5-то класници дръжте се... още само 4уч. дни!

• 12 517
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
  • с/у ОколоМръсТното
При едно условие,че няма да си говорим за  училище,а за хубави неща  Joy

Нямааааааааа...  Naughty
Аз ще донеса снимки на голи мАжове и ще ги обсъждаме  Joy

# 226
  • София

Нямааааааааа...  Naughty

Обещаваш ли?Да не забравиш... Flutter

# 227
  • София

Нямааааааааа...  Naughty

Обещаваш ли?Да не забравиш... Flutter

Мдаааам! Виждам, че купонът се очертава тематичен... Joy Joy Joy

# 228
А, и да мина на тема сериозна: дайте наистина да си организираме дълго обсъжданата срещичка! Искам да видя Лени с коремче!   Heart Eyes Че по-нататък ще и е по-трудно...

На оружие тогава, защото служба не остана. Днес ми е последен ден на работа и след седмица вече влизам в опасната зона  Crazy Flutter Hug
За да не цитирам безброй поста - но твърдо визирайки последните - обещавате налиииии?!!!! Joy hahaha Joy hahaha
Щот и аз искам малко да оплакна оче с чужд гол мАЖ, че иначе на къдет да се обърна все това виждам  Mr. Green Laughing Joy hahaha и в близката година надали ще бъда лишена ото подобни гледки ама звучи интригуващо  Hug hahaha bowuu Joy

# 229
  • с/у ОколоМръсТното
тогава другата седмица, а...  Thinking
Понеже Лени ще е почетния ни член   bouquet, а тя е с корем и в Младост, то срещата трябва да е в тази околия.
Може и в Бизнес парка, та и аз да намажа   Twisted Evil

# 230
  • София
Само не на 26-ти (петък), моля!

# 231
  • с/у ОколоМръсТното
... съм стара и грохнала и сигур зат'ва ми се стопли душичката от тез песньовки. ПОЗДРАВЯВАМ ВИ с тях  Heart Eyes  bouquet

# 232
Ако ще е в Младост - само ми кажете от предния ден къде и кога? И съм изцяло ваша и не протакайте много щотооо .... после да не кажете че не съм ви предупредила!

# 233
 Simple Smile а ние от провинцията, ще чакаме онлайн доклад от вас след срещата  Joy

хубав ден, момичета   bouquet

# 234
  • Bristol
Щот и аз искам малко да оплакна оче с чужд гол мАЖ, че иначе на къдет да се обърна все това виждам  Mr. Green Laughing Joy hahaha
Ти къде се редиш  Joy освен ако не бързаш да получиш контракции и да родиш  Laughing

# 235
'Айдееееее на срещатааааааааа! Grinning

# 236
  • с/у ОколоМръсТното
Simple Smile а ние от провинцията, ще чакаме онлайн доклад от вас след срещата  Joy

много моля, чувствайте се поканени  Hug
Мери, вие няма ли да си идвате в БГ?

Такааааааа, значи през другата седмица.  Thinking
Повечето май сме от работещата класа, значи требе да е привечер. С деца или без? Аз по всяка вероятност ще съм сингъл, освен ако не ви довлека някой чужд мАж убавец и то дибидюс гол да е. Все пак темата на срещата е определена вече  Laughing

# 237
  • София
...., освен ако не ви довлека някой чужд мАж убавец и то дибидюс гол да е. Все пак темата на срещата е определена вече  Laughing
Гениално! Тъкмо щях да питам по кфо шъ съ разпознайм... Joy

# 238
Тя Шани сигурно с колелото ще дойде hahaha

# 239
  • София
М4 и ние имаме подобен проблем точно с госпожата по ЧП. Точно по предмета, по който най-много знае, интересува се и учи първият срок имаше 4! Бях шокирана, но класната ми каза, че за тая госпожа си имала направо психически проблем. Преподавала на 10-ти клас, ама родителите подписали протестно писмо и я пратили 1 година в отпуска, обаче нямало как да я съкратят и я тази година я сложили на 5-ти и 6-ти клас! Вторият срок изобщо нямахме нормална родителска среща, само някаква за подписване на декларация за безопасност на движението, на която всеки идваше и си отиваше и нямаше как да се обсъди проблема с всички родители. Щяло да има към края на годината, но тя така и не се състоя. Исках да видя и аз резултата от външното оценяване, да разбера детето наистина ли не знае и какъв е случаят. Резултатът му е 24 точки! Учил си е съвсем сам, аз ръчках главно по история и малко по български, но с триста зора успях да постигна 16 точки по история и 19 по БЕЛ Embarassed Ами то детето уж чете по история, а си пуснало телевизора и гледа по дискавъри за самолетните катастрофи. #2gunfire
Та въпросната госпожа изобщо не е в час, обърква тестовете (според класната, която също е потърпевша, защото тая "госпожа" преподава и на нейния син), не знае материята ( според сина ми, а в случая съм склонна да му вярвам), не умее да преподава до степен, че заради "тъпата" госпожа дори часовете по история са по-интересни. Моят син не е то най-чувствителните (за щастие), но в такъв случай всеки може да се демотивира. Вчера проведох дълъг разговор с класната по въпроса, след като разбрах резултата от матурата. С въпросната госпожа ми е под достойнството да се разправям, а и не виждам смисъл. Като е "тъпа" и има "психически проблем" какво да говоря с нея? Направи ми много неприятно впечатление на първата (и май единствена) родителска среща, която имахме още в началото на годината. Класната се притесни, то и други родители и деца се оплакали, но сега как да събира родителите, а и не било сигурно, че догодина ще им преподава тая госпожа, защото май имало сигнали от други родители и не било ясно какво ще става. Т.е. остава да се надяваме други деца да са потърпевши...И аз съм бясна, но имах много сериозни други проблеми и не ми беше до това. Относно това, колко е важна личността на преподавателя ще допълня, че една от причините Светльо изобщо да "приеме" да се премести в СМГ беше, за да се отърве от "гадната" госпожа по музика в НУКК (те такъв дцвер нема, ама сега щели да я пенсионират) и живо се интересуваше дали и в СМГ ще учи музика. А сега господинът по музика му е един от любимите учители и музиката един от любимите предмети. Колко е музикален, ние си знаем, но важното е, че сега има съвсем друго отношение към музиката.
Иначе да се отчета за протокола: на матурите е с над 22 точки по другите 4 предмета (без история и бел), като обаче за годината единствено по БЕЛ и география годишната му оценка съвпада. По всички останали предмети са го "подценили". Но там нямам претенции, защото действително в СМГ шестици не се пишат просто така и явно има супер амбициозни деца. При тези изисквания успехът на класа да се 5.75... newsm78 Пък моичкият е с 5.33 Embarassed Не бил "зубър". Не че някой някога се е съмнявал в това.
Абсурдът е, че по двете "ненормални" математики (ЗИП и СИП) има шестици, а по "нормалната" - 5. #Crazy Но както каза баща му "при такъв куку нормално е да е така, ненормално ще е обратното..." Joy
Отдавна не съм писала, та сега май прекалих, ама и аз да си излея мъката...

Общи условия

Активация на акаунт