Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 349
  • 661
  •   1
Отговори
# 420
Раираните кифлички с кашкавал на Марабу  и от вчера леща и манго чийз кейк. Simple Smile

# 421
Pety,чийз кейка ти е разкошен Crazy

# 422
Labrex вече мога да се похваля и аз със салатата от тиквички

Много вкусна - напомня ми вкуса на апетитка, но без лютите чушлета. Благодарности за рецептата    bouquet
Между другото правих и хачапурито - но не мързаливо - и децата го излапаха набързо  Wink
Затова и нямам снимчици  Rolling Eyes

# 423
Labrex вече мога да се похваля и аз със салатата от тиквички

tinki-winki , браво, че си се престрашила!  bouquet А чебуречките са вкусно нещо! Heart Eyes Не се учудвам, че дечицата са ги излапали бързо. Ако ядете люто, пробвай да сложиш и люто чушле в салатата - може и да ви хареса. Веднъж бях прекалила с черния пипер и леко налютваше, не беше лошо.

# 424
Много вкусно тук както винаги
И опит за патладжанените ветрила на esy,само че вместо моцарела с дом.овче сирене.Станаха великолепни.

Изглеждат страхотно!С овче сирене си представям колко е вкусно! HugРадвам се, че се довери! Wink

# 425
  • Варна
Mary_L , страхотна идея, браво Hug

Pety , чийз кейка е жесток. А сигурно и вкусен Heart Eyes

Това е от мен за днес:
Закуска:
Принцеси със сирене, яйца и маслинки:

Вечеря:
Салата Моркови                                                                                                    Картофи "Соте"

Разядка от тиквички:                                                                                                    Моето подобие на Торта с мюсли:D

# 426
Добре, че Еси е без снимка, че аз колкото рядко се включвам, въобще ще остана незабелязана след нея.....

Момичета, възхищавам ви се на готвенето, аз просто нямам сили, желание, терен за нещо по-така......Но.....се надявам един ден да дойде и моя час........

Варено жит … 80;ди

Мусака

Пресен зел … 8;ис)

She_R, благодаря,че не съм след Еси аз.....

# 427
# 428

Нищо сложно, елементарно е.....Сварява се грухана пшеница с малко сол. Леко се прецежда(аз по принцип оставям да е малко водна). След това се слага мед на вкус, бисквити - меки - по желание, аз използвах Роден край, правила съм и с какаови бисквити - натрошени, смлени по на едро орехи и стафиди. Вкусно е, дори и да се сложи в хладилника, студено. Дано ви хареса и да ви е сладко. На нашето семейство е любимо. Този път сложих и малко мюсли, но...трябваше да оставя пшеницата по-водна, защото мюслито остана сухичко.....

# 429
  • Brussels
Тази салата с тиквички е много модерна, ще я пробвам и аз!  Hug
She_r, разядката от тиквички изглежда страхотно!
Мама Цоци, зеления боб е мммм...

За вечеря:Азиатско плато- Сашими,Салата с водорасли, Корейски равиоли.

# 430
Маме, стига де... Embarassed
Ще готвя и аз зелен боб, да знаеш, аз зарязах диетите и сега ще се отдам пак на пакане ooooh!Твоят много апетитен! Heart Eyes
Наде, какво плато Shocked

Аз тази вечер нямам снимки, беше скара и нищо интересно Wink
Но тук не спирате да показвате вкусотии!
  bouquet

# 431
Петя, чудесни кифлички  Peace
Ше_Р, ти и бита сметана си сложила на мюслито, а  Wink
Маме, Дидке, липсваш в темата  Hug Идвай по-често, а менюто ти е доста вкусно  Peace

Вечеряхме глазирани крилца в сладко кисел сос

# 432
  nadeto_sp,корейските равиоли да не са от НА КАфе?Днес видях нещо подобно да правят.МНого готинко изглеждаше!Както и при теб! thumbsup

# 433
# 434

Общи условия

Активация на акаунт