5-то класници дръжте се... още само 4уч. дни!

• 12 502
  • 308
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря за пожеланията ,момичета!Рождения ден мина супер.Заради профисията си имам доста негативна представа за съвременните деца.Пък на моменти "произведенията ни" са направо великолепни.Каката отпраши за северна България  с автобиографията на Нушич под едната и с лаптопа под другата мищница.Дали ще успеят да я избутат на открито пространство?!Ей,завиждам ви,софиянки-хем вали при вас,хем сте достатъчно да си организирате среща!Ериана,идвай на МОЛ-а в Стара Загора да ги изпреварим с едно алтернативно кафепитие Laughing

# 286
  • София
Здравейте момичета как сте. Ние вчера оставихме дечковците на село и сега ми е едно пусто без тях. Вчера чак ме боляха ушите от тишината, а в къщи едно подредено....... Cry, но нямам избор миналата седмица ми дойде доста нанагорно.

Успешна седмица на всички.

# 287
Шани, кога се връщаш?
Дай да планираме за тогава срещата, защото пък аз в четвъртък изпращам момчетата на лагер и ми се ще до тогава да съм с тях, че и после не е ясно дали няма да сварят изненада  Crazy Flutter
Момичета благодаря Ви за подкрепата, макар и да смятам че бих се справила с опонентите си приятно е да усетиш, че имаш и подкрепа  Hug Peace Благодаря!
Тази е една от темите, които са ми много скъпи и в които наистина тона и нивото са прекрасни за мен, затова и реагирах остричко на Някой си, да поясня ние с него сме стари опоненти - всъщност той е мой вечен опонент на тема ПЧМГ именно от темата в частното образование, но там спора ни е един вид нормален.
Лично аз нямам нищо против СМГ, просто преценихме че за нашия син ПЧМГ ще е по-добрия вариант, всеки родител има право на преценка и на решение, а при нас това беше и решение на детето, тоест синът ни също искаше да учи именно в това училище.
Както и да е това са неща, касаещи нас и пак казвам всичко споделено тук е именно, защото за разлика от началните ни 4 години тук избора ни се оказа сполучлив и съм доволна, че намерихме мястото си.
eriana  темата за частното образование   е тук. Всъщност те са поредица теми и е събрана страшно много информация, ако ти е интересно прочети, питай...
Там също има много приятни момичета, които с радост биха те упътили. Смея да твърдя, че тази тема промени \ за моя радост\ негативната ми до тогава нагласа към частните училище изобщо и ми даде шанса да потърся и да намеря подходящото за нас.
Не твърдя, че е лесно, но не е невъзможно. Факт е обаче, че за малкия не открих училище, което да отговаря на критериите ми. Просто винаги имаше по едно нещо, което да не ми допада и да не е подходящо за него по една или друга причина. Така че дори и сега не твърдя че частните училища са панацея и че са най-доброто. Имат обаче някои неуспорими предимства и е добре човек първо да ги проучи и тогава да ги отхвърли.
Иначе по темата с децата оставени някъде ...... и нашата не е лесна. От една страна ваканцията тук не е пълноценна за децата - категорична съм, от друга не всеки има къде и с кого да ги прати извън прашната София. Пък и наистина много ни липсват, от сега ми се свива сърцето, че ще ги пратя за 10 дни далеч. Става ми мъчнооооо ...... още вечерта......
Но важното е да има баланс и те да са щастливи и да си починат и ние все пак да вземем глътка въздух, защото понякога са си доста изтощаващи  Crazy Flutter

# 288
didbah, аз идвам много често до Стара Загора, не знаех че си от там. Дай ми някакви координати на лични. А МОЛа много си го харесваме. Моите отиват на кино, а аз...... Embarassed  Laughing

# 289
Lennyh   bouquet  Heart Eyes Аз съм ЗА частното образование, особено при липса на реална алтернатива, както е в нашия град. Само математически паралелки с подбрани деца, което съответно смъква и без това ниското ниво в обикновените класове. Иначе се интересувам от едно конкретно училище, че ми се иска да посъбера малко мнения.

# 290
  • Sofia
Момичета ,здравейте!  Hug
 Вчера се върнахме ,всичко беше супер. Ще ви изчета и ще разкажа подробно малко по-късно ,че съм се оплела яко в къщи  Blush. Надявам се всички да сте в отлично здраве и прекрасно настроение!  bouquet

# 291
 И снимкииии, искаме снимкиииии иначе ти пиша неизвинено отсъствие  Crossing Arms

# 292
  • София
Али Сън добре дошла!

mamamilk съжалявам за загубата ти! Sad

И понеже аз започнах темата за частното образование и по специално ПЧМГ,да помоля Някой си да не подклажда огъня в темата.
Досега добрият тон в нея не е нарушаван,макар да съм сигурна,че всяка от нас има собствени възгледи за доброто образование и възпитание на детето си.Освен възрастта на децата ни обединява това,че ни интересува какво се случва с тях в училище и извън него.
Някой си може би е добре да се представиш,себе си и детето си,не ядем хора,дори и дръзнали да изразят по-различно мнение.
Лени преди време бях разглеждала сайта на училището Ви и ми се струва,че имаше цени.Сега ги няма.Би ли споделила какви са те,може би е редно на ЛС,както прецениш.Благодаря!

# 293
  • с/у ОколоМръсТното
... Вчера се върнахме ,всичко беше супер.

Юхууууууу, чакам 5 страници описание  Party

Ще пускам нова тема...  Grinning
Някой нещо да иска да слагам, да линквам, да допълвам.
Ще сложа РД-то на детето на eriana   Hug Още някой си желаещ?  Rolling Eyes

Лени, аз съм само за уЙкенда.   Joy
Дата 2 или 3-ти юли как ви се струва? За срещата иде реч.

# 294
  • по течението на реката
Ali_sun,добре дошли  welcome Надявам се,че сте пътували добре и сте си изкарали страхотно.
Аз току що привърших с приготвянето на саковете. Тази нощ се каним да поемаме към моренцето. То пък едно време случихмееееее ooooh! Ама нали сме с карта,няма как да си променим плановете. Мен не ме бърка особено,защото така или иначе ще си почина.Ама дЯцата с такова нетърпение чакат прогнозата за времето на всички новинарски емисии и не са особено ентусиазирани.  Tired Дано да го духне вятъра този циклон някъде по-далечко. Вали не вали - тръгваме,пък каквото сабя покаже.  smile3540 Все ще си натопим краковките до коленете  Wink и ще опнем кокал под чадъро.   grinning039 В краен случай под този   umbrella  Confused

Lennyh,аПЦалютно съм съгласна с теб,че всяко семейство само трябва да прецени кое е най-доброто за неговото дете,независимо дали става дума за държавно или частно училище. За мен лично е много важно това да стане,съобразявайки се с мнението и на самото дете,защото смятам,че е много лошо родителите да имат някакви амбиции,които то не споделя. И ви поздравявам за това,че сте намерили най-доброто решение за вашия син  newsm10

Ох,момичета не знам как търпите.Аз моите по принцип нямам къде да ги пратя заедно за повече от едно преспиване. Майка ми не е добре със здравето и избягвам да я натоварвам (обикновено ходят по един за ден-два). Само веднъж съм ги оставяла двамата.Цял следобед ми беше едно свииито на душата...МъжО ми и той-цала вечер върви напред-назад и все пита "какво ли правят сега". И още вечерта се качихме на колата и отидохме и ние при тях (добре че не е далеч).

# 295
  • Пловдив
 Ali_sun , добре дошла HugНадявам се, добре сте си изкарали. Ние бяхме два дни в Хисаря. Случихме чудесно време. Децата не излязоха от водата. Много хубво си изкарахме.
mlambeva , прогнозата за времето хич не е хубава, но като сте с карта няма как да се откажете. Все пак ви пожелавам хубави емоции Peace И аз моите няма къде да ги изпратя. От както са се родили, са спали една единствена нощ при свекърва ми и това е. Сега съм ги записала на лагери. Илияна от 1-ви юли е на море, а Мартина от 23 юли на балкан. Надявам се всичко да мине добре. Макар, че още от сега ми е свито под лъжичката и знам че ще се побъркам от притеснение до като се приберат.

# 296
  • Sofia
Момичета ,благодаря за топлото посрещане  Hug! Подробен разказ и снимки в новата тема  Laughing. Сега успях да изчета всичко ,което сте писали.
 За среща около 2-3 юли - на линия! Младост ми е малко далечен, но ще се справя някак! Например 4-ти е ок, някъде през деня... ама както се разберем, ще направя всичко възможно да съм там  Hug
 Забравих да честитя официално на всички успешното завършване на 5 клас! На всички дечица - весела ваканция!
  mlambeva , на морето е друго  Laughing. Сестра ми са на Бяла и вчера каза ,че даже водата вече е топла! Хубава почивка  Hug!
mili.m , от 2 год. и моите са все с мен. Няма на кого да ги оставя и за час  Sad.
 mamamilk , искрени съболезнования  Sad, разбирам много добре как се чувствате всички!

# 297
  • Бургас
Привет на всички!
Отдавна не съм ви чела. Набързичко минах през темите  -  за матурите, завършването , ваканцията...
Евичка успя да поправи едната 5-ца от 1-я срок и завърши само с 1 - по география. Сега географията се оказа по-трудна от историята  Shocked
Така че сега се подготвя за "Сладкопойна чучулига" и за фестивала  през м.ноември в Анталия.
Това лято май и двамата ще са си у дома, тъй като Коко още суче и не искам да го пращам при майка ми. Сега тя е тук за 10-дни да го погледа и отмени свекървата.
mamamilk - моите искрени съболезнования за загубата ви. Само от 3 дни майка ми е тук и виждам колко ми е в помощ.
Шани Припомни ми че и аз за малко щях да получа 2-ка че не съм чела "Война и мир" - не помня как но ми се размина Simple Smile
И ние имаме списък за четене. Вече започна да чете от него.
Весела ваканция!

# 298
Mamamilk,съжалявам за загубата ви!
Шани, и нас да ни сложиш в списъка,плииииз Embarassed

# 299
Алисън, добре дошла!
Mamamilk,  Flowers Rose Flowers Rose
За срещата - 2 и 3 юли са четвъртък и петък. За мен не е проблем, но работещите как са? За събота повечето искат да са със семействата си и да го карат по-лежерно, но ако кажете за тогава аз съм ЗА!

Общи условия

Активация на акаунт