5-то класници дръжте се... още само 4уч. дни!

• 12 533
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Лек път и да се разхладите и заради нас Hug

# 166
  • с/у ОколоМръсТното
mili.m и  Чечинка , браво на дечицата ви   bouquet  bouquet Поздравявам ги  Hug

Ali_sun и умната  Laughing

Моята щерка е с отит от вчера. Днес пропускаме важен урок по математика, представете си...
Дано в понеделник да е в кондиция да си приеме бележника обратно.
Снощи добре свири на концерта... някога нейде ще кача мат'рял.  Flutter

Хууууууубава и заслужена ваканция на нашите умничета  Hug

# 167
Шани,гоним ги англичаните.В нашето училище господинът по математика ни информира за успеха с мейли - в табличен вид е напревен списък на децата от двете паралелки и оценката за съответното изпитване.Така с натрупване до края на годината.Винаги има и коментар за родителите.Научаваш всичко навреме,можеш да се равниш по останалите.Вчера получихме финалния мейл с всички оценки,средния успех и годишната оценка.Дори тези резултати в последните часове ги е карал да си сметнат сами,като пак го е превърнал в математическо състезание.Да казвам ли,че децата го обожават?Не мога да покажа таблицата,че е PDF format,жалко.
Апропо,къде ще ходи Ali_sun,че кака Сийка изпусна Laughing

# 168
# 169
УРААААААА, дойде дългоочакваната ваканция Hug
На нас ще ни дават бележниците в понеделник на 15 юни и тогава ще връщат учебниците.
Пожелавам на всички безгрижна ваканция Laughing
Ако някоя мама знае списъка с книгите за лятото ще се радвам да го публикува, защото ние нямаме списък.

# 170
  • Пловдив
А Илияна има домашни за понеделник и часовете и са увеличени на осем, на вместо седем  ooooh! Бележниците ще им ги раздават на 17-сти.

# 171
didbah не си успяла, поне при мен не се отваря Много странно на нас са ни дали само 3 книги - Под игото, разказите на Йовков и другата не може да си я спомни Май пак трябва да говоря с учителката по литература  newsm78

# 172
Нашия списък е голям, утре ако ми остане време ще го сканирам и ще ви го кача.
Бележници ще ги дават в понеделник.

# 173
Шани,гоним ги англичаните.В нашето училище господинът по математика ни информира за успеха с мейли - в табличен вид е напревен списък на децата от двете паралелки и оценката за съответното изпитване.Така с натрупване до края на годината.Винаги има и коментар за родителите.Научаваш всичко навреме,можеш да се равниш по останалите.Вчера получихме финалния мейл с всички оценки,средния успех и годишната оценка.Дори тези резултати в последните часове ги е карал да си сметнат сами,като пак го е превърнал в математическо състезание.Да казвам ли,че децата го обожават?Не мога да покажа таблицата,че е PDF format,жалко.
Апропо,къде ще ходи Ali_sun,че кака Сийка изпусна Laughing

Браво, много хубав начин, за жалост не можем да го видим.
А  Ali_sun заминаха на море в Турция.

# 174
  • Plovdiv
Весело на Ali_sun и семейство. Hug
Браво на дечицата на mili.m и  Чечинка. Heart Eyes
Митко връщат учебници на 15, заедно с раздаването на бележниците и събирането за края на уч. година. Ще учат, от 7:30. newsm78

# 175
  • Пловдив
didbah не си успяла, поне при мен не се отваря Много странно на нас са ни дали само 3 книги - Под игото, разказите на Йовков и другата не може да си я спомни Май пак трябва да говоря с учителката по литература  newsm78
На фона на нашите 12 книги, си е направо нищо.

МерСедес , като качиш вашият списък ще сравним.

# 176
  • София
Здравейте, момичета!
Като начало да ви пожелая една прекрасна, весела ваканция! Hug Дочакахме я! Wink

Ето го и нашият списък:

1. Е. Пелин - "Разкази"
 2. Й. Йовков - "Разкази"
 3. О. Уайлд - "Щастливият принц"
 4. Екзюпери - "Малкият принц"
 5. М. Твен - "Принцът и просякът"
 6. М. Енде - "Приказка без край"
 7. Б. Нушич - "Автобиография'
 8. П. Хилендарски - "История Славянобългарская"
 9. Д. Чинтулов - "Песни"
10. Вазов - "Стихотворения"
11.              "Под игото"
12. Лафонтен – „Басни”              
13. Христо Смирненски – Поезия
14. Веселин Ханчев - Поезия            
15. Х. Ботев - "Стихотворения"
16. Х.К. Андерсен – „Славеят на китайския император”

Мисля, че малко са се пооляли! Embarassed Успокоението ми е само, че липсват "Клетниците"!  Laughing

Шани, как е девойката? Ние девети ден пием АБ заради тези уши! А и други дечица около нас са със същите оплаквания, явно пак е нещо с масово поразяване...

Поздрави за всички отличници и техните мами героини!  bouquet

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 09:54 от M4

# 177
  • Bristol
Как мислите, ще успеят ли децата да преборят Под Игото и История Славянобългарска  Thinking

# 178
М4, при нас е доуточнено:Елин Пелин - задължително "Косачи"
Йордан Йовков - задължително "Серафим"
Екзюпери - и "Басни" задължително "Гълъбът и мравката" и "Жабата поискала да стане колкото вола"
Смирненски - задължително "Братчетата на Гаврош"
Ханчев - задолжително "Художник"
Чинтулов - "Къде си вярна ти любов народна" и "Вятър ечи,Балкан стене"
Ботев -" Хайдути"
Иван Вазов - и "Отечество любезно"
за десерт Атанас Далчев - "Към Родината".
Изобщо се съмнявам,че ще преглътнат "Под игото" и "Историята",поне ще се налага постоянно да ме ползва като преводач.Ериана,МерСедес,ако проявявате интерес мога да ви пратя таблицата на мейл?

# 179
Мдаааа, бих се радвала ако успее и само "Под игото" да прочете Thinking
Този път си каза, че били 15 книгите, ще разгледам и ще пиша ако има нещо по-различно.
Снощи спа при баба си и дядо си. Сутринта само, като го видях и ми подскочи сърцето... човекът с температура Rolling Eyes уффффф, а как се дразня, като ми вика свеки, че нищо му няма, ама пусто шесто чувство... Та сега ми едно криво Rolling Eyes
Да се оправят дечицата ни newsm17 и да си изкарат една незабравима ваканция!

Общи условия

Активация на акаунт