Марка Х - национална гордост.

• 24 989
  • 366
  •   1
Отговори
# 75
  • Spain
какво е Дименсионе ДАнза?
 при нас беше много модерна миналата година ето тази гимнастика БАТУКА

сега като 4е се позабрави .. по едно време по4наха много да рекламират  Ла данса де виентре

# 76
Даа,грешката с Памела е моя  Embarassed,исках да кажа,че не е финландка  Peace
Хайде да си я взимат канадците,че само с един кленов сироп са се разписали.
А Щатите...как може! КОКА КОЛА е най-известната търговска марка в света за 20-ти век.Е,вече сме 21-ви и може нещо да я е изместило...но не съм сигурна.
А ако скандинавците кажете,че и херингата-сурово маринована върху ситно нарязан лук е ваш "деликатес",а холандерите се фукат че е тяхна....е,значи има голямо омешване с тия народи. Rolling EyesЩото и тия стъргалки за кашкавал от тук може да си ги купиш като типично холандски сувенир(и да си ги ползваш разбира се).  Twisted Evil

http://www.hollandsouvenirshop.nl/?gclid=CJf-6rDS9ZoCFYuB3godkFLpdw
П. П. А за дроп бонбоните хич не ми пука чий са...и миризмата им не мога да понасям..

# 77
А Щатите...как може! КОКА КОЛА е най-известната търговска марка в света за 20-ти век.Е,вече сме 21-ви и може нещо да я е изместило...но не съм сигурна.
А ако скандинавците кажете,че и херингата-сурово маринована върху ситно нарязан лук е ваш "деликатес",а холандерите се фукат че е тяхна....е,значи има голямо омешване с тия народи. Rolling EyesЩото и тия стъргалки за кашкавал от тук може да си ги купиш като типично холандски сувенир(и да си ги ползваш разбира се).  Twisted Evil

П. П. А за дроп бонбоните хич не ми пука чий са...и миризмата им не мога да понасям..

Стъргалките за кашкавал са си норвежко изобретение и норвежците адски се гордеят с това  Peace
The original cheese slicer was invented and patented in 1925 by Thor Bjørklund, a carpenter from the city of Lillehammer in Norway. от уикипедията, така че холандците да не си присвояват чужди открития  Wink Laughing
Сега се сещам и за норвежката сьомга, както и за Tørrfisk (вид сушена риба, с която норвежците са много известни), както и Røkеlaks (пушена сьомга).
Това последното е наистина много вкусно с бъркани яйца и филийка хляб  Heart Eyes

# 78
а пробвали ли сте холандските норвежките стъргалки бърху български кашкавал Mr. Green -  не опитвайте да създавате кървави бани от отрязани пръсти Joy

# 79
Звездичке, какви отрязани пръсти?  Shocked
Сега се сещам и за друго приложение на стъргалките - за белене на краставици  Grinning

# 80
 Joy и майка ми за това(краставици) си ползва "холандския" подарък...щото е неприложим върху бг кашкавала  Grinning

# 81
  • Немция
Давам инфо за Немция. Wink

Популярни марки в текстилната индустрия:
Betty Barclay
comma,
Escada
Hugo Boss
s.Oliver
Tom Tailor
Triumph International
Adidas
Puma

В по-висшата мода Jilsander е голямо име, но тя май окончателно си затвори фирмата тук и се изнесе в Италия.

В застрахователното дело Allianz и Hannover Rück са на челни места в световен мащаб.

4аст от широкопопулярните немски марки са Nivea, Ariel, Persil, Coral, маргаринът Rama.

Веригите C&A и Kaufland са с немски произход, за Metro и Lidl не съм сигурна.... newsm78

От по-новите имена в музиката> Tokio Hotel

Хайди Клум и Клаудия Шифер са популярни модели, израснали в Немско.
Борис Бекер и Щефи Граф - известни тенисисти от близкото минало.

Със сигурност има какво още да добавя, засега стига толкова.... Mr. Green

# 82
  • в Tara
споменах ли El Naturalista? много хубави чепици имат, сигурно ги знаете.
a kоронел тапиока?

за какви стъргалки лафите, цъкнете едно фото да видим Thinking

# 83
  • Немция
Добавям още списание "Burda"  и практичните чехли на Birkenstock. Grinning

# 84
  • в Tara
 Марката испанска , но е шито в Индонезия да ре4ем . групата на Зара е Индитекс и пове4ето дизайни мисля 4е са испански ....
Aда, няма значение един продукт къде е правен, важно е произхода. повечето марки предпочитат да използват евтината раб. ръка от по-бедни страни. а под шапката на индитекс  се мъдрят както сара, масимо дути, сара хоум, бершка, страдивариус, оишо, пул инбиър и сара кидс...може да съм изпуснала някой.
ти нали си забелязала стила им колко е...еднакъв? то е като да си купиш нещо от икеа, от разстояние мога да го разпозная

бибитка, ами esprit не са ли немски?
лидл както и алди...няма майтап, но не знаех, че пума са немски Rolling Eyes
а некерман? ох, умирах за това списание
a Dr Sholl?

американките, ами Skechers?

# 85
  • Немция
няма значение един продукт къде е правен, важно е произхода. повечето марки предпочитат да използват евтината раб. ръка от по-бедни страни.
Съгласна. Peace  Важното къде е централата на фирмата, оттам се контролира качеството на производството. Фактът, че продукцията се шие от индийки, не променя качеството на продукта, те са само изпълнители по договор и нищо повече.

Мисля, че Еsprit са канадски, но имат централа за Европа в Германия, в която също правят самостоятелна колекция.

Да, Некерман е немски каталог, както и Otto, който е много предпочитан по немските ширини- специално аз повече го харесвам.

Трябва да видя какъв е този Др. Sholl- лично на мен нищо не ми говори. Blush

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 18:45 от .bibitka.

# 86

стъргалката за кашкавал си типично холандска, питах мъжа ми, каза, тези от севера да не се бутат да ни я взимат  Crossing Arms .
дроп бонбони, брррррррр, такава гадост, моят мъж беше носил на негов колега в англия, човекът ги опитал като си заминал мъжът ми, и му пише - и другия път не се опитвай да ни отровиш, моля те  Joy .
и херингата си е холандска.  Mr. Green

# 87
  • Немция
Видях какви са тези Dr.Scholl- подминала ме е тази марка, макар и да имам такива чехлички(но моите са немаркови Wink)

Централата на Puma е в Южна Германия.

# 88
За Острова да добавя още:

# 89
Норвегия май досега не сте я споменали със Stokke, на които съм огромен фен.

Общи условия

Активация на акаунт