Отговори
# 60
Диданка  Hug Hug Hug
 Бубе .,ти кво мислиш,че ние си го носим ли  Crazy НЕ .Барнали сме се по случай срещата  Laughingкато си тръгна Момо и ги оплюхме и прибрахме  hahaha
За срещата аз съм ЗА когато кажете ...така или иначе трябва да кажем на Добричлии,че ще се множи челядта  Mr. Green

Бреееей тамън напреаихме сефтето с летящото бебе Embarassed А туй мининкото и гък не каза ...само чух ТУП през бейбифона  Shocked Отивам а то се опулило насреща ми и мрънка,че му е несгода .... ooooh!

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 20:28 от shoppy-мими

# 61
Диданка  Hug Hug Hug
 Бубе .,ти кво мислиш,че ние си го носим ли  Crazy НЕ .Барнали сме се по случай срещата  Laughingкато си тръгна Момо и ги оплюхме и прибрахме  hahaha
Хахаха, е, по-добре, нали не се бяхте наакали специално за срещата  Joy
Цитат
За срещата аз съм ЗА когато кажете ...така или иначе трябва да кажем на Добричлии,че ще се множи челядта  Mr. Green
  smile3508

Цитат
Бреееей тамън напреаихме сефтето с летящото бебе Embarassed А туй мининкото и гък не каза ...само чух ТУП през бейбифона  Shocked Отивам а то се опулило насреща ми и мрънка,че му е несгода .... ooooh!
Леле  Shocked може и тя  да се е влюбила  Wink  Winkдано всичко е наред! Мими, а аз да ти се извиня, че моя мъж не се бил представил - тръгнахме си и той ми вика: "ма нали щеше да ни запознаеш",, и аз му викам "ми ти сливи ли имаше в устата бе", както и да е, бастунът се казва Боримир, надявам се другия път да се представи сам, да не играе точилката по него  Twisted Evil

# 62
didanka,shoppy-мими Много са хубави бебочетата най-хубави са нашите бебетааааааа.
Yuliya2008 направо нямам думи,от малки са гениални.Забелязала съм,че и Радост копира нас с татко й.
shoppy-мими важното е че няма последствия,а паданията ще са нормални след време,моята е супер шавлива и не може да я оставиш без очите ти да са в нея.
Моята принцеска пак не спа много днес,а през нощта будят ли се вашите бебчета,защото моята се буди още.
Лека нощ и сладки сънища  Hug

# 63
привет банда!ние днес водихме малкия за риба Grinningпрекарахме си супер.Васко несе буди нощем откакто навърши 1 месец.Като заспи в 9 вечер и се буди сутрин в 7-8.Изобщо не се буди нощем.Иначе за срещата аз съм за,но и на мен Варна ми е доста далечко,та ще видим кога ще е и ако ходим на море ще комбинираме някак да е по едно и също време.Ох стискайте палци моята приятелка всеки момент чака да роди,днес и беше термина.Това ще и е второ.Първото е момченце,и е на 2 години и 6 месеца.На раждането на  първото се запознахме с мъжът ми.Тоест нейният мъж ни запозна и след това се оженихме.Сега ми навява спомени хем за нашето запознанство хем за моето раждане.Дано скоро ви почерпя за нейно бебче.Лека вечер на всички.

# 64
vaninha имаш от мен и чакаме добри новини за хубаво,здраво и красиво бебчеее и мама да се чувства добре
Чудя се дали вече не й е навик да става на малката,забелязала съм че се буди в 2 и 6,но пък си мисля да не са цикли на съня.А ми се иска да си спинка по цяла нощ  Tired

# 65
Ванина,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Диди, зависи от много неща дали ще се буди бебето. Има значение как се храни бебето  Thinking дали е на кърма или АМ, дали е захранено, дали има заменено хранене и към всичко това като добавиш че и бебенцата са различни и ...  smile3514

Борко до март месец се будеше в 1-2 и после в 5-6 за храна(кърма). Сега имам чувството че по цяла нощ спи и яде  ooooh! , а аз кога да спя нямам идея.  Tired Миналата седмица минаваше с по 2-3 събуждания и аз имах чувството че съм спала цяла вечност.  hahaha
Нормално е да се буди т.к. е само на кърма, а тя се усвоява изключително бързо.  Rolling Eyes
Педиатърката ми каза, че ако дам вечер АМ+оризова каша ще спи цяла нощ. Не съм опитвала  няма и да опитам, то аз не издържам много часове без храна, та как да очаквам от едно бебе.  Joy (Утро писа, че при тях не действа и това с кашата и АМ малката кукла пак се буди.)

# 66
  • София
аз за Варна съм навита за 28ми юни, че и без това тогава го планираме да се прибираме и ще бъде супер да го съчетаем. ако ли не - поне варненската групичка се надявам най-накрая да я видим. обещавам да не нося лошо ввреме този път  Embarassed

# 67
Много съм злеее,Радост не спа цяла нощ  Weary и не знам как са издържали някой мами на тоя режим.Много е трудно и изнервящо.Ще видя тая нощ как е и дали не се дължи на зъби.
Днес е много топло,а как ми се ходи на плаж,малко за тенче,но няма да стане скоро.
Корема си ме поболва,но няма никой  Naughty
Лек ден от мен   love001

# 68
# 69
  • София
Днес Криси става на половин годинка !!!Колко бързо ми порасна момчето !!! Да ви почерпя за неговото здраве Hug.

# 70
Честита масечинка на Криско.
Аз направо не знам на кой свят се намирам.Такъв цикъл ме връхлетя  ooooh!

# 71
привет мами!Да ви се похваля моята приятелка преди половин час роди моминченце!3,100,51 сантиметра.Много се радвам.И двете са добре и се гушкат.Чувствайте се почерпени за тяхно здраве.

# 72
Здравейте и от нас!!!!

Да почерпя, днес ставаме на 7 месеца:

Честито и на останалите месечинки!!!!

# 73
Здравейтеееееееееее!!!
Много отдавна не сме писали ,но сме без компютър от месец  Sad.Новите колажи са невероятниииииииииии.Бебоците са страхотни сладури!!!
Ние с Марти и останалите от ,,бандата,, сме ок.Високи сме 70 см. и тежим 9300.Абсолютно кюфтенце.Все още нямаме зъби  newsm78.Доста сме мързеливички от скоро се обръщаме,в проходилката си мързелуваме ,даже седнал не иска да седи сам.Цял ден сме по разходки.Все още се кърмим,но само 3 пъти ,инъче си хапваме пюрета ,каши,йогурдчета,и т.н.
 Hug на всички ,а за срещата ще е супер ако е във Варна.

# 74
 newsm32 за трети път

Общи условия

Активация на акаунт