Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 422
  • 661
  •   1
Отговори
# 195
  • В сърцето на живота!

Ето и манджичката от мен 
labrex с крем е,но тортичката не е мое производство  Blush - днес майка ми ми беше на гости и ми я донесе Grinning

# 196
Аз днес правих тиквички с ориз, но на котлон, защото е много горещо и не ми се включваше фурната.
За десерт - торта - мюсли - този път съм снимала продуктите.

# 197
Скумрия на скара:

# 198
Здравейте момичета, най-редовно черпя идеи от вас, днес реших за първи път и аз да се запиша.. с един фъч и едно яйчено руло с кайма

снимките не са перфектни  Blush Hug

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 00:31 от VIKI_I

# 199
След всички вкусотии да се отчета и аз Hug

Дидибу, радвам се, че ти е харесала рибката!Разкрила си ме да! Wink

Ееех Лабрекс, така ви завиждам с тая салатка на теб и моя мъж  HugАз нали уж диетичка и само чопвам по едно парченце за проба, ама като ми писне ще си хапна и аз! Laughing

От мен:
Ролца от патладжан с паста

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 22:52 от esy

# 200
Ееех Лабрекс, така ви завиждам с тая салатка на теб и моя мъж  HugАз нали уж диетичка и само чопвам по едно пърченце за проба, ама като ми писне ще си хапна и аз! Laughing

esy, то и аз уж съм диетичка, ама май верно на ужким - хапвам си салатката Embarassed. А какво не и е диетичното - зехтина ли? Нали иначе сурови зеленчуци, суровоядство, чесън, копър - все полезни нещица. Ти пък сега ме хвърли в размисъл....... newsm78

VIKI_I , снимката ти ми напомни колко вкусно е яйченото руло. Heart Eyes И фъчът добре изглежда, със сигурност е вкусен.   bouquet

# 201
Една такава салатка е не повече от 100 калории заедно със зехтина, така че хапвайте си я спокойно Peace

# 202
Вики, гледайки рулото ти се сетих, че съм харесала една рецепта за яйцено руло и аз  Peace

иначе вечеряхме паста с филе и пармезан

пълнени чушки с кайма

# 203
Една такава салатка е не повече от 100 калории заедно със зехтина, така че хапвайте си я спокойно Peace

Ееее, най-после нещо успокоително, намерих си оправдание! Grinning Благодаря!   bouquet

# 204
Зехтинът, без зехтин не същото, пък и в момента съм на Протеини Embarassed
А мед нямаше ли, аз слагам, че този път я правих по спомени от първия Rolling Eyes

# 205

Ееее, най-после нещо успокоително, намерих си оправдание! Grinning Благодаря!   bouquet

Да, ама не каза колко грама салата Mr. Green.

пеп-4о, мислех, че ще се включиш и ти с тиквички Laughing. Пък вчерашните ти бутчета с картофките още са ми пред очите Hug

Smiley*, аз тази вечер хапнах мюсли с кисело мляко, и преди това банан. Стана цяла торта вътре Laughing.

# 206
А мед нямаше ли, аз слагам, че този път я правих по спомени от първия Rolling Eyes

Има, има, пропуснала съм го, ама нали и той е полезен.........пък и е в малко количество.

# 207

Има, има, пропуснала съм го, ама нали и той е полезен.........пък и е в малко количество.

То за това не ми спори диетата този път, че от всичко по малко и си стане бая  ooooh!

# 208
Ох, момичета  ooooh! само от снимките се наяждам,а съм на диета  Grinning

# 209
  • В сърцето на живота!
Ох, момичета  ooooh! само от снимките се наяждам,а съм на диета  Grinning
Ако можех и аз така ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт