Кухни - 24та тема

• 56 743
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
Ето и аз да се похваля с почти завършена кухня въпреки,че това зеленото вече ме дразни.
http://media.snimka.bg/3320/012895413-big.jpg

И на мен ми хареса кухнята ти Peace,зеленото ти не е много и не се набива толкова  Naughty-с една дума не е дразнещо.Да ти е честита  Hug

# 121
Браво tasi,страшна ти е кухнята,много ми харесва,едно към едно с проекта.Поздравления!
Моята искам и тя да е висяща,дано да стане.

# 122
Tasi, и на мен много ми харесва кухнята, много е различна, изчистена, много модерна визия,а зеленото е уникално, любимият ми цвят. Ще се радваме на още снимки. Поздравления!

# 123
  • София
tasi, супер е кухнята!

# 124
Благодаря на всички.Хола е в зелено и за това има малко от него в кухнята,но май е излишно.
Браво tasi,страшна ти е кухнята,много ми харесва,едно към едно с проекта.Поздравления!
За съжаление другата стена няма нищо общо с проекта ,но с мъжа ми вече нямаме търпение да се местим и го даваме през просото.
След като купихме черните уреди видяхме,че има и бели  от същата серия ooooh!,които ще ни подхождат много повече.
Изглежда голямо,но сега като сложа и мебелите и нищо няма да остане,но и на това съм доволна.

# 125
След като купихме черните уреди видяхме,че има и бели  от същата серия ooooh!,които ще ни подхождат много повече.

Абе свиркай си! Така е като акцент, пък и се връзва със стената.

# 126
Привет и от мен . Бях писала преди време за идеята за куня зебрано ....ами проекта се осъществява и е надявам до края на юли да е готов . Сега имам дилема за ламината .Май се оказа странен цвят това зебрано и не ми побира главата какъв ламинат да сложа . Кухня дневна трапезария е едно помещение с тенденцията да си поръчам и холната секцийка зебрано а диваните оранжеви . Ориентирала съм се към светъл ламинат .Какво ще кажете ?

# 127
  • Пловдив
Привет и от мен . Бях писала преди време за идеята за куня зебрано ....ами проекта се осъществява и е надявам до края на юли да е готов . Сега имам дилема за ламината .Май се оказа странен цвят това зебрано и не ми побира главата какъв ламинат да сложа . Кухня дневна трапезария е едно помещение с тенденцията да си поръчам и холната секцийка зебрано а диваните оранжеви . Ориентирала съм се към светъл ламинат .Какво ще кажете ?

Да, светъл, по възможност светлото да съвпада със светлите нишки на зебраното и да не е с много ясно изразена дървесна шарка (за предпочитане е дори едноцветен), за да не стане прекалено шарено.  Peace

# 128
и аз съм "за" едноцветният ламинат. по-изчистено /семпло/ е по-добре. newsm10

# 129
  • София
Благодаря на всички.Хола е в зелено и за това има малко от него в кухнята,но май е излишно.
За съжаление другата стена няма нищо общо с проекта ,но с мъжа ми вече нямаме търпение да се местим и го даваме през просото.
Изглежда голямо,но сега като сложа и мебелите и нищо няма да остане,но и на това съм доволна.

не се кОси толкова за бяла серия на Ора-та, може би е по-добре така, тъй като това бяло е с леко сивеещ оттенък - ето снимка, леко се вижда, на живо в по-явна разликата.

# 130
 tasi кухнята е много хубава, и зеленото не е много и много добре стой. С здраве да си я ползваш и да и се радваш  Hug

# 131
Страхотно е Таси,много е свежарско,не съжалявай,със здраве да си я ползвате Peace

# 132
Здравейте от мен  Grinning , кухните са ви страхотни! Предстои ни да си подновим кухнята, мислихме да е по наш проект, но нещо не се получи. Утре имам обикаляне по - магазините за нова. Надявам се в най - скоро време да се похваля и аз.
Лек ден!

# 133
Запис!Ще коментирам по-късно  Embarassed

# 134

Общи условия

Активация на акаунт