Отговори
# 15
запис  Peace

Нигела, много сте порастнали, страхотни снимки  Hug акъл не мога да дам защото сме на същия хал, не реве но се дърпа постоянно и ходи накъдето му видят очите.
Меги ние като почнем да правим фъррр и после започва да си тътри краката пак да правим фъррр хитреца му с хитрец  ooooh!

Ако решите за среща кажете кой ден, може да се дотътрим и ние  Rolling Eyes

# 16
# 17
  • Пловдив
Здравейте  Grinning
Джиджа, Нигела, много са ви сладки малките мъже  Heart Eyes
Джиджа, и аз много се дразня на такива дето купуват всичко на децата си и така се дразнят и другите деца. Тук си имаме една групичка дето вечно са със соковете, шоколади, бонбони и т.н.  Close А майката, наистина е можела да бъде по-деликатна. И аз щях да се издразня на такова изказване.
Мимка, и при нас същия проблем  Crossing Arms, като я пусна в парка и хваща пътя, а аз все след нея тичам. Tired За ръчичка ходи ,но много малко, ако сме тръгнали някъде наблизо и след продължителни уговорки. Аз и с триколката не смея да ходя надалеч, че се изправя и сама слиза. Без количка съм за никъде. Напоследък даже гледам повече да я държа в нея, че и без това достатъчно време беснее вкъщи. Прави ми впечатление, че децата, които ги гледат бабите им са по-кротки и не се отделят от тях, та си мисля, че в мен е причината да е толкова дива  newsm78
Да се похваля, че днес няколко пъти сама си каза а-а и после си свърши работата в гърнето. Твърдо съм решила след 21-ви да махаме памперса и този път няма да има връщане назад  Naughty /разбира се само дневния, за спането няма да бързам/
Октомври07  Heart Eyes
На останалите  Hug
 bye и приятни сънища  smile3524

# 18
Дзак! И ние да се запишем в новата темичка.

Направила съм снимки, но не мога да ги сваля на компа. Няма ми кабела. Прерових всички наелонови пликчета на Диана, пълни с боклуци,  но го няма. Така сме ние, като липсва нещо, се оглеждам за торбички. Много ми е прибрано детето.

Nigella, ако намериш начин, моля сподели го с нас. Обикновено Диана тича напред, аз тичам след нея. Ако не сме с количката да я вържа, не мога да я прибера от парка. В триколката се изправя права на седалката и започва да слиза в движение.
Пу, на леля хубавеца!

Anelia_10, блазе ти. Да ти кажа, започнах да си мечтая за момче. Ами те момчетата все при мама си стоят, я кривнат на някъде, я не, и каквото намерят го носят на мама на пейката. Мамите все кафенца пият.  А моята хала хваща разни неща, мъкне ги из цялата градина и като види друго интересно нещо, просто ги захвърля в движение. Аз все разнасям да връщам играчки.

Джидже, не обръщай внимание на хорските приказки. Все ще се намери кой да иззлобее. Нали ти си познаваш най-добре детето. И педиатър го гледа. Какво повече. Твоите познати да не са ортопеди случайно? Завидяли са ти за нещо.
Лелее, Криско какво хубаво голямо момче е станал! Пу, пу!

Erisii, според мен майките дават повече свобода на децата, затова са по-активни. Бабите се страхуват, защото гледат чужди деца и отговорността е по-голяма. Освен това са по-бавно подвижни, държат децата близо до себе си и, според мен, шамарите играят доста по-често.

Mirama, тъкмо се канех да помоля добрия Октомври07 да закачи и моето гардже на таблото, и ти ме превари.

Ох, моята дъщеря се оформя много чувствителна. От известно време я оставям вкъщи по гащета, обяснявам за гърнето, слягам я от време на време и в началото беше много ентусиазирана. Знае гърнето за какво служи, старае се много детето, обаче все не успява и пълни гащите и започва да плаче. Вчера вече започна да реве, не дава да й сменя памперса и бяга. Леле, в чудо се видях. Докато се сетя, че тя се страхува да не я оставя по гащи. Като й показах чистия памперс, сама дойде. Уф, ще я оставя с памперс още известно време. Може да й купя памперс-гащи и да я слагам на гърнето през половин час като сме вкъщи, примерно, докато хване цаката.  Sad

# 19
здравейте Simple Smile
честита ни нова стара темичка , не съм ви чела ,но ще се постарая
сега отивам малко да почета
приятен ден на всички

# 20
Как да го науча да ходи с мен, хванат за ръчичка? Някой идеи??? Хелп?  Joy

Nigella, залепи му я за твоята  Mr. Green
иначе и моят хубостник не дава, но той обикновено тича 10 дължини пред мене, та аз просто се страя да подтичвам до него. Винаги взимам количката, за да си го прибера от парка успешно иначе другата ми алтернатива е да ме рита докато го нося.

за който не е видял:
СРЕЩА: 17.06 (Сряда) - от 17ч в парти клуб ГАрффийлд

# 21
Привет и от нас.
Ние повече се подвизаваме вече на вилата.
Вчера си бяхме тук заради изборите. После разходки семейни и денят така бързо се изниза.
Ще следя за среща през седмицата, може и да се видим най-после.
Нигела, Джиджа големи сладури момчетата.
И аз много не одобрявам задоволяването на всички прищявки. За съжаление  самите родители след време сами ще го осъзнаят.
Аз на Вили не давам занимавки разни преди ядене и много се дразня деца да щъкат из площадката с пълни ръце и уста Laughing Амаа  май няма оправия с този проблем.

мярнах анкета на Мирама. Отговарям наслуки:
*Не може да яде сам. Яде още пасирано яденето Rolling Eyes Много сме назад с това занятие
Справя се само с вилица. С лъжица става мазало.
*Казва си името отдавна. Но пред непознати нищо никога не казва.
*Като го питам за нещо, което е направил той си отговаря - Вили.,ако е батко му казва -Бапи. Не се е случвало да "лъже" Laughing
От мен толкова.
На всички Hug Hug Hug Приятни разходки!

# 22
mamma mia, честит празник!
Бъди все така усмихната, позитивна, обичана и обичаща!

ersii, Тонито, венерка, мерси за хубавите думи за дребен  Hug
Тонито, може наистина да не й е време още...Поне, че разбира за какво е Wink Успех с начинанието  Peace И хич не си мисли, че с момчетата е по различно.  Laughing
erisii, успех и на вас с памперса Simple Smile Иначе за гледането на бабите...мисля, че зависи и от самата баба. На нашата градинка има такива луди хлапета, че бабите им като искат да ги прибират цялата махала разбира - бягат, викат, тръшкат се, пък бабата крещи повече от тях  Crazy Но и при майка ми дребен повече слуша. Нито се е тръшкал, нито е викал за щяло и нещяло... Tired

За срещата във Варна, ми нека я направим в сряда тогава. Аз лично ще съм в Морската на Летния веднага, след като взема кухнята. Вече на когото когато му е удобно.   Peace

Крис вчера цял ден нищо не е ял Sad Вечерта на ръба на боя си изяде супата. Незнам какво да правя. Тази сутрин не закусва... Sad Някакви предложения или обяснения  newsm78

# 23
  мама мия честит рожден ден! Бъди жива и здрава!   Blush знам, че си виден "коткозаворолюбител'....

# 24
Крис вчера цял ден нищо не е ял Sad Вечерта на ръба на боя си изяде супата. Незнам какво да правя. Тази сутрин не закусва... Sad Някакви предложения или обяснения  newsm78

Доколкото си спомням, в жегите отказват да ядат. Ето, Дианата току що отказа и трите порции от кухнята.

П.П. Намерих кабела в колата. Ето снимките. Пишман фотограф съм, но ще схванете общата идея.

http://img2.imageshack.us/gal.php?g=dcfc0413.jpg

П.П.П. Менюто за обяд беше крем карамел и пъпеш. След това отиде в спалнята, легна си и заспа без възражения пред изумения ми поглед.

ппррпп И сложих снимка в албумчето за заглавна страница.

Край вече!

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 13:19 от Тонито

# 25
Мама Мия честит рожден ден

И Боби не иска манджите от кухнята хапва само баначе или бисквитка, Grinning Grinning сигурно е от жегите зъбите вече ни излязоха имаме пълен комплект 20 млечни зъбки Laughing

# 26
Hug Привет, момичета!!!  bouquet

За ходенето за ръка Косьо се научи с баща ми, него като го хване и не го пуска, само като му умалее ръчичката обяснява, че иска да смени с другата, сега вече си
ходи без проблем за ръка и с мен, с малки изключения понякога
Количката и аз още си я бутам, особено на по-дълга разходка, когато даже си спинка в нея поне час и половина, иначе имаме триколка и Косьо много й се радва
За храната, хапва си без проблеми манджите от кухнята или домашно сготвено, също така сега яде много плодове, пие доста сокове и вода с удоволствие

Мама Мия, здраве, щастие и много обич!!!

Ами това е от нас за сега, приятен следобяд!!! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 13:53 от Bulechka™

# 27
Мамма мия, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
 БЪДИ ОБИЧАНА, ЩАСТЛИВА И БОГАТА /всякак/

Тонито, малката е голяма симпатяга... с каква дълга косичка. Heart Eyes
Всички дечица все на по-големи ми изглеждат. Велин дребус си пада май. newsm78

за ходенето за ръчичка. Велински почти винаги е хванат за мен. Да не ме изгуби. Rolling Eyes Обаче все иска да си бута количката и то САМ.Винаги се блъска някъде с нея. А без количка да ходим не става, че вече по -далеч ходим. Иначе слуша  хлапето повечето време. Grinning

Ей ги на и двамата: http://foto.bg/data/6375/Kris_Vili_1.jpg
Крис на Капелла http://www.foto.bg/data/6375/medium/Kris_kapela.jpg
 пак на Капелла плей http://www.foto.bg/data/6375/medium/Kris_kapela2.jpg

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 14:00 от _Venera

# 28
Здравейте набързо от мен момичета. ))))

Честит Рожден Ден Мамма Мия!
Желая ти щастие, много приятни емоции и да сбъднеш мечтите си!

Ние днес бяхме на контролен преглед при кожната лекарка, има подобрение, изписа ни още един крем с който да мажем 1седмица. Надявам се най-сетне да се оправят нещата.
Сега съм се захванала да готвя набързо, че след 1час трябва да тичам пък на работа. А за изпитите хич не съм сядала още да чета (които започват от 21ви), напоследък малко трудно смогвам. ))))

Ето няколко снимки от нас, първите две са от един наш клуб, бяхме на рожден ден. ))))

на РД в Диснимания
пак там
Тетевен, в хотела
пак там
в душкабината
прави муси-муси
тук и е смешно
на центъра

# 29
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАМА МИЯ,ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА.

Общи условия

Активация на акаунт