Отговори
# 210
Тонескееее,  Hug. Най сетне.  Grinning

Илка, досега Яна е яла тиква (не тиквичка) с картоф (бяхме замразили), тиквичка с картоф, червена чушка с картоф (чушката печена и замразена). Това са домашно приготвените зеленчукови пюрета. Давам вече и жълтък по два-три пъти седмично. Има и други работи, но те са извън конкретния въпрос.

И да се похваля или оплача. Не знам на какво е туй. Яна от вчера се изправя сама (подпира се на близките мебели или възглавници) и застава права. Пълзи и не признава ограничения. Коленете и са целите червени. Постоянно ме държи в напрежение и не знам как да я опазвам.
Иначе в актива има 4 падания и нито един зъб.

# 211
  • Варна
Сикрет, като се опитах да отворя снимката на това което си показала имаше нашествие на троянски кон.

Хммм странно,  smihesorry ето друг линк пак за същото нещо, ако не стане здраве да е  Laughing  http://nts-transport.911.bg/a2/offers.asp?p=2729722&parent=3284
Бубе и ние май натам вървим, днес намраво се оцъклил докато се покатери на шезлонга, въпрос на време е да се насочи към по-високите предмети  Mr. Green 1crib
Уфф трябва да  prostor

# 212
  • Sofia
Яна от вчера се изправя сама (подпира се на близките мебели или възглавници) и застава права. Пълзи и не признава ограничения. Коленете и са целите червени. Постоянно ме държи в напрежение и не знам как да я опазвам.

Бубе и ние сме така от една седмица.Ортопеда каза "да не ограничавам движенията на детето".А моите движения кой ще ограничи WinkСамо го дебна каква ще я свърши и какво ще сложи в устата.Почват трудните времена, без кръст ще остана.
Имаме вече и зъб отгоре,но странното ми е че не е от предните а отстрани първия newsm78
Да се отчета и аз бях на геникологичен преглед,моята докторка каза че имам матка като за учебник и съм готова за трето Rolling Eyes
Тонеска добре дошла отново  bouquet

# 213
Не знам. Просто не бях готова толкова рано да ми се наложи да вземам мерки. Днес без да я усетя беше намерила един разклонител под леглото и чоплеше из него. После се покатери на големите възглавници, с които я зграждам на пода и откри бутилката с вода. Облъска нея и всичко що свари по пътя си. Сега реве, защото е ограничена в креватчето, нали откри свободата  Mr. Green Ама щом не сме сами, по-леко ми е  Laughing

# 214
Леле, Бубе, не ти завиждам  Laughing не знам дали й е рано на Яна, всяко дете е различно - Момо например, още не може да седи сам - пада напред... важното е да има кой да ти помага, че иначе  newsm27

# 215
Тонеска, добре дошла!   bouquet

Спокойна нощ от нас, мами!  Hug

# 216
Пфуу най накрая сколасах, ама и вие сте се разписали нещо  Naughty жалко, че има и лоши новини  Confused

Лорче Дано малката сладурка се оправи бързо и да няма никакви впоследствия за вбъдеще  Praynig Ванеса наистина е прекрасна  Heart Eyes Много да те радват и за напред.

Мая Бързо да се възстановява твоя герой

Сиска Малко късно, ама  fingerscrossed Очакваме да се похвалиш с резултата

Радослава Честита Племенница! Да ви е жива и здрава!!!

Нелчо Всияко ще е наред! Сега лятото ще събере достатъчно витаминче малкия сладур.

Диданка Мерси за "рецептата" с орехови листа. Ще я имам впредвид, ако се наложи. Макар, че ние растем повече на ширина, отколкото на дължина  Laughing

Мила как е буболечката? Свалихте ли Т?

Ели Чакаме снимка  Peace
Лично на мен картофа на Семпер ми е ужасен  Sick , но пък някои бебоци го ядат с апетит  Thinking

Феъри И аз установих, че ние смущаваме съня на детето, но...няма начин  Confused

Право на пълзящите и изправящите се бебоци  Hug Ние още нямаме такива пориви. Правим някакви опити за пълзене, но по скоро се влачим  Laughing Иначе се въртим и от корем по гръб и седим стабилно сами  Mr. Green

Лека и поспалива от нас  Hug

# 217

hahaha ми аз ВЕЧЕ съм  newsm27 и така  newsm57

А за зеленчуковите пюрета, като ги забърквам аз и знам какво слагам, някак съм по-спокойна. А и миришат хубаво, вкусни са ми.

# 218
Честит рожден ден Мартуша.Много щастлива, усмихната и здрава.Всичко най-най разбира се умножено по две

Да се похвалим, че се озъбихме днес, утре и второто зъбче ще се покаже май.А тази вечер беше толкова крива и ревлива, че  ooooh!

# 219
Добро утро!!

Направо ужасна нощ - то не беше буря, не беше чудо  buria , направо умрях от страх - преди като живеехме в блок беше добре, ама сега в тая дървена къщурка без гръмоотвод направо ми се къса сърцето при всяка буря  newsm43

МАРТУША, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!

Аааа, Бубе, не така  newsm27 имаш още много време до там   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 220
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Лорче - стискам палци на Емили да се оправя много бързо! Ванеса е чудесна малка принцеса! Да са ти много щастливи и двечките! Hug
Тонеска - добре дошла отновоооо! Heart Eyes
МАРТУША - Честит Рожден Ден! Желая ти всяка емоция, радост и щастие да ти е умножено винаги по три (а може би и по четири скоро)! Нека твоите мъже много да те глезят, обичат и уважават!   bouquet  bouquet  bouquet
Честито на всички месечинки!

# 221
Тонескааааааааааааа  Hug Радвам се, че сте на линия вече.Много целувки на Гогинка-стискаме му палци скоро да се оправи, и на Ивко разбира се.

Айде по едно кафе, че така ми се спи  smile3507

# 222
                                                        Мартуша, честит празник!
                   Изобилие и разбирателство в дома ви да цари!
                              Здрава, обгрижвана и щастлива!

Честито зъбче на Анитка! Здрави, бели и красиви зъбки!

# 223
Мартуша, честито и от нас!
Много радост и любов да топлят здравото ви семейство!

Уууу най-накрая се отърва детенцето...Ели,Честито зъбче, бели и здрави!
Тони, добре завърнала се!  Hug Стискаме палци на Гогича.

# 224
Добро утро!

Мартуша, Честит рожден ден! Всичко най-добро ти желая!  Hug

Лора, стискам палци скоро да оздравявате!  Hug

Ели, Честито ви зъбче!  Grinning

Днес при нас е облачно и не е сигурно дали ще става за разходка. Лелее, как ще я удържа вкъщи моята хала направо не знам. Тя така е свикнала да ходи по разходки, много обича.

От онзи ден се е научила да ми се "кара". Много е смешна.

Общи условия

Активация на акаунт