Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 314
  • 661
  •   1
Отговори
# 90
  • София-Младост
На тази торта от мюсли омекват ли овесените ядки. И още еди въпрос.
Колко кисело мляко слагате и дали го подслаждате.
Аз си записах рецептата, но накрая да не си я ям сама.
Ядките омекват, но аз лично сложих и захар и сметана. Малко ми е блудкаво само с кисело мляко...обичам си сладичко просто.
NovaTema снимките ти не се отварят.
Ето и моите мъфини с ягоди и шоколад по рецепта на enamorada. Много вкусни, но определено за следващия път ще сложа повечко захар.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 15:56 от Ала-Бала

# 91
Ох, лоши сте, мнооого лоши! Колкото вкусно готвите, толкова сте се научили по-красиви снимки да правите, пък аз все така гладна ще си ходя! Laughing Лигавник, лигавник трябва да си сложа!  Как да се въздържа да не надникна тук, като сте ми слабост! ooooh!
Добре, че в неделя иамахме гости, че и у нас нещо по-специалитетно да се хапне... Ама снимки няма...  Rolling Eyes

Да не ви изброявам, че да не изпусна някой! Страшни са всичките ви вкусотии!  Hug  bouquet

# 92
  • В сърцето на живота!
Днес мсе на тиквички с ориз салатка от домати и краставици и сладоледче

Вие пак много вкусотии сте направили  Crazy

# 93
                                                                             СЛАДКИш НЕДЕЛЯ
ПРОДУКТИ:1ч.ч.захар,1ч.ч.хладка вода,1/2ч.ч.олио,1к.л.сода за хляб,2ч.ч.брашно,1к.ч.смлени орехи,1 бурканче(от бебешки храни)конфитюр или сладко(по избор).За поръсване пудра захар и захарни пръчици
НАчИН НА ПРИГОТВЯНЕ:към захарта се прибавя хладката вода,олиото и содата.Към тази смес се слага и брашното,предварително пресято и смесено с смлените орехи,накрая се добавя комфитюрът(сладното).Всичко се разбърква мн.добре и се изсипва в тавичка предварително намазана с олио и поръсена с брашно.Пече се 20-25 мин.вав фурна при температура 200гр.поръсва се с пудра захар и захарни пръчици

# 94
Хайде да се запиша, че ви изтървах съвсем Hug
Кокосови скариди

# 95
yagodka, бебето е истинско сладкишче, да ти е живо и здраво Heart Eyes
пу-пу Grinning

днес и аз си пия кафето с черешовия сладкиш на labrex Laughing
получи се много приятен, плодово-шоколадов вкус; това, което добавих от себе си към рецептата беше 1/2 млечен шоколад в тестото и с другата половинка намазах готовия сладкиш; стана мечта  bowuu; labrex, 10х  bouquet

нищо друго не съм готвила Crazy; ще импровизирам нещо на бързо, че много ми е горещо и с нищо не ми се захваща Crossing Arms

# 96
от мен един тутманик

и кисело домашно млекце

# 97
получи се много приятен, плодово-шоколадов вкус; това, което добавих от себе си към рецептата беше 1/2 млечен шоколад в тестото и с другата половинка намазах готовия сладкиш; стана мечта  bowuu; labrex, 10х  bouquet

mitsie, много добре изглежда, радвам се, че ти е харесал. Следващия път и аз ще добавя шоколад, да видя разликата. Ами, да ти е сладко с кафето!  bouquet

# 98
Ала бала,радвам се,4е ве4е си направила мъфинките,и 4е сте ги харесали,и ние ги харесахме много,но определено имаш право за захарта,4е трябва да се увели4и,аз просто оби4ам по сладките неща,докато половинката и така ги хареса,той не си пада много много по сладкото.

# 99
Миналата година по едно време хит беше сливовия сладкиш на Лабрекс,сега усещам,че и черешовия ще набере същата популярност Wink
Копвам си рецептата веднага Grinning

Менюто на Мамето много вкусно Peace

Тутманика на Pety красота Flutter

Роца и при теб все едни завъртянки вкусотии Wink

Пред тортите на didibu съм безмълвна Crazy

При мен едни печени на фурна тиквички със млечно-чесново сосче,и пилешко филе в йена с кисело мляко,сирене и краве масло.
Още не съм ги снимала Blush,дано по-късно успея да покажа снимчици Simple Smile

# 100
  • София
от мен разрези на тортите ми
Захер

Червено кадифе
Може ли рецептите и за двете тортички? Много добре изглеждат...

# 101
За днес пълнени патладжани с кафяв ориз и кълцано пилешко месо.

# 102
  • Банкя
много е красив домата.Как се пече?
и аз искам  рецептите  тортите

# 103
  • София

mitsie, много добре изглежда, радвам се, че ти е харесал. Следващия път и аз ще добавя шоколад, да видя разликата. Ами, да ти е сладко с кафето!  bouquet
Moля за рецептата, не я видях в Любими.

# 104
.............Moля за рецептата, не я видях в Любими.

Rumya on hold , ето рецептата, не съм я слагала в Любими-те, защото отдавна не бях я правила. Всъщност, това е рецепта за бърз кекс, който направих като сладкиш. Ще я сложа и там, но трябва да направя кекса или мъфинки от същата смес.

Общи условия

Активация на акаунт