Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 414
  • 661
  •   1
Отговори
# 210
Ако и майка ми готвеше като вас.  Crazy Crazy Crazy

# 211
Smiley*, аз тази вечер хапнах мюсли с кисело мляко, и преди това банан. Стана цяла торта вътре Laughing.
Laughing  Laughing  Laughing

# 212
  • София
Зехтинът, без зехтин не същото, пък и в момента съм на Протеини Embarassed
А мед нямаше ли, аз слагам, че този път я правих по спомени от първия Rolling Eyes

Има, има, пропуснала съм го, ама нали и той е полезен.........пък и е в малко количество.

Спокойно момичета си хапвайте мед от него не се напълнява. Той се усвоява директно от организма и действа, като слабително и тонизиращо средство. Извинявам се за спама  bouquet

# 213
  • София
Закуската ни за днес- сиренки с пуешко филе.

И менюто ни от вчера:
салатка

крем супа

пъстърва на фурна

и гюведже.

# 214
Агнешка супа и Снопчета зелен боб, за които имам заявка от децата, утре пак да ги направя Simple Smile.

# 215
Скоро не съм качвала никакви снимки,но Ви следя редовно.Показвате прекрасни неща,както винаги.От мен тутманик-цвете кюфтета с доматен сос Лек ден на всички кулинарки!!!   chef

# 216
Tannita , много оригинално!
Lina dm , много завъртян тутманик!
И други интересни нещица видях...кое по-напред да хваля...
Аз се включвам с неща от последните дни...
Селска фокачиа

Един бърз и лесен кекс

Мисля,че и Лабрекс имаше някаква подобна рецепта!

Сьомга на фурна

Питка-костенурка

# 217
  • София
Еми не мога да търся с тая търсачка и това си е  Cry Моля ви дайте ми рецептата за яйченото рулоPraynig

# 218
Еми не мога да търся с тая търсачка и това си е  Cry Моля ви дайте ми рецептата за яйченото рулоPraynig

Ето ТУК!Много е вкусно.

# 219
Бързо, лесно, вкусно! Това ни е мотото в кухнята тази седмица  Laughing

Пържени картофки, пържени тиквички (във фритюрника естествено) и кюфтенца на скара :

# 220
  • София
Лабрекс, жива да си  Hug Забравих да ти предам поздрави от майка ми за сливовия сладкиш   bouquet

# 221

Потвърждавам,  Peace направо пак ми се прияде . Да знете друго подобно руло  newsm78

# 222
Лабрекс, жива да си  Hug Забравих да ти предам поздрави от майка ми за сливовия сладкиш   bouquet

Благодаря, abet! Надявам се и рулото да ви хареса, наистина е вкусно.   bouquet

# 223
  • София
VIKI_I , аз правя подобно, но с картофено пюре. В кексовата форма. Ех, че нямам снимки  Crossing Arms Ама ще ти разкажа, а другия път ще снимам. Значи намачквам сварените картофи, добавям яйце и предпочитани подправки. Слагам половината на дъното на формата, като притискам и по стените. Плънката може да е всякаква. Правила съм с кайма, с някакви колбаси и зеленчуци, с рязлични видове сирена. Отгоре слагаш останалата половина пюре и запичаш. Като се обърне после е много красиво, а като се разреже още повече  Laughing

# 224

Потвърждавам,  Peace направо пак ми се прияде . Да знете друго подобно руло  newsm78

VIKI_I, ето в тая тема има рула с кашкавал, погледни я, може нещо да ти хареса. Лошото е, че в нашите магазини вече не се знае какъв кашкавал купува човек.

Общи условия

Активация на акаунт