5-то класници дръжте се... още само 4уч. дни!

• 12 496
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
Ali&Meli цените са си винаги на сайта.  Ето ги . Сайта е с обновен дизайн и може би затова не си ги открила пак, иначе ги бяха свалили само за около 2 седмици докато уточнят таксата за новата година. Още едно нещо, в което има яснота и прозрачност, защото лично на мен ми е далеч по-удобно да видя наред с всичко останало и цената на едно училище, за да разбера има дали можем да си го позволим - защото без това няма смисъл да го проучвам до безкрай.
Ali_sun добре завърнала се - чакаме разказ с картинки  Hug
За срещата 2-3 юли съм ок! Надявам се да съм на линия все още. Някъде към 5 очаквам младежите обратно и след това надявам се до седмица и брат им да се появява най-накрая, че вече едвам дишам  Tired Flutter Crazy

# 301
  • София
Не виждам защо изобщо трябва да се отговаря на Някой си анонимковци гости. Такива хора точно затова се заяждат - да им обърне някой внимание.
Lennyh, аз честно казано направо завиждам за обратната връзка, която имате с учителите. Последната оценка, която бях видяла черно на бяло беше... от 8 март! На учителите не им се занимавало да пишат оценките в бележниците, а на класната и писнало тя да събира бележниците и да ги нанася! Мисля да поставя ребром този въпрос. Уж трябваше и електронен дневник да имаме... На практика знам какво става в училище само от диването, ако случайно нещо ми каже. Добре, че тук имам тук съученички, та научавам от време на време, че са имали класно или контролно по нещо например... Въпреки това съм доволна от СМГ - "магарето" направо си падна на мястото. Беше ми минало през ума и за ПЧМГ, главно защото по СИП преподава невероятен учител, но пък реших, че в СМГ все пак конкуренцията е по-голяма и средата ще тласка мързела напред. Което и май се случва. А понеже на "мързела" по принцип му върви, догодина въпросният преподавател щял да поеме всички часове по математика на класа Grinning Тази седмица пратих "малките" на градски лагер с "Марина спорт". Понеже днес валя дъжд, са ги водили ... в Историческия музей!  hahaha Той нали много "обича" историята!  hahaha После им уредих урок по английски. Защото ми писна да се търкалят пред телевизора. В неделя "малките" заминават на море. А "големият" има изпити. В този ред на мисли се сетих: майчета, стягайте се, че ако знаете каква е историята за 6-ти клас! От всички най-неадекватно написани учебници до 7-ми клас включително, историята за 6-ти клас определено държи първенството! #Cussing out

# 302
В този ред на мисли се сетих: майчета, стягайте се, че ако знаете каква е историята за 6-ти клас! От всички най-неадекватно написани учебници до 7-ми клас включително, историята за 6-ти клас определено държи първенството! #Cussing out
Shocked Shocked Shocked
Не думай - ужассс.
Аз всяка година изпадам в тремор като хвана, който и да е учебник и от година на година все по-непонятно и нескопосано ми се виждат поднесени нещата. Направо не мога да си представя още по-....
На кое издателство беше вашата история - да се подготвим психически. На моя син уж му е слабост историята, ама .... Tired дори и както му беше слабост пак тази година имаше уроци, на които се наложи да търсим странични литератури да ровим в енциклопедии.
Иначе mamamilk явно ситуацията с бележниците се е променила в последните години, защото и при нас не бих казала, че се попълват често оценки. Но пък за сметка на това има ли нещо важно веднага го научаваш - още преди да се появи в бележника - имаше няколко куриозни ситуации в началото  Flutter Crazy докато схванат, че няма лАбАвО. 

# 303
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, и нас да ни сложиш в списъка,плииииз Embarassed

разбира се...  Hug
Исках още сега да я оформя, но монитора в нас нещо се дъни и не мога да видя всичките редове в начален пост..  ooooh!
Утре ще я пусна.  Grinning
Дори мисля да сложа анкета, с предложения за дати на среща...
Какво ще кажете?
И всички НЕсофиянки да се чувстват поканени...  Heart Eyes Може за тази цел сбирката ни да е в съботен ден. Извинителни бележки не се издават.  Naughty Crossing Arms
Хади чакайте утрешния ден   bouquet

П.П: на щерката оценките излизаха от предвидениет за таз цел редове и листа... Бяха почнали да пишат в полето със забележките...
Където моля ви се се мудри следното: Ученичката системно си говори в час по математика с Н.П. Тоз, последния е нашия възлюблен...

# 304
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, момичета.
Каня се от известно време да се отчета, но напоследък ме завъртяха едни вихри... Най-малкият ми син си сряза дупето на една мивка и имахме доста емоции около това.
Да кажа за бъдещия шестокласник: завърши само с една петица - по история, но честно да ви призная, мисля, че знанията му не отговарят на знанията на дете от по-елитно училище със същия успех. Затова и искаме да го преместим. Но... на изпита за 107-мо се издъни много здраво. Заплеснал се с някаква задача със сметки и половината му време минало. Същото го направи и на олимпиадата. Колко говорихме тогава, обаче явно се шашва и не може да преценява реално времето и трудността на задачите. Както и да е, брат му, бъдещия четвъртокласник се е представил по-добре и ако приемат него, мисля че Стефан ще има предимство. Та това е горе долу при нас.
Ще се върна да прочета по-подробно темичката, че признавам си, последните дни не ми беше много до форуми.
Гледам, гласи се среща. Ще се радвам да се запозная с вас, момичета, дано мога да дойда.
Поздрави на всички мами и деца.  Hug

# 305
  • София
Където моля ви се се мудри следното: Ученичката системно си говори в час по математика с Н.П. Тоз, последния е нашия възлюблен...

Еми тъй де,младите к'во да правят в час освен да си говорят,сигурно са си подсказвали...

Лени  Hug
Аз разглеждах сайта преди няколко дни,нямаше я тази информация 100%.Явно сега е добавена.
Обаче си остава мно-о-о-го далеч от нас.

# 306
  • с/у ОколоМръсТното
НОВА ТЕМА

# 307
Лени, виждам, че детето ти е в 5-ти клас в НПМГ, моля те дай малкоповече инфо за у-щето. Може и на лични, че сме в дилема какво и къде да се запишем.

# 308
Лени, виждам, че детето ти е в 5-ти клас в НПМГ, моля те дай малкоповече инфо за у-щето. Може и на лични, че сме в дилема какво и къде да се запишем.

Елфа - заповядай в новата ни тема, ако сте завършили 5-ти клас, но не си разбрала добре, детето ми не е в НПМГ - в ПЧМГ \ Първа частна математическа гимназия\ учи. Peace
Само за там мога да дам информация  Peace - ако те интересува ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт