Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 375
  • 661
  •   1
Отговори
# 405
Аз вчера направих тортата с мюсли и днес я ядем, много ми харесва като че обаче повече мляко трябваше да сложе много ми е суха. За снимки не съм заредила фотоапарата, друг път.
Ако може рецетата на нелла за запеканка с тиквички
и рецептата на блу айс за фритата с тиквички.
Мерси предварително

# 406
blue eyes welcomeс нови идей в темичката.Ние днес сме на свински ребърца с ориз и копърче ,леща яхния -любима на големия ми син, шопска салатка и черешовия сладкиш на Лабрекс.  bouquet             За съжаление няма да мога да пусна снимки bowuu

# 407
....................... За съжаление няма да мога да пусна снимки bowuu

Ах, super.mama.ani, ти си си осигурила наслада за небцето, а нас лишаваш от насладата за очите........... Cry

# 408
  • София
Рени, откъде купи баклата?
Обикалям по пазарите и не мога да намеря никъде.

# 409
  • София

Мъжът ми вчера я купи от пазара на Кр.село.

# 410
  • София
Мерси, малко ми е далече, но ще отида .

# 411
Благодаря за топлото посрещане   bouquet
Рецептата за Фритата с тиквички гледах в Бон Апети преди няколко години и от тогава ни е любима.Става само за 20тина минути.

Фритата с тиквички

2 средни тиквички
1 стрък пресен лук
1 стрък пресен чесън
връзка копър
сирене
кашкавал
5 яица

В тавичка намазана с олио слагам настърганите на едро тиквички,нарязаните пресен лук, чесън, копър и натрошено сирене, посолявам и слагам да се запече за 15 мин. в загрята фурна.След това заливам с разбитите яйца и малко преди да я извадя наръсвам кашкавала.В оригиналната рецепта тиквичките са на колелца, но аз я правя с настъргани и така я харесваме повече.

Вечерята:

Зелева салата с риба тон

Короната на Котка

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 20:12 от Blue_eyes

# 412

Сетих се, че имаше един много лесен кекс с канела, намерих го и си го спретнах. Много е ароматен, сложих и канела и ванилия. креми ,   bouquet за рецептата!

# 413

това е от мен

# 414
Здравийте,при нас за закуска бухтички  гювеч за обяд и сладолед с ягоди за следобед

# 415
 Cottage pie или Кайма с картофено  пюре

# 416
Мери много добре изглежда.Даде ми идея,какво да сготвя днес за вечеря,а и отдавна не съм правила овчарския пай.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 20:02 от Pety

# 417
  • В сърцето на живота!
Пак има снимки които не виждам -  polin4eto и mimi P27  Thinking извинявам се че се отклонявам от темата  Blush

# 418

Трябваше да копна линковете от мнението, да ги отворя отделно и чак тогава се появиха  Rolling Eyes

# 419
  • София
Сега се виждат  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт