Отговори
# 15
  • София
уф, четох, четох, ама ...  newsm78 изглупявам!

Кой пита за суровите плодове/зеленчуци за чесане на венците?  newsm78 Мимето, май беше ти.
Аз на Ида й давам морков още от 4 месец. Тя си го познава вече. Само като ме види да го беля и почва да вика радостно и да маха с ръчички. Нямала съм до сега проблем с отчупване, отхапване и т.н. Но ще видим сега как ще е със зъбе.  Thinking
Иначе ябълка също й давам да си смуче. Много обича. Реакцията е почти същата като с моркова. Но веднъж успя да си отчупи парченце и милото така се задави. Но смелата й майка веднага реагира. Чак се учудих колко са ми бързи реакциите. Дигнах я от столчето и леко ч наведох напред, тя свърши останалата работа - изплю парченцето. После й върнах ябълката. Не съм имала други подобни изпълнения, а често й давам да си гризка.
Днес смятам да я пробвам с банан  Whistling

# 16
Здравейте на всички  и от нас !!!
От доста време не съм писала ,но в това лятно топло слънчево време как да седна във вкъщи пред компа ,а вечел от умора лягам с детето .....
Иначе ние горе -долу сме добре ,незнам момичета ,но моята Симонка мине -немине като ми вдигне една висока температура направо се побърквам ето от вчера пак сме така веднага я заведох на Док ,констатира ,че съ зъби  newsm78 ,но днес не вярвам тъй като разбирате ли детето ми изгоря 39,5 е това ако ми е от зъби здраве му кажи  Confused Cry няма кашлица ,нямя хрема ,гърдичките са чисти ,но зъби не се виждат никакви ,днес като отидем ще настоявам за изследвания и още един обстоен преглед ,от вчера детенцето ми отпадна добре ,че все още има апетит ....  Cry сега спинка и хич не искам да я будя ,макар,че от 14,30 сме на преглед ще ви бъда благодарна ако някой знае някакви бабешки илачи за  сваляне на температура ,че все белите стават през нощта  Cry Confused  Embarassed  вече два месеца не ми наддава и в килограми изоставме на 10-ти  навършваме 8 -мия месец , а сме 7,250 иначе на сантиметри дърпа по 2,3 на месец  незнам дали е нормално охххх извинете ,че така ви се оплаках  исках много други хубави неща да напиша ,но в момента съм толкова изплашена и стресирана нали сме и сами и това още повече ми дотежава не мога да ви опиша какво е детенцето да отпадне и да лежи неподвижно .... просто нямам думи  Cry Cry

# 17
Хайде и ние в новата тема. Ели   bouquet

И аз давам от време на време  на Рая да "гризе" разни плодчета и зеленцуци - морков, чушка, ябълка. Даже е пробвала ананас и лук  Rolling Eyes Банан също, "отхапвала" си е и си го глътка. Не се е давила  Praynig

Честито на озъбилите се  Hug Скоро да пробият и на другите мъници  Peace

Сикрет Верно трябва да си наемеш хамалин. Ние излизаме само с чифт ци..  Laughing

Жанетка Браво за изпита и на малката послушанка

Дани Май няма да има срещичка. Много сме неорганизирани  Confused  Иначе сега ми хрумна една идейка за края на лятото, но ще я споделя по-натам.

Между другото да похваля малката госпожица, че от няколко дена спи по 1-2 ч. на обяд сама  Heart Eyes

Усмихнат ден!

Мила spoko Защо не заведеш детето и на друг лекар. сякаш много ми се вижда 39,5 Т да е от зъбки  newsm78 А какво яде? Кърмиш ли? Нормално е да не качват много, но пък хич  Thinking  Не се притеснявай излично, всичко ще е наред. Ще чакаме да кажеш как се развиват нещата. А, междудругото не пускахте ли кръв и урина на 6 месеца? тогава как бяха резултатите?  Прегръщам те силно  Hug

# 18
Хайде и ние в новата тема. Ели   bouquet

И аз давам от време на време  на Рая да "гризе" разни плодчета и зеленцуци - морков, чушка, ябълка. Даже е пробвала ананас и лук  Rolling Eyes Банан също, "отхапвала" си е и си го глътка. Не се е давила  Praynig

Честито на озъбилите се  Hug Скоро да пробият и на другите мъници  Peace

Сикрет Верно трябва да си наемеш хамалин. Ние излизаме само с чифт ци..  Laughing

Жанетка Браво за изпита и на малката послушанка

Дани Май няма да има срещичка. Много сме неорганизирани  Confused  Иначе сега ми хрумна една идейка за края на лятото, но ще я споделя по-натам.

Между другото да похваля малката госпожица, че от няколко дена спи по 1-2 ч. на обяд сама  Heart Eyes

Усмихнат ден!

Мила spoko Защо не заведеш детето и на друг лекар. сякаш много ми се вижда 39,5 Т да е от зъбки  newsm78 А какво яде? Кърмиш ли? Нормално е да не качват много, но пък хич  Thinking  Не се притеснявай излично, всичко ще е наред. Ще чакаме да кажеш как се развиват нещата. А, междудругото не пускахте ли кръв и урина на 6 месеца? тогава как бяха резултатите?  Прегръщам те силно  Hug

ще я водя сега на два лекаря , а за килограмите не че беше без хич ама много малко единият месец беше наддала 100 гр , а сега 0,80 гр  Confused на шест месеца направихме само пълна кръвна картина без урина лекаря ме убеди ,че не  е нужна урина ако кръвта ие наред тъй като нали по трудно се взимало урина ,кръвта и беше наред ама сега ще искам пълни изследвания този само ме заблуждава и ще го  #2gunfire вече

# 19
# 20
БЛАГОДАРЯ за темата Еличкее  Hug Hug  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Честити зъбки на всички малчугани  Party
Жанет браво за изпита
Мила дано всичко мине по -бързо и се окажат зъбки  Praynig
Днес дадох на Радост сокче от ябълка за 2ри пъти и добре го приема.Но ми прави впечатление,че днес хич не яде,цокне малко и се обръща и не иска.
Диданке и мен ми беше по едно време така,ама не дойде,сега ми намаля кърмата и си мисля че може и да реши да идва или е друга причината.
За обръщането ще си дойде когато на тях им скимне  Wink
Лек ден   bouquet

# 21
  • Sofia
Честито на озъбилите се дечица.  bouquet
mila_78 -Т е висока да е от зъби.Найстина насточвай за иследвания, да се види дали има възпалителен процес.Иначе може да е вирус и ние тако го изкарахме с Т и сополи.Но правихме ПКК.Аз свалях Т със свещички нурофен/вечерно време/ и компреси с вода.Не редувам панадол с нурофен/както казват повечето педита/, накараха ме се веднъж с Антоан в педиатрията, натоварва ли се бъбреците.
Ели ,мерси за темичкта и един поздрав от мен http://www.vbox7.com/play:52d4aa11.Рискувам мъж ми да ме изгони заради този господин Embarassed

Благодаря на всички ви за милите поздрави  bouquet

Лек ден! Hug

# 22
Мила, Миша като беше мъничка и й никнеха зъби, всичките й излязоха с температура. Ами вдигала си е над 39 градуса като стой, та гледай. Как пък един не излезе нормално, без сътресения. Така че е възможно да са зъби.  Peace

# 23
  • София
Ели Hug  bouquet Hug мерсииии!!!

# 24
 kaffeetrmker_2 smile3558

Ели, мерси за темичката!  Hug
Така колажа и на мен ми харесва повече.   love001 Аз също не го виждам целия, но ще оправя нещата да видя всички гарджета.  Mr. Green

Мила,  spoko Praynig

Илка,  smile3555 уж се сетих, а после забравих да честитя.  Embarassed Честито  tooth

Иве, честито  tooth

Жанета, честито за изпита!   umnikuu newsm26

# 25
  • София
Здравейте,
Честито на рождениците!!!! Жанета, честито за взетия изпит!

Мацки, утре в 13:00 около фонтана в Южния парк, да се намерим и после по обичайния маршрут!

# 26
Мацки, утре в 13:00 около фонтана в Южния парк, да се намерим и после по обичайния маршрут!

Супер, супер!!! Ще се опитам и аз да дойда, ама ако не успея за 13ч ще ви търся из парка... ако не ви позная, ето ме да ме видите и викнете: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12604473  че съм станала голям заплес нещо.

Мила, това че не качва не толкова лошо, но казваш, че е отпаднала...с какво я храниш, ака ли много често? Стискам палци да се оправи по-бързо Симонка и дано да са зъби!!

# 27

Утро, каква е тая гимнастика.Ти оправи ли положението с кървенето.Я сподели, че аз днес от сутринта ми е отишъл цял пакет превръзки.Направо някой е пуснал яко крана  и е забравил да го спре  ooooh!
И така да ме боли корема  smile3511 smile3514 Banghead

# 28
Благодаря ви момичета !!!!  Hug  Hug  Hug За подкрепата ! Значи направихме изследванията всичко е наред !  Ходих и при двата лекаря диагноза горе долу една и съща зъби !!!! Малко и гърло е било зачервено за целта ни изписаха сиропче което не е на антибиотична основа ! Когато тръгнахме за прегледа бяхме с 38,9 Т отидох в аптекита и купих хексалгин дадох и 5 капки детето ми живна вярвайте ми !! Сега Т няма и дори се бори на столчето с едно списание вече започна да си играе !!  Hug ДАЙ БОЖЕ през нощта да не ми вдига ,но преди да легне пак ще и дам нурофен ,панадола вече не и действа ,казаха ми има,  няма Т да и давам три пъти нурофен и в тежки случай хексалгин капчици + Вит С по 1 ампулка  и така ......  Дано да се оправим вече  Praynig Praynig  Praynig

# 29
Здравейте банда  Hug
Ели-за пореден път овации за темичката  Hug
Мила-стискаме палци и ние с Мони за вас бързо да се оправите  Hug
Честито на озъбилите се  Party
Аз да ви кажа днес какво премеждие имах-гръмна ми една бутилка със салца в ръцете в кухнята-цяяяяялата кухня беше в домати-стени, под, мебели, и аз и детето барабар с кухнята  hahaha / сега ми е смешно ама добре че нищо му няма/, цял ден едно чистене падна.... ooooh! ама за пръв път ми се случва такова нещо  Rolling Eyes и  сега съм каталясала  Tired

Общи условия

Активация на акаунт