Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове храна се предлагат в болниците след раждане?
Какви видове храна се предлагат в родилния дом?
Какви видове храна се предлагат в болницата в Бургас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какви видове храна се предлагат в болниците след раждане?
 - 
				Какви видове храна се предлагат в родилния дом?
 - 
				Какви видове храна се предлагат в болницата в Бургас?
 - 
				Какви са мненията за матраците Magniflex?
 - 
				Какви са мненията за многократните пелени на местния пазар?

Тогава толкова не се притесних щото беше слабо подуването, но сега има дни в които е ужас. Но въпроса ми не беше свързан с това. Кожата на краката ми е станала на някакви петна - малки, бели, все едно там няма пигментация.  Това дали е свързано с подуването?  Оф, другата седмица съм на преглед, да видим онзи какво ще направи. Като гледам как са се притеснили всички около мен, май ще ходя в Смолян на преглед при познат лекар на зълвата.

То не се живееше тези дни от жега.  
 Как ще е за напред не ми се мисли. Това лято няма да мога да избягам от София.  
 Те така изкарват повече пари и от хирурзите! Не трябва хората да толерират тази практика. Корупция ще има докато има хора готови да дават. 

Но свят широк, котки всякакви. 

Има една бяла ризка с размер 3м. и една на каре в розово и бяло, която е с размер 12м., понеже съм много заблудена и бях взела размер 6м. без да преценя, че се пада декември тогава