокойна и безпроблемна бременност ти желая, а Гого красавеца да е най-страхотния батко  Hug

Такаааа.... мамите от Младост вие защо аджеба си трайкате за страхотното кафе The Cool а ? Вчера бяхме там с мъжа ми и малката (каката е при татко си), егати кефа - не седиш на столове , а се излягаш на едни меки възглавници върху райграса и сервитьорките ти носят там питиетата  Mr. Green Пуканката не се спря, само зора беше докато свикне, защото беше боса, а тревата боцкаше  Mr. Green Лелеее размазахме се почти цял следобед там, а преди това бяхме наа Панчарево.

Днес пък с Ани, Ния и Калин ходихме на тържествата в Борисовата градина по случай Деня на бащата и беше много готино докато дъжда не ни принуди да се приберем вкъщи и сега мързелуваме. Сутринта подарихме на нашия тати подаръците и той беше очарован, изненадан и супер щастлив. Ето ги:

Това е чашата.

а това фанелката.

Ани петната ми се махнаха и съм супер щастлива. Сега се излагам на слънце, но се мажа с ето този крем : BIODERMA Photoderm SPOT SPF50, който е специално за кожи със свръхпигментации или предразположени към такива.

# 244
  • Бургас/Пз
Асе, много сте готини на чашата! На есен идвам в София да ме водиш на тази процедура за петната. Моите не са много но са ужасни и адски ме дразнят. Я кажи с тоя крем като се мажеш не ти ли става бяла кожата и не попива ли трудно. И аз го гледах тук , но само това ме спря да го взема. Моята кожа се омазнява адски бързо.

# 245
  • София
Асе, не се ли притесняваш от буболечки като пускаш Вики на тревата Thinking Мен само това ме спира да не опъна едно одеяло в парка и да пусна Марти Peace

Мацки, видях днес Фахрадин /играе главната роля в "Забранена любов"/.. на живо е още по-хувааааав Heart Eyes Mr. Green

# 246

Мацки, видях днес Фахрадин /играе главната роля в "Забранена любов"/.. на живо е още по-хувааааав Heart Eyes Mr. Green

newsm10

# 247
  • Germany
Aхой от Приморско!

Калинката е добре, много и харесва морето, чак ръмжи от удоволствие на брега, а на басейна е №1! Пясъка й харесва най-много, препълзява целия плаж, като се върна ще ви пусна снимки, много е смешна. Сутрин такъв сън му удря - спи до 09,30 часа, в нас става в 06,00 или 07,00. Предупреждавам мамите, които ще идват в Приморско да си носят пюрета, защото тук няма почти нищо, а тези на Хип са по 3,80  Shocked.  Иначе на плажа е пълно с малки бебенца, има и по-малки от нея.
Честито и от мен на Слънчоглед, поздрави и на Гого и лека бременност!
Ставам, защото няма кирилица на клавиатурата и пиша по спомени, а и едно изнервено поляче чака да заеме мястото ми пред компа  Wink.
Чао и целувки от мен и Калина  Hug.

# 248
Танче аз в парка не я пускам, само на проверени места. В парка дето пикаят кучета навсякъде е абсурд да и дам да припари до тревата, дори и да са пръскали срещу кърлежи. Peace

Ани супер е крема, много лека консистенция и попива бързо Peace Ние на 18ти Юли пристигаме в Бургас за седмица и нямам търпение да се видим  Hug

# 249
Интрига, аз пък съм точно обратното, ние ходим по пикници и играем в тревите, пък после го оглеждам обстойно за гадинки и банята го търкам с телта за съдове Wink Понеже през мен що кърлежи са минали, та затова не ме е страх... А и сме решили да празнуваме р.д. с пикник в парка... Не ми казвайте сега, че гостите ми ще се уплашат и няма да дойдат  Thinking

Между другото вие мислили ли сте за първия рожден ден - къде, с кого... Давайте идеи, че не остана!

Слънчоглед,
По-хубаво от това - здраве му кажи! Даже малко завиждам, ама ще видим ние кога пак ще се решим Wink

Хайде, хубава да ви е вечерта на всички!

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 20:06 от barabar

# 250
  • Бургас/Пз
Асе, чакам ви с нетърпение. Ама защо чак тогава бе душа. Само дано да не се разминем, че и ние планираме почивка някъде средата на юли, но до тогава сигурно ще сме се върнали. Аз сега ползвам 50-ти фактор на Еусерин и като го свърша веднага ще взема Биодермата  Peace

Интрига, аз също го пускам Калоян по треви и полянки, особено в гората. А пък на пясъка да знаеш колко гадове има. А колко миди, камъни и пясък е изял вече, не е истина. Ама какво да се прави няма как да ги опазим. Само да се молим да няма проблеми.  Praynig Аз обаче винаги си нося Фенистил за всеки случай.

Барабар, да ти кажа и аз се замислям за първия рожден ден на малкия вече. Може би ще е някъде на открито, сигурно в морската градина или на плажа - някъде около 17ч, че да са се наспали децата. Ще наема сигурно някоя агенция, защото имаме приятели и с по-големи дечица и ще трябва някой да ги забавлява. На Дария като си спомня първия рожден ден беше много весел. Иска ми се и сега да бъде така.  Heart Eyes Не че Калоян нещо ще разбере, но на нас ще ни остане хубав спомен!

Ковачева, радвам се , че сте добре на морето. Хубаво да си изкарате и като се върнеш чакаме мнооооого снимки.

# 251
Ани решихме мила да го съчетаем с лагера на Стефи. Тя от 11ти до 19ти е на лагер в Слънчев бряг и тъкмо ще си я вземем и ще останем една седмица , после за нейния рожден ден се връщаме. Уф дано не се разминем  Praynig

А за рождения ден на Вики съм замислила градинско парти в някой ресторант с хубава градина, само дето още не съм измислила кой точно да е  Embarassed Може да поканя и аниматори, но това е още в процес на обмисляне, а и зависи как ще се развива Виктория.  newsm78

В Южния парк не смея да я пускам по тревата, а и в който и да е друг честно казано. И не само заради кърлежите, но като гледам как са пуснати кучетата да се разхождат навсякъде и съответно акат и пикат навсякъде (при цялото ми уважение към собствениците им, но нямат никаква култура в това отношение), честно казано повече ме е страх от тении и прочие болести, отколкото от кърлежите. А Виктория лапа всичко, което и се изпречи на пътя  Sick

# 252
  • Бургас/Пз
Ей хайде ставайте бе, не ви е срам снощи в 21ч Асето е писала за последно и от тогава бомба
Хайде по едно кафе за разсънване

# 253
Здравейте,
Ние изкарахме чудесен Викенд. В събота беше сватбата на сестрата на мъжа ми, а вчера беше денят на бащата. Сега ми е много криво, защото времето ужасно и незнам какво ще правим с Ния цял ден, а както се очаква и цялата седмица ще е така.  #Cussing out
Ния вече активно ползва гърнето. Има попадения по 3-4 пъти на ден. остава само и да започва да си казва Simple Smile От днес сме на частна детска кухня и се надявам да и хареса,защото вече ми писна всяка седмица да оставям по 100 лв. в магазина с пюретата.
Ето и малко снимки:

и от вчера Simple Smile

на баща си, Ния подари термо чаша, която като се напълни с топла вода се появява наа снимка и тениска със снимка и надпис"секси млад татко"
на който му се гледат още снимки да заповяда
http://picasaweb.google.bg/htmlski/Niya5#

# 254
Ехоооо, здравейте мацкии Sunglasses!

Ние сме добре, как иначе-накъдето погледна, виждам море...То ми е достатъчно да се чувствам супер! Децата се радват на тишина и чист въздух-абсолютен лукс за тях в сф Laughing. Все още не съм водила Мари на плаж, ходим с Али двете, но има време-и това ще стане. Бях си обещала да посветя повече време през лятото на Али и се старая всячески да го правя.

Честито и от мен на Слънчогледка-лека и успешна бременност и здраво бебче на финал Peace

От вас и от брат ми(който все още е в Щатите) разбрах за Деня на бащата newsm78 Не го празнувахме, честно казано Embarassed

Мари смело на моменти се пуска и опитва да стои сама на краката си-засега неуспешно Mr. Green, но пък не се отчайва и продължава да опитва още и още...може би и да и се получи скоро WinkНатежала е, но не се учудвам-нали замених вечерното кърмене с кисело мляко с бисквити...Като споменах "кърмене"-все още има сутрешно, което не виждам как ще махна скоро, защото е твърде рано-към 5-6 ooooh!. Понякога кърмя, преди нощния сън, не винаги наистина, но все още се сеща и си иска на моменти, не толкова защото е гладна, просто навик и споделяне на близост...Има и едно късно кърмене-към 1,30-2,00 през нощта #Crazyта така...Не ми тежи, просто искам до годинката плавно сама да се отбие, а и правим някакви планове в началото на септември да ходим с мъжа ми двамата за 1 седмица на о-в Корфу и е добре дотогава да сме приключили, но има време де...

Това е в общи линии около нас засега...снимки скоро ще кача, ще документирам и първия плаж на дребното и после, разбира се, ще го споделя и с вас Heart Eyes

Хубав ден на всички-днес тук е слънчево и смятам пак да оползотворим времето за плаж  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт