Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 377
  • 661
  •   1
Отговори
# 495
  • На брега
Ей Пепчо, поздравления за снимките   bouquet ! Много добре са станали  Hug. И ти преминаваш вече в кръга на онези кулинарки от форума, чиито снимки са храна за очите   Shocked
Тази вечер пробвах салатата от тиквички. Сега съжалявам, че не го направих по-рано... Стахотна е! А между другото, краставиците са от семейство тикви, ако не се лъжа.
esy и аз имам вариации на тази манджа  Wink . Харесва ми вкуса на печеното месце с картофи, маслини, (при мен и бира) моркови и дори понякога кисела краставичка...  Heart Eyes
Пъстра салата с пресни тиквички

# 496
Доредих се да се отчета и аз Party
Мъфини с овесени ядки от онзи ден.Нордина за тези мъфини ти говорех дето залепнаха.Но иначе станаха вкусни.Като постояха малко по лесно се отлепят, но явно наистина тестото рядко е дошло.Ще ги пробвам пак по същата рецепта Peace

Много вкусна крем супичка с моркови , картофи и джоджен

Тиквички с ориз и зеленчуци на фурна

И тази превъзходна тортичка - Ася гледах от твоята Павлова и така ми се дояде....че я спретнах с бишкоти.Иначе крема е същия.Отгоре настъргах орехи и шоколад - ммммм Heart Eyes

и парченце

# 497
Lindita , благодаря за поздравите !  Hug Най-важното е половинките да са с пълни стомаси и задоволени , за да не мрънкат !   Mr. Green

# 498
  • варненка от София
Ама то е престъпление с тези мъфити и тортички в последните постове  Crazy разхлопа ми се сърцето.

Иначе при нас тази вечер специалитет Лозарска къща

# 499
От мен една манджа-

Еси , винаги е удоволствие за мен да разглевдам снимките ти .. Heart Eyes

Много се радвам, че ти харесват! Hug
Линдита, надявам се ви е допаднала тази рецепта! Wink
Нова тема, понякога ме мързи да готвя отделно за детето и хайде манджица, че обича и тя такова Simple Smile

Всички сте показали невероятни неща!  bouquet

# 500
Момичета,много вкусотии,много нещо Peace

Pety ,овчарския пай е убиец,копвам си рецептата  Grinning

Nova Tema,абе от една партия сме с тебе значи,с тренирането в залата съм на 6,ама яденето малко куца,и любовта към сладичкото най-вече ooooh!

tutulina,много ме развесели,мерси за поканата  Hug,
ама мъжо хапна вече миш-машче и страаашната салатка на Лабрекс,
наистина кога насмогваш да сготвиш толкова неща Crazy

Сливница тия апетитни мъфини със сирене ли са и по коя рецепта,изглеждат много меки и пухкавки Grinning

esyyyy,манджата ти е уаууу....,ще й преслушам веднага рецептата,когато я запишеш  Flutter

Пеп-4о хубаво си се заиграла с тия патладжани,много оригинално и апетитно  Peace

И Бъни готвила,готвила вкусотии,та се забравила  Hug

Ние бяхме на миш-маш и салатката на Лабрекс,

Лабрекс за теб  bouquet ,от мен и половинката,много ни хареса,невероятна е Heart Eyes

Еййй,не мога да публикувам от вас бе  Grinning

# 501
Така  newsm78 newsm78 Ако има кой да ми направи тази салата от тиквички, ще ям. Но определено изпитвам  newsm78 чуденка дали няма да ми лепне по ръцете като режа, та после как ще ям итн. А що гадости съм хапвала  Embarassed
Лабрекс-Ени, пиши ме отцепник  Cry 

# 502
пеп-4о, не лепне бе, жена! Разбирам за какво говориш, но наистина не лепне. Следобед и аз я правих, че по-бързо става и това вечерях между другото. За другите + пържола. Снимки няма.

# 503
Пепи и без това има да те черпя , така че стегни си багажчето и ела до Пловдив !  Mr. Green И мръвки ще ти сложа и салата от тикви ще ти направя ! И ракийка ще ти сипя !  Laughing Пък Пепика ще ти метне една погача и си готова  !   Laughing

# 504

esyyyy,манджата ти е уаууу....,ще й преслушам веднага рецептата,когато я запишеш  Flutter

Хаха, благодаря ти, нищо особено, най-обикновена манджа с пилешко!Ще напиша по-късно рецептичка  chef

# 505
Пепи  И мръвки ще ти сложа и салата от тикви ще ти направя ! И ракийка ще ти сипя !   Laughing

hahaha hahaha  колко малко му трябва на човек  Embarassed

Полинка, имам тиквичка  newsm78 newsm78 една. Да видим кое ще надделее - дали пътуване до Пловдив, или "мечка страх мен не"  Laughing

# 506
  • пак на Рив Гош
Не виждам снимките на polin4eto  Sad Явно сайтът с албума и си прави шеги... или трябва да си рестартирам Огнената лисица  newsm78

С много добри думи ще спомена манговия чийзкейк на Пети и салатата с манго на Асялейн - страшно обичам манго!  Hug
Марулка, какъв е този специалитет "Лозарска къща"?
Пеп-4о и Линдита ми дават идеи за патладжани... че сезонът иде  Grinning
Сливница, много равномери и гладки са ти станали мъфините - чудесни са, като за първи опит!
Аз ще изчакам следващата тема и тогава ще направя мъфини (че си купих нови форми и ще трябва да ви се похваля  Laughing).
Иначе вкъщи тия дни сме на патешка вълна:
Патешко филе с пюре от моркови с естрагон и зехтин:

Салата от пушено патешко филе с праскови (Надето_сп ме вдъхнови за прасовите от предната тема, ама аз не съм толкова смела, заложих на по-класическа комбинация  Grinning)

Правих и ризото със скариди и аспержи, ама забравих да го снимам, а вече го изядохме  Laughing

# 507
Eeeх,Пеп-4о,кой е като теб,уреди се ти и със салатка,и с ракийка,и с питка...,я стягай куфарите докато важи офертата Joy

Еsy,което си е хубаво,си е хубаво Hug,ще чакам рецептата Peace

Роца,снимките ми са в album.bg,що така,да му се не види  newsm78,другите момичета дали ги виждат Rolling Eyes

# 508
Бъни,радвам се че са се харесали мъфинките.Искам само да питам.....ти със миксер ли разбива сместа? newsm78
Аз нямам опит с тези хартиени кошнички.Обикновенно затоплям формата през това време забърквам сместа,намазнявам гнездата,разпределям сместа и пека.Не са ми залепвали Naughty

Роца Shocked...чудно  bouquet

# 509

Еsy,което си е хубаво,си е хубаво Hug,ще чакам рецептата Peace

другите момичета дали ги виждат Rolling Eyes

Благодаря наистина!
Заповядай рецептата за манджичката Hug

Аз лично виждам снимките и те са прекрасни!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт