Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 309
  • 661
  •   1
Отговори
# 480
Pety    bouquet ето и моята вечеря от тиквички и салам

# 481
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
 Привет момичета  Simple Smile   Вие ще ме подлудите с вашите вкусотии  Crazy
 polin4eto, очаквам съпруга ти защото у нас има прясно зеле с котлет и наденичка, заделям му една порция. Ако тръгне веднага за 2 часа и е у дома. smile3521 Да го чакаме ли или да започваме  newsm44

телешко варено поръчано от внучето / а това се изпълнява веднага /

баница с ръчно точени листи /купени от магазина /

едно бързо кексче с орехчета . Като видях, че Labrex е направила, аз да остана

по -назад....никога  smile3534

и накрая пърленки

# 482
Привет момичета  Simple Smile   ......   едно бързо кексче с орехчета . Като видях, че Labrex е направила, аз да остана

по -назад....никога  smile3534

tutulina, кога смогваш, като наслагаш сто манджи, направо се сбърквам кое по-напред да гледам! Rolling Eyes И аз искам зеленцееее............ Heart Eyes , и телешко варено ми е любимо......... Напоследък и аз съм минала на тия ръчноточени кори, повече ми харесват баниците с тях. А кексчето си го докарала по-хубаво от моето.   chef Сега, ако ми кажеш как си правиш пърленките, няма повече да те питам!  bouquet

# 483
Аз искам да помоля за рецептата на Июцка за кюфтетата, изглеждат много пухкави и сочни  Laughing
към каймата (може би около 300гр. е била), сложиж 1 яйце, чер.пипер, сол , комион, 1ч.л. хл.сода огасена в малко кис.мляко (около 3с.л. незнам точно, беше на дъното на кофичката)сместа изгледжда мека, т.е. като правя топчетата(трябва да са големи) и ги овалям в брашно, не си остават на топчица, а ми се отпускат малко. Пържих ги във фриктюника. От хлябната сода стават мекички, но  не трябва да се малки (като хапки)защото стават твърди  Hug

# 484
Момичета отново   много вкусно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...у дома
Тиквички на фурна

# 485
Вечерята за тази вечер-Руло стефани,което малко се разпадна,но пък се оказа страшно вкусно Grinning

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12982783
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12982794

Аз честно казано,като гледам как някои правят по 5-6 манджи на ден,направо искрено им се възхишавам как намират силите и времето да ги приготвят  newsm78  smile3501

# 486
mari eta,вкусни ли стават сладката с тея гел фиксове на Д-р Йоткер,така както требва да си мирише едно домашно сладко,че като гледам твоето и направо ми тръгнаха лигите  Embarassed #Crazy

# 487
  • В сърцето на живота!
Момичета все по - вкусни и по - вкусни неща показвате Heart Eyes
Аз днес правих бухтички,мъфини с череши/сирене и пиле фрикасе което нямаше време да го снимам  Laughing сещате се защо Mr. Green

Първите ми мъфини,но не се надуха както вашите(трябваше да са с бакпулвер,но тъй като нямах у дома ги направих със сода  Blush) Crossing Arms но пък станаха много вкусни Flutter  Joy

Бухтички:

# 488
От мен една манджа-

# 489
Ох,отворихте ми апетита!Благодаря за свежите идеи.
She_R,би ли ми дала рецептата на "овчарския " пай с кълцано пилешко месо?Може ли същото да се приготви и със свинско?Изглежда неустоимо вкусно!Благодаря ти предварително!

# 490
mari eta,вкусни ли стават сладката с тея гел фиксове на Д-р Йоткер,така както требва да си мирише едно домашно сладко,че като гледам твоето и направо ми тръгнаха лигите  Embarassed #Crazy
Става страхотно .Вкусно и много по полезно , понеже не се слага толкова захар .
Но за съжаление Гелфикса във Варна липсва в момента. Tired

# 491
От мен една манджа-

Еси , винаги е удоволствие за мен да разглевдам снимките ти .. Heart Eyes

# 492
Тази вечер готвих това  Laughing

Пържени патладжани с млечно чеснов сос

следват и  Патладжанени топчици

и за недолюбващите патладжаните Картофено руло с шунка  и гъби,

Хубава вечер на всички   bouquet

# 493
  • Torino,IT
Мариета, Тутулина, не виждам снимките ви  Sad, само сладкото с ягоди и първата снимка със зелето  Confused

От мен пилешките хапки с пресен лук и магданоз на Диди (имаш много поздрави от половинката) Wink

Пълнен патладжан на Ийзи   bouquet

Палачинки по класическата рецепта

# 494
  • Варна
Ох,отворихте ми апетита!Благодаря за свежите идеи.
She_R,би ли ми дала рецептата на "овчарския " пай с кълцано пилешко месо?Може ли същото да се приготви и със свинско?Изглежда неустоимо вкусно!Благодаря ти предварително!
Рецептата е на Пету, не е моя. Аз също захласнах по него....

От мен тази вечер:

Лозови сърмички

и

Пилешко вретено

Невероятни гозби милички, всички сте за похвала.  Hug  bouquet
Лека вечер и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт