Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 427
  • 661
  •   1
Отговори
# 165
знаех си, че не може един фризер за всичко  ooooh!

# 166
знаех си, че не може един фризер за всичко  ooooh!
Аз съм с хладилник с камера Confused съвсем нямам място, но все пак благодаря Smiley*

# 167
  • На брега
Smiley*   Hug  благодаря за подробното обяснение  bouquet ей сега се качвам на черешата  Laughing

# 168
Здравейте,
ние снощи хапнахме панирани сиренца :

и панирани ролца от раци  :

# 169
  • В сърцето на живота!
iucka как правиш панираните ролца от раци?И по точно ролцата от раци - предварително ли си ги приготввяш или са готови и направо ги панираш? newsm78

# 170
не разбрах за самите ролца ли питаш или за панировката  newsm78. Ролцата са купени, а пастата е "патафри".

# 171
Тарта с тиквички

# 172
  • В сърцето на живота!
не разбрах за самите ролца ли питаш или за панировката  newsm78. Ролцата са купени, а пастата е "патафри".
За ролцата от раци. Laughing  Пастата я имам Wink
Аз знам за едни ролца от раци които се пържат.А ти в сурово състояние ли ги панира или първо си ги изпържи и после панира?
дано ме разбра този път Embarassed

# 173
Здравейте,от мен мусака от тиквички пиле с ориз кекс по рецепта на "Йоткер" печена тиква с яйца,захар и мляко и сладолед с ягодова заливка

# 174
Палачинки

и хлебчета.

Да добавя и злощастното ми сладко ( не са маслини Naughty) от зелени орехчета, което ми загуби два дена, а резултатът е две бурканчета и боядисани пръсти и нокти - все едно съм копала с ръце в градината. Никога до сега не съм варила, майка го прави, но съм доволна от вкуса му - хареса ми. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 14:40 от labrex

# 175
  • Ах, морето
Тутманик:

# 176
При нас снощи картофена салата и пилешко филе със сусам:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341865&pid=12852352
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341865&pid=12852374

iucka,и аз се да попитам как правиш  рулцата от раци,че имам едни във фризера,а ми изглеждат така приготвени вкусни   Grinning

# 177
За ролцата от раци. Laughing  Пастата я имам Wink
Аз знам за едни ролца от раци които се пържат.А ти в сурово състояние ли ги панира или първо си ги изпържи и после панира?
дано ме разбра този път Embarassed
   Grinning Сега те разбрах. Нищо не ги правя предварително. Пържа ги самоведнъж и то с панировката. Те могат и без да се минали термична обработка да се ядат (аз например ги ползвам за различни видове салати). Сигурно има и някакъв друг вид ролца, но аз не съм го виждала. Тези които ползвам са ето тези :. Тук са печени на скарата (пускам снимката, защото се вижда по-добре какво представляват. (на 2 различни фирми са и затова са в 2 цвята.  Hug
 А иначе пастата е (зависи от колкочеството на продукта за пържене) 2жълтъка се разбъркват с брашно  и бира до толкова че да стане по-гъсто от каша / или като лепкаво тесто. БЕлтъжите ги разбивам отделно и прибавям към бръгата смес. Това е. Стават като байганети.

# 178
  • В сърцето на живота!
iucka точно за тях говоря и аз  Grinning Значи както са си суровички - само ги панираш и готово. Peace

# 179
За днес съм приготвила едни хапки с мус от риба тон и рикота по рецепта на Йоли ,и също ще панирам мерлуза,и салатка

Общи условия

Активация на акаунт