5-то класници дръжте се... още само 4уч. дни!

• 12 528
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
  • с/у ОколоМръсТното
моя син завършва с три петици,

същото.
География, ЧП и едното й рисуване е "развалило" успеха.
Наистина матурите са повлияли.

# 196
  • Бургас
Момичета, ЧЕСТИТА ВАКАНЦИЯ!

Браво на нашите прилежни дечица. Нека да са ни живички и здравички!

Весело лято!

# 197
  • Пловдив
Честита ваканция и от мен! Весело е безгрижно лято на всички! Да съберат повечко сили за шести клас Grinning

# 198
  • София
Весела ваканция и от мен на настоящите вече шестокласници!
И ние имаме списък,но не съм го погледнала още.Не се притеснявам за прочита му,надявам се да се осъществи.
Не мога да кажа дали при нас са взели предвид матурите,защото синът ми беше оформен още преди тях.Знам,че математичката му е казала,че ако няма 6 на матурата,няма да му остави 6 /явно за да не се отпуска/,но той е изкарал.
По всичко има 6,като изключим бит и техника,физическо и пеене.Но като не може да шие,да прави мартеници,да пее и да тича за норматив какво да правим.
Иска ми се да напиша още неща за тези предмети,но ще се въздържа...нищо не се е променило от моето време.

vangobi и моят син не беше разбрал кога е на училище днес и се беше засилил да ходи в 7.30.
Те бяха от 9 часа и приключиха точно за 15-20 минути.

Още веднъж весела ваканция не само на децата,но и на майките и надявам се да продължите да пишете в темата.

Да Ви почерпя с любимата торта на дъщеря ми,която вчера навърши 4 години и вече била голямо момиче   Flutter!

# 199
  • София

Ali&Meli да ти е жива и здрава щерката и много радост да ти носи порасналото дете.

# 200
Ali&Meli, честит рожден ден на порасналото ти момиче! 4 години си е сериозна възраст - да я нацелуваш!

Мартина завърши с пълно 6 и грамота! Днес им беше последен ден, сега е на рожден ден на съученичка и празнува.
За лятото нямаме никакви планове, но ми се иска да отиде на някакъв лагер, от училище няма да имат. Ще трябва да се поинтересувам, ако не е късно за записване.

# 201
Ali&Meli да ти е жива и здрава щерката, да те радва и да те направи най-гордата и щастлива майка на света   bouquet

# 202
  • Plovdiv
Браво на всички дечица за успешното завършване!  bouquet Heart Eyes

Али, да ти е жива и здрава малката кукла!  bigdance2

И Митко излезе в 7 сутринта и се прибра в 15:30. Laughing Големи празненства. Grinning
И понеже заговорихте за 6 клас Wink - дали са им новите учебниците. Sunglasses
Ето и нашия списък:

1.   Елин Пелин – разказът „ Косачи”.
2.   Михаел Енде – „Приказки без край”
3.   Оскар Уайлд – „Щастливият принц”
4.   Йордан Йовков – разказът „Серафим”
5.   Антоан дьо Сент -Екзюпери – „Малкият принц”
6.   Жан дьо Лафонтен – басни – „Гълъбът и мравката” и „Жабата, поискала да стане колкото вола”
7.   Езоп – басни – „Лъв и мишка”
8.   Виктор Юго – „Клетниците” или „Гаврош и Козета”
9.   Марк Твен – „Принцът и просякът”
10.   Бранислав Нушич – автобиография
11.   Христо Смирненски – стихотворения – „Братчетата на Гаврош”
12.   Веселин Ханчев - стихотворения
13.   Ханс Кристиян Андерсен – „Славеят на китайския император”
14.   Паисий Хилендарски – „История славянобългарска” – предисловие
15.   Иван Вазов – стихотворения – „Отечество любимо”, „Радецки”, „Немили-недраги”; „Под игото”
16.   Добри Чинтулов – стихотворения – „Къде си, вярна ти любов народна?”
17.   Любен Каравелов – стихотворения – „Хубава си, моя горо..”
18.   Христо Ботев – стихотворения – „Хайдути”

Изброени са задължителните стихотворения, разкази и басни. Уточнението - ако може да прочетат целите книги. Laughing
Весела ваканция на всички ви. Hug Ние заминаваме в сряда - т.нар. семейна почивка. Laughing
Да ви поздравя с една песен, която от няколни дни слушам с удоволствие. Sunglasses Създава ми настроение. Laughing

# 203
  • Пловдив
Малееее, а аз си мислех че нашите 12 книги са много ooooh! Успех с четенето Peace Илияна иска да започне с „История славянобългарска" и "Под игото", пък след това докъдето ги докара.

Ali&Meli, честит рожден ден на госпожицата! Много щастие и пожелавам!  bdbaloni

# 204
  • по течението на реката
Ние тази година най-културно се поизложихме,  Embarassed ама пак сме солидарни - и двамата с по две  петици. Тази история до кога ще ни мъчи не знам и двамата са се Зложили там. Другите петици са,нейната по английски (чак се чудя как и е писала толкова при две тройки през срока), а тромчо наши има 5 по физкултура. Ама как да му се сърдя,като майка му беше същото "кифте"  Embarassed

Али,жива и здрава малката ти голяяяяма принцеска!
 newsm59
Весела ваканция на всички шестокласници!
  Hands Clap

# 205
  • с/у ОколоМръсТното
Али_мели, ЧРД на твоята кукла   bouquet Hug

# 206
 Simple Smile здравейте , една седмица не съм влизала тук и сте изписали 7 страници  Simple Smile

-доколкото успях да ви изчета - толкова познати случки и ситуации споменавате, че направо се сетих за времето, когато децата бяха по на месеци и майките си обменяхме инфо кое дете вече колко зъба има, например  newsm03.

нашите бележници ще се получават в сряда, и аз тогава ще знам със сигурност с какви оценки точно ще завърши моята seksi_leksi / това е никът на Лекси в impuls /.  #2gunfire  Joy

списък с книги още нямат, но сега ме подсетихте една случка от миналото лято -  предложих на Лекси да чете "Под игото " / тя едва ли стигна по-далеч от стр.4 /, тя започна да чете много съсредоточено, умислено и бавно , вдигна глава и ме попита : " Мамо, а има ли над игото ? "  newsm78

та така, аз и книгата бяхме дотам Wink

айде, че много писах аз / за моите стандарти /  Joy , до скоро  и да не се забравим през ваканцията !  Hug

# 207
  • София
Али Мели, да ти е живо и здраво момичето   bouquet
Желая му щастливо детство!

Честита ваканция на всички  Hug

# 208
Ние завършихме с две 5 по математика и човек и природа.Весела ваканция на всички дечица!!!

# 209
Ali&Meli,   bouquet
Жива и здрава да ти е малката принцеса, дано винаги грее усмивка на личицето и и и винаги да се чувства обичана!!!

При Боби преобладаващите оценки са 5-ците, но за мен това е очаквано и смятам, че се е справил добре / винаги искам повече, но реално за средата и изискванията - представянето му не е лошо/. 6-ците са по-скоро екзотика в нашия бележник  Flutter, но се надявам догодина да има малко повече.

Общи условия

Активация на акаунт