Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 150 059
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
а да знаеш случаино ако е рефлукс дали как може да се оправи? :С

# 646
Израства се просто. Предполагам, че със захранването с твърди храни и способността на бебето да седи самостоятелно след навършването на 6 месеца и нещата постепенно ще се регулират.

# 647
благодаря много за инфото и лека вечер

# 648
  • София
Имам въпрос (който ако не е за тук, моля да бъда извинена) - синът ми е на Лактана Киндер. Онзи ден пробвах да му давам постепенно вече прясно мляко, но не му понесе добре на стомахчето и пак си му давам Лактана Киндер. Та въпроса ми е - до кога мога да му давам АМ и от кога е добре вече да го заменя с прясно мляко?
ПП Яде иначе кисело мляко, сирене, сметана, изобщо всякакви млечни продукти без никакъв проблем

# 649
Мелинда, можеш да даваш Лактана Киндер до пълнолетие Laughing Wink.
Прясно мляко може и изобщо да не даваш за пиене.

# 650
  • София
Мелинда, можеш да даваш Лактана Киндер до пълнолетие Laughing Wink.

Е, чак пък толкова  Mr. Green
Всъщност той отдавна не пие АМ (от шише), а му го давам в каши, мляко с бисквити, кремчета и т.н.

# 651
Моето дете е по-голямо, но продължава да пие от шише Blush
а му го давам в кремчета и т.н.

Не се ли губят полезни вещества при термична обработка?

# 652
Може би го добавя след охлаждане  Simple Smile

# 653
  • София
Кой да се сети, Блонди, то нали малко акъл ти трябва, ама да ти дойде навреме  Embarassed  smile3537 Вече така ще правя, ама че съм глупава, мерси за идеята   bouquet
Gianna, нека си пие детето, какво лошо има. Моят син като отказа да пие (а беше на 1 годинка), се чудех как да му го давам това АМ все пак, не може без хич, малък е още

# 654
Може би аз ще съм единствената която ще се изкаже малко по-различно за Лактаната Био1-първо бяхме на Нан сензитив,ама се запе4е и взехме Лактана био 1,с голям зор го изяжда,последните милилитри направо мъка....иначе си акахме редовно.Всеки път след нахранване -повръщане,при положение ,че не давам по-големи от нормалните за нея мл.да не говорим,че когато минахме на него,получи малко колики(по принцип нямаме).Тъй като каката ми ядеше Аптамил и нямахме проблем с акането,реших от днес пак да мина на него-засега го хапва с голямо удоволствие,дано да не я запе4е,ще пиша пак скоро за резултата.

# 655
Моето бебе беше на дохранване 1 месец с Нан,но все гладен беше.Започнах да му давам Лактана и разликата е голяма.Още първият път си изпи млякото с голямо удоволствие и спеше по-спокойно.

# 656
Може би аз ще съм единствената която ще се изкаже малко по-различно за Лактаната Био1-първо бяхме на Нан сензитив,ама се запе4е и взехме Лактана био 1,с голям зор го изяжда,последните милилитри направо мъка....иначе си акахме редовно.Всеки път след нахранване -повръщане,при положение ,че не давам по-големи от нормалните за нея мл.да не говорим,че когато минахме на него,получи малко колики(по принцип нямаме).Тъй като каката ми ядеше Аптамил и нямахме проблем с акането,реших от днес пак да мина на него-засега го хапва с голямо удоволствие,дано да не я запе4е,ще пиша пак скоро за резултата.
Здравейте момичета.И аз да се присъединя към по горното ,моето бебче едва го изяждаше и то само до половина ,следвало и повръщане - смених млякото с Гербер ,засега не повръща, не се запича,жалко че детенцето така реагира на АМ SadГербер ни препоръчаха педиатрите/2 педиатра/ - някой има ли някакво мнение за него?

# 657
Рени, предвид пюретата и менютата на Гербер, със сигурност и млечната им формула е на ниво.

# 658
Засега продължаваме с Гербер ,не повръща - това е важно за мен,добре ака, ползваме още биогайа и колиф за колики -  та по лека нещата се нормализират.

# 659
  • София
Здравейте имам питане малко в перспектива към майките ползващи Лактсна Био. Доста от въпросите си зададох в темата за избор на АМ, но тук да попитам ако останем за напред с Лактана, а ние след седмица навършваме 4 мес. Смятам да захраня с Био оризовата каша на Лактана след навършване на 6 месеца, като съм против всякакви сокове и тем подобни ( за тях смятам разредени да давам след навършване на годинка и половина, ако ги иска). Та въпроса ми е следния тъй като плануваното от мен захранване се оказва, че ще съвпадне със смяната на млякото от 1-ца към 2-ка. Дали да не отложа захранването с например 2 седмици в които да давам Лактана 2 за да привикне малкият към смяната на млякото и после да захраня с кашата, всъщност захранването да стане на 6 мес и две седмици. Опасявам се от връщане на коликите ( ако въобще ни отминат). Дори обмислям целият 6 месец дали да не давам Лактсна 2 и като навърши 7 месеца да захраня, дали ще е късно? Нали все пак 2- ката се води по хранителна? Благодаря предварително за отделеноъо ви внимание и за съветите ви.

Общи условия

Активация на акаунт