За подготвителните модули към СМГ - І

• 42 947
  • 390
  •   1
Отговори
# 360
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
В сайта като гледах пишеше от 8.30, но като отидох на място на книжарницата разпечатката беше поправен часа с химикал и пишеше- 9,00 ч. Аз затова и не дочаках, а после мъжа ми се върна дотам и каза, че са започнали ок 5 мин преди 9 часа. Peace

# 361
  • София
В сайта като гледах пишеше от 8.30, но като отидох на място на книжарницата разпечатката беше поправен часа с химикал и пишеше- 9,00 ч. Аз затова и не дочаках, а после мъжа ми се върна дотам и каза, че са започнали ок 5 мин преди 9 часа. Peace

Благодаря! Hug
Обаче аз в сайта на СМГ,така и не успях да намеря работно време.Явно гледам и не виждам,сега пак се ровя... ooooh!

# 362
  • София
Здравейте момичета!

Синът ми ще бъде 6 клас и се чудим дали да го запишем на курса към СМГ.
Преподавателите,които ще водят тази година 6-класниците нищо не ми говорят като имена и бих искала да дадете отзиви,ако разбира се имате такива.
А те са:Попов,Петрова,Александров,Велинов и Колева.

Предварително благодаря и надявам се съм попитала на правилното място!

Преди време бях помолила за отизви,но само едно мнение получих.Дали тези от Вас,чийто деца са посещавали курсовете в СМГ нямат някакво впечатление?
Благодаря!

# 363
  • София
..Преди време бях помолила за отизви,но само едно мнение получих.Дали тези от Вас,чийто деца са посещавали курсовете в СМГ нямат някакво впечатление?
Благодаря!
Ali&Meli, и аз тръпна в същото очакване, но явно преподавателите, които ще водят 6-ти клас не са от най-популярните... Тааа, поне аз мисля да заложа на макар и единствените препоръки...
А някой дали може да каже и до колко часа е работното време (за записване)?

# 364
  • София
M4 ти какво реши,записвате ли се?Може и на ЛС.

# 365
Здравейте момичета!

Синът ми ще бъде 6 клас и се чудим дали да го запишем на курса към СМГ.
Преподавателите,които ще водят тази година 6-класниците нищо не ми говорят като имена и бих искала да дадете отзиви,ако разбира се имате такива.
А те са:Попов,Петрова,Александров,Велинов и Колева.

Предварително благодаря и надявам се съм попитала на правилното място!

Преди време бях помолила за отизви,но само едно мнение получих.Дали тези от Вас,чийто деца са посещавали курсовете в СМГ нямат някакво впечатление?
Благодаря!

Имам добри отзиви за Петя Колева - опитайте при нея Peace

# 366
Моля някой ако може да ми каже няколко думи за преподавателите в СМГ (курсовете за 4 клас). Днес отидох да запиша сина ми (13.07.09) и за повечето преподаватели са се изчерпали местата. Бяха ми препоръчани Тодорова и Караджова , но за тях няма места . Някой има ли инфо за Станчева, Савова, Стоев. Много моля за съдействие!  PraynigПредварително благодаря.    bouquet

# 367
  • София

Привет Jarita,

ние също сме в групата на Златилов от 8 сутринта!

Дано тази година вече наиситна пием по едно кафе заедно Simple Smile)

Страхотно, КаНиМа, ще се радвам най-накрая да се видим  Simple Smile

Ще помагам с децата, ако имаш нужда  Simple Smile

# 368
Моля някой ако може да ми каже няколко думи за преподавателите в СМГ (курсовете за 4 клас). Днес отидох да запиша сина ми (13.07.09) и за повечето преподаватели са се изчерпали местата. Бяха ми препоръчани Тодорова и Караджова , но за тях няма места . Някой има ли инфо за Станчева, Савова, Стоев. Много моля за съдействие!  PraynigПредварително благодаря.    bouquet
За Стоев освен, че е доста " на възраст", друго не знам Tired
Аз ходих в понеделник и исках да го запиша при Златилов, но уви места няма ConfusedИ си тръгнах, явно няма да е и тази година Confused
Поради голям наплив тази година са зъпълнени вече бройките, иначе и миналата година е започнало записването на 1 юли,.както и тази.
Записването става от 09.00ч. до 18.00ч ми каза този , който записва и събира таксите Peace

# 369
Моето дете ходеше при Цветкова.Давам й висока оценка.Приети сме в СМГ.Данова може би е добра математичка, но като човек е ..............имах проблеми с нея.От Цветкова  имам прекрасни впечатления!

# 370
А дали има още свободни места при Цветкова? Много ми се искаше да запиша сина си на курс, но закъснях и аз за групите на Златилов....другите преподаватели не ги познавам... Sad

# 371
А дали има още свободни места при Цветкова? Много ми се искаше да запиша сина си на курс, но закъснях и аз за групите на Златилов....другите преподаватели не ги познавам... Sad

Обади се по телефона и направо питай,да не се разкарваш.
И аз съм с две ръце ЗА Цветкова.

# 372
Благодаря за съвета!
Обадих се и ми казаха, че все още има свободни места за групата от 8.00 часа при Цветкова.
Вероятно утре сутрин ще мина да го запиша.

# 373
Благодаря за съвета!
Обадих се и ми казаха, че все още има свободни места за групата от 8.00 часа при Цветкова.
Вероятно утре сутрин ще мина да го запиша.

Ама побързай!!!

# 374
Ау....... много рано са започнали записванията. Аз мислех, че от края на юли, началото на август.
А дали има свободни места за 11 часа при някой добър учител? 8 часа ми се струва ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт